Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 914
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Много искам да си хвана гадже, ама мъжа ми не дава 🤯

Веднага получаваш съвет в стил "Бг мама" - веднага се развеждай. Не ти трябва такъв мъж, който да ти забранява каквото и да е и да нямаш лична свобода. Спокойно, ще си намериш друг, който няма да те спира да си хващаш колкото искаш гаджета Joy
И да допълня: тези, дето с лекота дават съвети - необмислени, неподплатени с реална житейска мъдрост, обикновено си нямат мъж/мъже в живота, но пък иначе теоретично са подготвени, те знаят... "врели и кипели" са - в мислите си, де Simple Smile

# 256
Или са безкрайно нещастни в брака и си мечтая да се освободят от него, но не го правят.

# 257
  • Тра-ла-ла
То пък, щото опитът винаги дава голяма мъдрост...и земята е пълна с мъдреци и щастливи и успешни семейства Bowtie

# 258
Самият факт, че се дават категорични съвети на непознати хора, без да е видяна цялостната картинка/положение, на мен ми говори за незрялост.
Щом не си в живота на един човек, щом не си пряк свидетел на това, което се случва, нямаш право да му ровиш в душичката с мръсни ръце - образно казано. Има хора, дето се връзват и подкукуросват от съвети.

# 259
  • София
Много искам да си хвана гадже, ама мъжа ми не дава 🤯
Жена ми няма против, ма аз не искам. Laughing

# 260
Самият факт, че се дават категорични съвети на непознати хора, без да е видяна цялостната картинка/положение, на мен ми говори за незрялост.
Щом не си в живота на един човек, щом не си пряк свидетел на това, което се случва, нямаш право да му ровиш в душичката с мръсни ръце - образно казано. Има хора, дето се връзват и подкукуросват от съвети.
Камея, точно преди няколко минути си мислех същото, провокирана от едно мнение на жена (не от форума), имаща големи претенции за мъдрост и духовна зрялост, но всъщност точно ровеща с мръсни ръце в душите на хората. Останах потресена, наистина. Не посмях да й го кажа, то и няма смисъл.
Твоето мнение казва истината не на 100, а на милион процента. 💕

# 261
  • Тра-ла-ла
Зачетох се в една тема за ергените. Та се замислих...от коя зодия познавате най-много необратими ергени?

# 262
Зачетох се в една тема за ергените. Та се замислих...от коя зодия познавате най-много необратими ергени?
Козирог, защото са стиснати и все се притесняват да не бъдат изиграни от половинката.
Рак, защото са самовлюбени и егоисти.

# 263
Аз познавам най-много ергени-скорпиончета.

# 264
Водолей - мой роднина, един бивш и Георги Христов-певец.

# 265
Стрелец, но се допълвам - чак необратими не, просто са тази зодия.

# 266
Не видях откъде тръгна темата за съветите и ровенето.
И кой на кого "бърка в душичката".
Когато някой пуска тема, сам си преценя какво точно да сподели, и филтрира отговорите.
Ясно е, че във публичен форум всякакви птици има.

Ергени не познавам. Само мъже излезли от връзка, а то не е едно и също.

# 267
Ергени си представям някакви асоциални над 50 годишни всезнайковци. Не познавам такива.
Познавам повече жени без мъже, никога неомъжвани, живеещи при родителите си цял живот, в детските си стаи...Две такива, едната е Везна, която никой мъж не успя да убеди, че си заслужава да се омъжи за него, имаше доста желаещи. Другата е стрелец, за която Кралица, никой не е достоен. Везната е над 40, Стрелкинята не я знам, към 35 е.
Първи изчезнаха от "пазара" земните и водните ми познати. До 25 годишни всички бяха с брак и надут корем.
Онзи ден един Водолей на 24 години!!! ми изплака, че явно никога няма да си намери гадже за сериозна връзка 😂😂 Посмях му се, че после му се извиних чак....

# 268
И това си е техен проблем, че не умеят да мислят независимо, и постоянно питат и подпитват за съвети...

Това е не по-малък проблем.

Човек трябва да е по-смел, да мисли самостоятелно, да взима решения и да си носи отговорността от поетите решения. А не после, форумът бил виновен..

# 269
Та се замислих...от коя зодия познавате най-много необратими ергени?
И друг път съм казвала - телци.

Общи условия

Активация на акаунт