Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 885
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Странно, по принцип Водолеите имат голямо чувство за хумор и са много забавни. За компания са супер, както и за малко аху иху, за дълъг път-не мисля.

# 316
И аз познавам на 22 юли едно момиче /15-годишна/, типичен депресарски Рак с цялата драма на света, особено сега в пубертета е нещо страшно. Нищо лъвско, дори щипка за цвят няма. Евентуално като порасне ... знам ли, не го виждам.

# 317
Сещам се и за водолеи от другата крайност, вечно весели и ненаживяли се. При тях явно средно положение няма.

О, по мои наблюдения на 22 юли са даже по́ раци от другите раци, не търси лъвското Grin

# 318
Оскар Шиндлер е бил Телец. На 28 април.🙂

# 319
дами, на кой етап от запознанството си с един мъж, се информирате коя зодия е?
и зодията му определя ли дали ще приемете или откажете среща?

# 320
Никога. На много късен и случаен етап разбирам кой, кога е роден, освен това не се срещам с мъже с цел връзка, да кажат мОмите в темата. Аз съм в локдаун за срещи с мъже, срещнала съм вече, който е трябвало.

# 321
Обикновено мен ме питат за зодията 😆

# 322
Някога като ходех по срещи въобще не съм се интересувала от зодии. Ако го бях правела щях да си спестя доста пушек от моя страна.
Среща май не бих отказала, дори на някоя Дева, я колко забавно е от написаното във фейсбук. Но за задълбочени отношения ще включвам резачката. Колкото до информирането, това не се ли прави още на първа среща като си кажете кой кога е роден?

# 323
Аз лично горе-долу в началото питам. До сега не ме е отказвала зодия, но и нямах толкова наблюдения.
След този Козел сега..доста бих се замислила за друг такъв.
С рак бих тръгнала пак, с удоволствие.
С риби - не!!!! Повече не!

# 324
Лучия, а козела ли е тоя с тв на дивана?

# 325
Още в началото се информирам, а овните си казват още преди да съм ги питала Laughing Даже един, който и името му започва с "А" подчерта, че не стига, че е първи в азбуката, ами и първи в зодиака. И да не иска - винаги е първи!
Много ми е странно  кавалерстването на Овните. Кавалери са, но сякаш го правят, без да го искат вътрешно. Вчера получих прекрасен букет от лалета +нещо дребно за подарък, но много мило. Искрено се зарадвах на вниманието и когато му благодарих, той с един такъв жест отговори, че се радва , че ми е харесало, но казано като: "Не бях аз" или "Не свиквай  с това" Laughing Познаваме се отскоро. Комплиментите му ми звучат като констатации и съвсем делово:  "Роклята е подходяща/или с интересен цвят!" (по принцип Laughing), "Организирана си!", "Точна си". Знам, че му костват много тези думи, сигурно ги казва, защото знае, че трябва да се направи комплимент, а още етапът е начален. Но много дървено се получава . Той закъсня , но да се извини - не! Критиките също звучат като констатации: "Нямам телефонно обаждане от теб!", "Не искаш да дойдеш с мен!" и т.н.
Общо взето нищо не подлежи на обсъждане. Организацията на вижданията в повечето случаи е също без обсъждане. "Реших къде ще ходим, ако искаш предложи друго" - казано, когато вече пристигаме на съответното място. Много се забавлявам.
Дадох му много полезна идея за работата, за която не се беше сетил, видя се изненадата и задоволството по лицето му, но не ми благодари, а каза, че мисли по въпроса, макар че дори не му беше хрумвало до този момент.
Бившият ми съпруг беше "Овен", няма да забравя, когато преди много години си купих книгата "Емоционалната интелигентност", той ме попита за него ли съм я купила. Laughing

Джулая, звучи ли ти познато това, което описах, или твоят модел е различен? Simple Smile

# 326
Лучия, а козела ли е тоя с тв на дивана?
Не, рибите. Работии физическа работа, но и други такива има. Този..сякаш нямаше желание за живот, тотална липса на живец виждах. Но, разбира се, може да възприемам преувеличено.

Козела е даже много активен, твърде понякога. Но (все още) ужасно потаен, научавам от други хора кога къде бил.
Скрит текст:
Примерно, наскоро излизахме, уговорка от преден ден за вечерта. И разбирам, че точно преди това ходил на спа, но не ми казал, камо ли да пита искам ли и аз. Не сме двойка уж (макар да излизаме) но..поне в разговор да кажеше - аз ще ходя, пък ще се видим след това. Малко...тъпо ми стана така. Отделно, че е hot & cold, но още не съм хванала как точно ги редува, има ли логика или не Simple Smile

# 327
Никога не съм се вълнувала от зодията, освен на шега.

# 328
Комплиментите му ми звучат като констатации и съвсем делово:  "Роклята е подходяща/или с интересен цвят!" "Организирана си!", "Точна си". Знам, че му костват много тези думи, сигурно ги казва, защото знае, че трябва да се направи комплимент, а още етапът е начален. Но много дървено се получава . Той закъсня , но да се извини - не! Критиките също звучат като констатации: "Нямам телефонно обаждане от теб!", "Не искаш да дойдеш с мен!" и т.н.
Общо взето нищо не подлежи на обсъждане. Организацията на вижданията в повечето случаи е също без обсъждане. "Реших къде ще ходим..".
Джулая, звучи ли ти познато това, което описах, или твоят модел е различен? Simple Smile

За Джулая - не знам, но се припокрива с Козела, за който писах малко по-нагоре. Същото поведение.
Хем ми харесва, че има инициатива, а не всеки път - ми ти кажи, ти измисли,
Хем.. май не сме точно двама Grinning

# 329
благодаря за отговорите, беше ми любопитно дали наистина зодиите имат някакво отношение към взимането на решения в реалния живот

Общи условия

Активация на акаунт