Звездни компромати - Февруари'20

• 284 042
  • 3 114
  •   1
Отговори
# 2 970
За какво и е на Джен този алкохолик... По-добре за всички е да не се събират.

# 2 971
  • Rock & Roll feeling ...
Мисля,че все още се обичат. И имат 3 деца. Защо да не се съберат, ако той успее да се очовечи ?

# 2 972
Ева Лонгория е много хубава на тези снимки.
Братята Джонас са като от махалата.

# 2 973
Не знам, аз съм песимист. Tова заболяване е хронично и децата трябва да се щадят от живот с алкохолици. Все пиян-залян го снимат, а и май им е семейна черта - и брат му, и баща му все са с проблеми с алкохола.

# 2 974
Джен си има дългогодишен приятел, не мисля че изобщо го мисли Бен.

# 2 975
Ким снима нов сериал - Filthy rich. Да видим кога ще го пуснат. Blush
Джен и Бен са хубава двойка. Мисля, че тя си го обича, може би и той по някакъв начин. Той нали си имаше и някаква приятелка Линдзи Шокус ли беше каква беше и с Джен май я беше запознал. Дано се осъзнае и спре да наранява майката на децата си.

# 2 976
Не мисля, че Бен ще се кротне и понеже Дженифър е голяма симпатяга, също не смятам, че е в неин интерес да се събира с него. За какво й е - постоянно да е на тръни, щото й кръшка и да й се влачи пиян? Айде, няма нужда!

# 2 977
Мисля,че все още се обичат. И имат 3 деца. Защо да не се съберат, ако той успее да се очовечи ?

Да бе като във вица, дето един обещал на жена си да стане нов човек и да не пие и на следващата вечер пак пиян. Тя му вика нали обеща да станеш нов човек, а той жена новия човек и той се оказа пияница Simple Smile

# 2 978
  • Пловдив
А доказано ли е че е пияница и кръшкач?

# 2 979
Не знам какво разбирате под хубава двойка, само за външност ли говорите? Джен е скучно добро момиче, което ходи редовно на църква, а Бен е волна парти птица, женкар и класическо лошо момче. Въобще не си подхождат дори и да оставим алкохола настрана. Animal Snake

# 2 980
  • София
Доказано е, многократно е сниман пиян залян. Изневери с младата бавачка, помота се с нея, после с друга и т.н.

# 2 981

Многократно. Поне първото .
Смотаничики са ми и двамата, много видимо тя.

# 2 982
  • София
Тома Здравков е станал татко за втори път:

# 2 983
  • София
Яна Димитрова - плашещо слаба
Скрит текст:

# 2 984
Тези ребърца на скара на Яна изглеждат фотошопнати. На кой му стигат ребрата до пъпа?

Общи условия

Активация на акаунт