Професионални серии за коса 133

• 49 920
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Имам нужда от малко разяснение.

1. Архитект или Терапист е по - протеиновата серия на Керастаз и коя втвърдява косата повече, съответно за да избера другата?
2. Интересува ме серията Bain Fluidealist на Керастаз протеинова ли е или хидратираща? Миналата седмица боядисвах корени (изрусявам се със суперизсветляващи бои, само корени, дължини не пипам). Два пъти след боята се мих с Fluidealist Ш и М. Искам сега малко да включа протеин. Удачно ли е да измия първо с Fluidealist шампоана, после да използвам 2 мин. реконструктор на Aphogee и накрая пак маската Fluidealist. Затова питам дали серията е хидратираща или протеинова, защото ако е хидратация, не е ок след това да сложа протеиновия реконструктор.

# 601
  • Варна
И архитект и терапист са протеинови,но нито една от двете не ми втвърдява косата. Уплътнена и жилава да,но твърда в никакъв случай.

Днес тествах терапията Kadiffe https://agorabbeauty.com/vazstanovyavashta-terapiya-s-arganovo-m … -treatment-500-ml благодарение на мила съфорумка Heart.

От снощи бях омазала скалпа и дължините с масла и спах така. Сутринта нанесох по скалпа Напура енержи Ш,а дължините измих с Шампоана от серията  Kadiffe. Приятна бяла млечна консистенция с нежен аромат. С едно шампоаниране отми маслата без проблем. Не заплете косата,но ако не бяха маслата не съм сигурна,че резултатът щеше да е такъв. По принцип косата ми недолюбва хидратиращи шампони.
 Подсуших и нанесох по дължините малко количество от терапията. Има ужасен кафяв цвят Grinning,но на аромат го докарва. Масажирах кичур по кичур. Мислех да изкарам терапевтичната преса,но размислих с тоя странен цвят.
Разресах внимателно,свих под шапка за баня и постоях половин час.
Изплакнах лесно. Косата беше поела почти целия нанесен продукт. За финиш сложих малко от серума на Oway и върху него термото за блондинки. Изсуших с главата надолу и на суха коса сложих още малко Oway.
Получи се доста обемна,много мека и същевременно жилава коса.
Та.....хубава е терапията. Хидратация с подхранване и за пресушени изстрадали коси ще е разкош. За къдрокоски с перманентна сухота също.
Без да страдам от излишен национализъм с чиста съвест казвам,че терапията е класа и си струва парите.

Серумът на  Oway също ми харесва въпреки  аромата Grinning. Чудесно китосва връхчетата и им придава плътност. Съответно косата не се заплита в следващите дни,а блясъка е страхотен.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 15:22 от prinzesata

# 602
  • Някъде там
Харесах си скраба на Керастаз Успокояващ скраб за чувствителен скалп Kerastase Fusio Scrub Apaisant
 , някой дали го е пробвал вече .
С каква маска го комбинирахте ? Как е като усещане ?

# 603
Искрица    Аз си взех синият ексфолиант ! Като ефект прави косата мека и гладка!

# 604
  • Някъде там
Искрица    Аз си взех синият ексфолиант ! Като ефект прави косата мека и гладка!
Само с него ли миеш косата ?
Друго прибавяш ли към ексфолианта ?
С каква маска го съчета?

# 605
Pcheli4ka,
за "по-протеинова" може да мине серията Therapiste. Или поне е по-хард от Аrchitecte. Според мен, особено шампоанът Therapiste е дори малко прекален и дори агресивен.

Discipline Fluidealistе е протеинова серия.

# 606
Най добре маска Терапист с шампоан Архитект.

# 607
  • Пловдив
Принцеске, много се радвам, че Кадифе ти харесва. Наистина е добра, бюджетна терапия.
Аз пък да споделя за show beauty, марка, която наскоро беше дискутиран. Два пъти един след друг ползвах възстановяващия Ш. Луксозен флакон с помпичка, гъст и лесно се разпенва. За мен вече е шампоан номер 1. Идеално ми пасна. Усеща се протеинов, но ефекта е много дисциплинирана, без никакъв фриз коса. Направо съм изумена как от един Ш може да има такъв ефект. Другите продукти съм ги ползвала по доста пъти, та ефекта със сигурност е от Ш.
Ш Лалга не е лош, но малко ми идва утежняващ.

# 608
Момичета, кажете, моля, освен от Парлукс, от коя друга марка сешоар  сте доволни?

# 609
Харесах си скраба на Керастаз Успокояващ скраб за чувствителен скалп Kerastase Fusio Scrub Apaisant
 , някой дали го е пробвал вече .
С каква маска го комбинирахте ? Как е като усещане ?

Аз го имам, първото ползване беше тотален фал, защото реших с него да отмивам масла от скалпа и сложих по-голямо количество, а после сложих само балсам Екстеншънист и резултата беше сухичка и премита коса. Още не съм посягала към него, но със сигурност като по предписание - по-малко количество и след него хидратираша маска.

# 610
inka2001,
Сайтът изглежда покъртително, въпреки това само там открих нещо, което другаде не успях и реших да действам.
Поръчах в петък за първи път от тях. Още тогава ми се обадиха с въпрос дали е удобно да доставят в понеделник от техен служител, който щял да ми се обади час преди да е на адреса.
Днес получих обаждане и съответно пратката в тяхна рекламна торбичка, без куриерски външни посредници.
Към нея 10% отстъпка за следваща покупка и мартеница. Много мило. Обичам неща, поднесени с отношение.

# 611
Хайде на намаленията в ЗР! Sunglasses

# 612
  • Велико Търново
Честит празник, момичета!
Вчера се сдобих с маска Хроноложист - да попитам, с кой от наличните ми шампоани би се комбинирала добре - Медисютикълс Биокленз, Лалга, ш-н за обем Ланза, Дийп кеър на Лакме ? Маската се нанасяше и в корените, нали?

# 613
Може ли описание на маската с Арган на Лакме?
А спрея Епруваж за възстановяване?

# 614
  • Варна
Бисквитче с всичко изброено можеш да я ползваш. Да подходяща е за нанасяне и по скалпа,но си мисля,че достатъчно други продукти за скалп ползваш...Не правя масаж на скалпа с нея,но не го и пазя.

Общи условия

Активация на акаунт