🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 1

• 31 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Ще пада виене...и Тото и същият кат Галка.

# 346
Още един грачещ ще слушаме.

# 347
  • София
Не вярвам Йонко да се справи.

# 348
  • Viena
Пълна подигравка е тази година,да бяха направили кастинг в Бг мама... 😂 какви скрити таланти има.

# 349
Ох, тоя Тото и тука на бута жена му. Кво само от предаване на предаване ходи да реве за пустата му жена. Боли ни.... кой му избрал песента.

# 350
То и аз съм с 6-ца по френски,ама и азбуката не знам. Не го броя за учен изобщо. 🤣

# 351
  • Sliven, Bulgaria
Никога не съм харесвала Тото, много ми лигавее като Галка

# 352
  • Варна
Като за първи лайф нека бъдем снизходителни, вълнуват се, за първи път им е да влизат в образ, ....Луна чакам аз, Лунаа, ще изтрещят публиката от смЕх.
Тото е хубавец, прощавам му че не може да пее, все пак е рапър.

# 353
  • тук, на мястото си
Като гледам на Тото гащите как висят, как да чакам да пее като Антонио Бандерас.

# 354
Обичам го Тото. И да, всички знаем, че не може да пее, така че поне при него изненади няма да има. Тази вечер изненадата беше Галка - нея трудно ще я мине, защото очакванията към него така или иначе не са големи

# 355
  • Варна
Нещо отблъскващо има в този младеж Тото. Мазнее ми.

# 356
Аз мисля,че ще ни изненада Тото. Не знам,и на мен ми е симпатичен,нищо,че яко го хейтите. 🤪

# 357
  • Варна
Галка си е същата хахохихи. Ама преди що ми се струва, че пееше. Сега беше потрес пълен.

# 358
  • Пловдив
Не харесвам хора, които обикалят от студио в студио да се жалват. Всъщност въобще не понасям мрънкалници, които сами си вадят мръсните гащи на показ, а после пък роптаят срещу жълтата преса. 👎🏻
Децата обаче го харесват въпросния Тото.

# 359
Ох, стреснах се! Joy
Егати грима, прилича на певец от маалата

Общи условия

Активация на акаунт