Звездни компромати - Февруари'20

• 284 621
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 610
В неделя вечер да си пуснеш тези двамата. В договорите се споменават едни форсмажорни обстоятелства, там са 😂

# 2 611
Мернах някъде преди малко, че Кърк Дъглас е завещал цялото си състояние за благотворителност.
Не знам колко е достверно обаче.

# 2 612
Да го беше оставил на Кати. Още колко колекции щяхме да видим...

# 2 613
Извинявам се, какви колекции?

# 2 614
  • До сърцето...
Желаещ да пусне следващата тема?

Джонката на Берлинале в Берлин
Скрит текст:

# 2 615
Радвам се че виетнамката се е отървала от Павел, добро и културно момиче изглеждаше в МШ.

С нея е още..
И той и другия са ми като карикатури,особенно Венци😳.

# 2 616
Желаещ да пусне следващата тема?

Нали темата я пуска Летящ кактус?

# 2 617
# 2 618
  • До сърцето...

Не. Редуваме се. А и всеки може да я пуска.
Първата тема за тази година предложих, който иска да я пуска, за да няма "собственост" на темата.
Затова и питам.

# 2 619
Сем. Бийбър
Скрит текст:

# 2 620
Бийбър съвсем пропадна последните години. На повечето снимки прилича на абсолютен клошар, а и този празен поглед, който вади.... не е тамън работата. 🙄 Жена му ми е много антипатична.

# 2 621
  • Down south
Интригуваща двойка, несъмнено популярна.
Хубава снимка.
 За почитателите на JLo

Скрит текст:

# 2 622
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В ютуб канала му има поредица видеа от ежедневието им - къде ходят,какво хапват,основно снимките са от студиото,докато записва новия албум.Изглеждат си влюбени,особено той.Тя предимно на телефона,сигурно не излиза от ИГ. https://www.youtube.com/watch?v=cAVgKdbDlRY&list=PLsifFPg4Da … cYanjaYE2xyd8NDu8
Хората около тях казват,че бил труден човек,но тя някак си го "изтърпявала" и успявала да се справя с него.
Тази година има голямо турне,първо от 4г пауза,в която Бийбър е бил в депресия,вземал наркотици.Непрекъснато споменава Хейли,че тя е причината да се вземе в ръце.
Вече имам билети за турнето му през юли.Сигурна съм,че ще направо шоу.

# 2 623

Не. Редуваме се. А и всеки може да я пуска.
Първата тема за тази година предложих, който иска да я пуска, за да няма "собственост" на темата.
Затова и питам.

Темата няма собственост, но е хубаво да има кой да носи отговорност за пускането й, както вие с Кактуската. Справяте се добре. Няма нужда от излишно напрежение и използване на темата, поради лично засягане.
Бохо Чик изрази мнение, с основание и на място. Ако искаш нещо да изясниш, може да го направиш без излишни домонстрации. Припознаването не лъхаше от това, че я пускаш (много хора са се сменяли през годините), а от проявеното отношение в онзи конкретен случай.

Шопови:
Скрит текст:

# 2 624
Бийбър съвсем пропадна последните години. На повечето снимки прилича на абсолютен клошар, а и този празен поглед, който вади.... не е тамън работата. 🙄 Жена му ми е много антипатична.
Бийбър е болен, както стана ясно отдавна ...

Общи условия

Активация на акаунт