Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 218
  • 362
  •   1
Отговори
# 15
Кучето ми се казваше Дарна, дойде си с името. Когато съм, или вече бях, без нея, бях безДарна.

# 16
Кумата ми има котка Цеца, а преди това котарак Лазар  Laughing

# 17
Имахме котарак,който се казваше Пинки LaughingА мъжа ми сега се грижи за един крокодил,който го кръстиха-Гошо Лакостата hahaha Joy

# 18
Може ли, може ли, може ли и аз Mr. Green Щерката кръсти котката ни Малинчо Фон Нойман Joy
Малинчо всъщност се оказа много спешъл котак Grinning Летя два пъти от 7-ми етаж с пренебрежими поражения. Накрая с мъжа ми почнахме да издирваме женска котка, коята да е летяла минимум от 5-ти етаж и ще селектираме специална порода летящи котки, които да ловят гълъби в полет Mr. Green

А мъжа ми сега се грижи за един крокодил,който го кръстиха-Гошо Лакостата hahaha Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 19
А мъжа ми сега се грижи за един крокодил,който го кръстиха-Гошо Лакостата hahaha Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
[/quote]

А на няколко пъти беше излизал и падаше голям смях,като ги слушах как си говорят докато го хванат hahaha''Внимавай в тебе гледа'' hahaha

п.п.А името му дойде от това,4е го взеха някъде покрай Гергиовден Laughing

# 20
Баща ми си има любимец, кокошка -Тодора, която върви след него като куче и си познава и името като я викнеш. Кучето се казва Пухчо, но малкия като не можеше добре да говори често се провикваше"Путьооооо" и всички съседи изпокапваха от смях. А котката се казва Кифла-има вид на препечена кифличка от малка и така й остана и името...

# 21
  • София
 Нашите кучета са си с кучешки имена : Джесика и Били, дадоха ни ги с имена и не сме ги сменяли. Но Били, когато направи беля му викам за по строго Билял Али Хабиб, Смешното е , че така се казваше един приятел на дъщерята от квартала и когато викахме кучето ,все той се обръщаше.

# 22
баба ми на село пък кръщаваше прасетата така - ако е женско-Радка, ако е мъжко-Пенчо

# 23
  • При хората, които обичам
Кучето ни на село беше Жельо /Желев/.
А предния ни котарак беше Тупурко, защото беше ужасен - мишките сигурно го чуваха от километър Joy

# 24
  • виртуално
Едно съседско куче порода шар-пей се казва Хо Ши Мин  Shocked

# 25
Преди години синът ми имаше два хамстера: Джери - Смелото сърце и Джино - Тихата стъпка! Всеки с характера си!

# 26
   Един познат навремето си беше кръстил котарака - С бъклица и дрян  Mr. Green! Горкото животно си нямаше "галено" име, а винаги се изговаряше цялото като го викаха  Joy! Отделно от това имаше и пиърсинг  Sick, но това е друга тема!

# 27
Морското ни свинче се казва Дзъмка

# 28
  • Пловдив
На баба ми кучката се казва Меца. Иначе е породист ризеншнауцер, чичо ми си я донесе баба да му я гледа и пишман стана. От кучка с някакво странно и сложно породисто име по паспорт сега се отзовава на Меца. И като дойда и аз да го подразня..... Laughing

# 29
  • София
 Имах котарак на име Жельо (на Жельо Желев естествено) а на галено му викахме Жели или Желиандър. Втория ми котарак се казваше Буци или Буцан.

Общи условия

Активация на акаунт