9 ФЕГ - 4

• 44 557
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бях отпуск миналата седмица и не успях да проверя за мейла от миналата година.
Пратен е от
Скрит текст:
Мария Хаджиева <hadzhieva.m@feg.bg>
Пише това - Здравейте,
информираме ви че детето ви е записано в 8 Д клас, на 9.ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин".

Така че ако сте много нетърпеливи може да и пишете.

# 481
Благодарим! Вече всички имаме мейли (от класните с адреси ****@feg.bg)/прозвънявания. Просто на 8в са забравили да ни напишат, че сме 8в и по метода на изключването го констатирахме. И има 3 нови имена сред учителите, които не са се представили и се чудехме по какво преподават, но утре ще си признаят Simple Smile.

# 482
  • София
Аз продължавам да смятам, че взимат трите деца с най-висок бал и ги разпределят в 3 паралелки, после следващите 3 и т.н.. Това за испанските и английските паралелки, за немската е ясно.

не са направили така тази година, защото ако бяха - биха сложили първото момче и първото момиче от списъците в "А" паралелка, а в случая и двете деца са във "В" (дъщерята на Мария 007 и моят син).

# 483
Ами, може за разнообразие да са почнали от В паралелка вместо от А. Simple Smile

# 484
  • София
Ами, може за разнообразие да са почнали от В паралелка вместо от А. Simple Smile

ше им фанеме спатиите накрая, няма да оставимe така таз работа Wink

# 485
  • София
Аз продължавам да смятам, че взимат трите деца с най-висок бал и ги разпределят в 3 паралелки, после следващите 3 и т.н.. Това за испанските и английските паралелки, за немската е ясно.

не са направили така тази година, защото ако бяха - биха сложили първото момче и първото момиче от списъците в "А" паралелка, а в случая и двете деца са във "В" (дъщерята на Мария 007 и моят син).

А може освен по бал (приблизително еднакъв), да са подредени и по азбучен ред...

Мартин, Ния са по-назад в азбуката, или да е теглен чоп Simple Smile

# 486
  • Костинброд
Важното е децата да си паснат, да се сприятелят и т.н.
Аз нямам търпение да започнат 😁, за разлика от госпожицата вкъщи. Така се е притеснила, не познава никой, а и като цяло новостите я стресират в началото. Но мисля, че е за добро, усещам, че това е правилното място (нямах пръст в избора😉), без значение дали са нови учителите, колко деца са влезли с по- висок бал....

# 487
Благодарим! Вече всички имаме мейли (от класните с адреси ****@feg.bg)

Ние нямаме нито мейл, нито позвъняване. Явно всичко ще разберем утре. Неприятно е, че родителската в гимназията съвпада с тази на дъщеря ми, която е първокласничка, а аз искам да бъда лично и на двете Simple Smile

# 488
Да, значи сте 8е. Само на тях не са се обадили/писали.

# 489
  • София
На сайта им е качена информация за откриването на учебната година, както и за учебниците за всички класове. Simple Smile

# 490
  • София
Моят съвет е да не избързвате с купуването. Миналата година имаше едни написани учебници,а учителите искаха по някои предмети други. Аз лично избързах и се наложи да връщам.

# 491
  • София
Съобщението за откриването го виждам, но това за учебниците не - може ли да дадете линк към тях?

# 492
# 493
Някой би ли споделил мнение за учебниците по ФЕ на Klett club@dos?
Klett много ми напомнят на Pons като качество, дано греша.

# 494
  • София
Ех, не мога да си представя как един випуск ще учат по различни учебници по ФЕ. Вкъщи всички сме възпитаници на ЕГ в различни випуски, такова чудо не е било.

Общи условия

Активация на акаунт