"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 48

• 38 793
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
Отново се появявам с малко глупав въпрос.
От 3 месеца правим опити за бебче. Последният ми цикъл беше на 26.02. Овулацията на 6/7.03. От днес имам всички симптоми на пмц + гадене (до сега не ми се е случвало) Дали е рано за тест !?

Според мен направи тест утре с първа урина и ще отчете, ако има бременност. Колко е продължителността на цикълът ти?

Варира 27/28 дни

Значи чакаш следващия на 25.03? Как засече ову? Доста ранна ми се струва.

Така ми я изчисли АГ лекарката ми .

# 256
Как ти я изчисли? Била си на преглед ли?

# 257
14дни след ову. тест. По-рано не е достоверен

# 258
Да. Ходих началото на месеца на преглед и ми каза.

# 259
Овулацията минала ли беше, видяхте ли ЖТ, или ти казаха, че всеки момент предстои? Защото „всеки момент” може да варира от няколко часа до няколко дни.

# 260
Овулацията минала ли беше, видяхте ли ЖТ, или ти казаха, че всеки момент предстои? Защото „всеки момент” може да варира от няколко часа до няколко дни.

Не не беше минала, просто ми каза че варира 6/7.03

# 261
Здравейте мами , пиша , защото отново имам проблем и съм много притеснена Sad вчера на 20.03.20, ми дойде цикъла, много ме болеше корема , превивах се от болки, беше обилен , имаше много съсиреци, и сега отидох да се къпя , видях , че на превръзката няма нищо, цикъла е свършил напълно, никога до сега не съм имала такъв проблем, винаги си ми е вървяло 5-6 дена, много ми е странно, много ми е притеснено, да не е било спонтанен аборт, макар, че кръвния тест показа отрицателен резултат Sad моля за съвет

# 262
Самонавиваш се.

# 263
Звездичка, явно имаш истински гинекологичен проблем. Дълго закъснение, кратко кървене, липса на бременност... Трябва да отидеш на лекар, ама наистина на добър такъв, защото е видно, че има проблем с организма ти, който трябва да се открие и разреши. Особено, ако целиш бременност.

# 264
Хайде сега чак пък сериозен гинекологичен проблем. На всеки се случва да има някой друг странен цикъл.

# 265
Здравейте момичета, последната ми менструация е на 10.02 и този месец очаквах да ми дойде около 10.03 но все още не е... 6 дни закъснение. С ММ сме правили секс един единствен път на 29.02 и    ако съм бременна това е била късна овулация ли? Тази сутрин си направих тест...

Здравейте отново момичета, на 18.03.20г. си пуснах кръвен тест и резултатът е 480.000 IU/L на 18ти ден след оплождането (сигурна съм защото сме правили  само един опит Blush) та въпроса ми е като за 18ти ден този резултат добър ли е? Извинявам се ако досаждам вече, но докато ми дойде реда за преглед в тази карантина се притеснявам и сравнявам с вас Relaxed

# 266
Стойността е нормална за такова закъснение. По принцип ЧХГ се повтаря след 48-72 часа за да се види дали нараства добре. По начало, обаче, кръвен не се прави ей така без причина, а поради медицински показания за това. На твое място не бих повторила кръвния, защото е рисковано да се ходи по лаборатории, където е пълно с болни хора.

# 267
  • София
Оплождането може да е станало и 3 дни след секса.

# 268
Благодаря ви!
Happy_mommy Да и аз затова реших да не повтарям, а да си чакам прегледа... 
Nandin права си! Не съм се изразила правилно 😁 18ти ден след секса, не след оплождането!

# 269
Здравейте момичета! Продължителността на цикъла ми е всеки месец различна, като варира 25, 26 , 27. Първият ден от менструацията ми беше 11.03, като продължителността ми е 5 дни и на 8мия ден имах контакт с приятеля ми. Има ли вероятност от забременяване?

Общи условия

Активация на акаунт