Карти Таро тема 23

• 34 241
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Здравейте, помните ли като ми разчетохте една подредба преди месец и нещо? Тогава казахте доста вярни неща и ми помогнахте. Решихме след месец да изтегля нови карти за да видим какво ще стане. Картите, които изтеглих от новата ми любима колода са тези а въпросът е :Ще има ли развитие в отношенията ми с Х. през Октомври и какво?
Обърнатата КЧ ми говори засвръхемоционалност, граничеща с манипулации, драматичност, 10П е семейна карта, на наследството......  Глупакът е ново начало..... Поставяне на ново емоционално начало по между ви, може да започнете да изграждате съвместно съжителство, само че тая КЧо - ще има драма, сълзи, обвинения ..... 🤔

Здравейте, дами
Имам предложение за работа в чужбина, съвсем в начална фаза са разговорите.... Въпросната работа е в тотално различна сфера на дейност от това, с което съм се занимавала последните 12 години. Като се има в предвид проблемите и главоболията, които имам в сегашната си работа се замислям как да постъпя - да приема ли офертата след предварително проучване или да изчакам да видя какви събития и действия предстоят в сегашната ми работа..... Някоя от вас били ми изтеглила едни карти? Смятам че съм твърде емоционално ангажирана със въпросите и едва ли отговорът на картите ще разкрие реалността, по скоро ще покаже моите желания. Благодаря ви предварително.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:17 от bubanka

# 586
  • Варна
Здравейте, помните ли като ми разчетохте една подредба преди месец и нещо? Тогава казахте доста вярни неща и ми помогнахте. Решихме след месец да изтегля нови карти за да видим какво ще стане. Картите, които изтеглих от новата ми любима колода са тези а въпросът е :Ще има ли развитие в отношенията ми с Х. през Октомври и какво?
Обърнатата КЧ ми говори засвръхемоционалност, граничеща с манипулации, драматичност, 10П е семейна карта, на наследството......  Глупакът е ново начало..... Поставяне на ново емоционално начало по между ви, може да започнете да изграждате съвместно съжителство, само че тая КЧо - ще има драма, сълзи, обвинения ..... 🤔
Емоционална съм, но не съм манипулативна, чувствителна по - скоро. Тази втората карта с наследството и аз четох, но не мога да разбера защо се появява в такъв въпрос. Глупакът е интересна карта с доста значения.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 15:46 от ivka_smile

# 587

Емоционална съм, но не съм манипулативна, чувствителна по - скоро. Тази втората карта с наследството и аз четох нпнме мога да разбера защо се появява в такъв въпрос. Глупакът е интересна карта с доста значения.

По КЧо може и да си наранена от нещо, да те обиди по някакъв начин, емоционална загуба.... Със сигурност ще има някакъв емоционален и душевен дискомфорт....

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:18 от bubanka

# 588
Скрит текст:
Бих помолила и аз за една подредба, тъй като съм много емоционално ангажирана с въпроса. В момента ми е много натоварено в работата, но ми се налага да прекарвам повече време вкъщи по семейни причини. Поисках да премина в режим на работа от разстояние. Въпросът е дали шефовете ми ще се съгласят да ме пуснат? Давам ОВ след като се изясни ситуацията. Simple Smile

Паж чаши 10 меча Смъртта
Май нямаш друг изход по тези карти, освен категорично да поставиш проблема си. Притеснява ме Паж чаши, сякаш  нямаш достатъчно сериозно основание да поискаш да работиш дистанционно, или по - скоро доводите ти ще бъдат твърде слаби и ще изглеждат не толкова сериозни пред шефовете ти. Другото, което си мисля заради 10 меча + Смъртта, е че наближава краят на някакъв проблем при теб, но този край няма да го сложиш ти, други или друг ще го сложи. Според мен, изчакай няколко дни, преди да поставиш въпроса пред шефовете.

Ще се радвам и другите да си дадат мнението, може и те да итеглят карти, хубаво ще лъде да ги сравним.

Много ти благодаря за картите! Страхувам се да поставя проблема ребром. Причината е, че съм ги свикнала да поемам всякаква работа, а в момента не мога повече да издържам на напора. Имам нужда от промяна, за да оцелея психически, тъй като ми е много хард в момента положението. Чудя се каква врътка да измисля, за да се съгласят на промяната. Това по Пажа и смъртта. 10М мисля, че е моето състояние.

По КЧо може и да си наранена от нещо, да те обиди по някакъв начин, емоционална загуба.... Със сигурност ще има някакъв емоционален и душевен дискомфорт....

Здравейте! Ще се опитам и аз да дам моя поглед върху нещата. Може би е малко различен, защото свикнах да работя със сисема, която не "привързва" малките аркани към определени картинни значения и е по-скоро астрологично и номерологично обвързана. Според мен през периода ще си доста емоционално чувствителна и всяко едно действие или реакция от страна на партньора ще предизвиква емоционален отклик в теб. Възможно е да не ти достига емоционална близост, да нямате твърде много възможности, за да я проявите един към друг и да ти си се иска някак си да "рестартирате" нещата. Но с този глупак накрая едва ли ще има някаква съществена промяна. Също така е възможно въпрос от битов характер да предизвика между вас неразбиране. Та това е, което мога да кажа по тези карти. Ще се радвам на обратна връзка в края на периода! Успех!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:19 от bubanka

# 589
  • Варна
Благодаря, gal87 и Stellarium. Да, по принцип няма много възможности в момента да можем да изразим чувствата си, доколкото /ако са взаимни. Ще дам обратна връзка след месец винаги давам, важно е за картите. За момичетата, които ми погледнаха картите преди повече от месец, а те бяха тези по - долу, да знаят, че така се случват нещата и нямам желаното развитие към момента.

# 590
Благодаря, gal87 и Stellarium. Да, по принцип няма много възможности в момента да можем да изразим чувствата си, доколкото /ако са взаимни. Ще дам обратна връзка след месец винаги давам, важно е за картите. За момичетата, които ми погледнаха картите преди повече от месец, а те бяха тези по - долу, да знаят, че така се случват нещата и нямам желаното развитие към момента.

Проверих, че аз съм ти отговорила:
"Имаш някаква цел в тези отношения, според мен тази цел е доста сериозна, може и да е двете и нямаш търпение, напираш, бързаш, искаш. Отношенията ще имат развитие, раздвижване, някаква промяна, но не мисля, че ще е много сериозна."

Днес обаче, след другите карти,  се питам, имате ли изобщо връзка с това момче?

# 591
  • Варна
a. nik, да точно, затова писах "отношения", а не връзка. Почти не очаквам промяна, но все пак заради обещанието си от преди и заради картите изтеглих пак. Изумена съм как картите познават и как занимаващите се с тях във ваше лице успяват да напипат фината нишка. Това ме мотивира да се занимавам по - сериозно и аз, но знаете човек на себе си... трудно гледа. Мога да върна жеста на някой да му тегля карти. Hug

# 592
a. nik, да точно, затова писах "отношения", а не връзка. Почти не очаквам промяна, но все пак заради обещанието си от преди и заради картите изтеглих пак. Изумена съм как картите познават и как занимаващите се с тях във ваше лице успяват да напипат фината нишка. Това ме мотивира да се занимавам по - сериозно и аз, но знаете човек на себе си... трудно гледа. Мога да върна жеста на някой да му тегля карти. Hug

По - нагоре, gal87 е писала с молба някой да й изтегли карти. Благодаря ти много за обратната връзка!

# 593
  • Варна
gal87, за твоята работа ти изтеглих тези карти

# 594

Защо не се опиташ да задаваш повече въпроси за съвети на картите, не само от типа, дали ще има развитие и т.н. Картите могат да бъдат много полезни и за съвети. Добри въпроси са, например, “Какво можеш да направиш , за да се развият тези отношения, както ти искаш?”, “Защо се е развила така тази ситуация” и други подобни. Картите работят много и с подсъзнанието, така , че такива въпроси помагат много.

# 595
  • Варна
Silver Light  много полезен съвет, наистина, предполагам и за други, освен за мен. Не бях сигурен мога ли да питам такива неща. Благодаря, ще го приложа! Hug

# 596
Silver Light  много полезен съвет, наистина, предполагам и за други, освен за мен. Не бях сигурен мога ли да питам такива неща. Благодаря, ще го приложа! Hug

Моля, за мен е удоволствие, че съм полезна. Да, такива въпроси са много подходящи особено за емоционални отношения.

# 597
Виж, не искам да те навеждам на лоши мисли, но този човек свободен ли е? Нямате връзка, но излизат 10 пентакли - някой е обвързан и то доста сериозно. След нея следва Глупакът, преди нея е обърната Кралица чаши... Това, което "чух" е - да не те направят на глупачка.

# 598
Между другото и мен тея 10П ме навеждат на мисълта, че господина е обвързан, най - вероятно и с деца..... Глупакът е символ и на невежество, наивност.... Дали не си просто забавление в "свободното време"  на въпросния Х.?

Скрит текст:
gal87, за твоята работа ти изтеглих тези карти
Картите, които си изтеглила ми показват настоящата ситуация в сегашната ми работа 🙂. Шефовете ми наистина се възползват от труда ми (мога да от метна работата на целия отдел) - това по обърнатия ПП. По 4 чаши застиналост, досада, отегчение, пропускане на възможности 🙂... Обърната КЖ - тежест, бреме, недоволство..... Като цяло ги разчитам като момент, в който е крайно време да взема решение какво искам да правя и да изляза от ситуацията на застиналост.....

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:21 от bubanka

# 599
  • Варна
Silky _soft, gal87, a. nik, бях убедена преди в искреното отношение на този човек към мен, но времето, а и картите показаха, че съм била наивна, вярно е!Факт е и, че при предишното теглене и сега картите показаха как стоят нещата. Благодаря ви, беше страшно полезно за мен.
gal87, ако решиш, ще питаме още нещо допълнително, ще ти изтегля пак.

Общи условия

Активация на акаунт