"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 773
  • 611
  •   1
Отговори
# 330
Загуби ми се кефа , вече не е леко, приятно, с носталгични препратки към стари филми , сериалче. Изневярата не беше поднесена комично, загрубя историйката, жал ми е за Марианка .

# 331
Ръсещата мозък е по-уникум и от чичо Митко Simple Smile "Ще ги осъдим в Хамбург", "всякакъв приоритет минава". Като се сетя, че същите управляват територията и хич не ми е смешно ...

Парушев на кого ли счупи телефона? На електрическата панамера.

Мрежестите чопапи - вечната класика, но не отиват на всяка кифла Simple Smile Кен лиййй.

Сладкото отмъщение добре започна, но Дочка май е силно побългарена рускиня. Видяхме истинската рускиня какво направи.

Мариачите трябва да се пробват в някой от музикалните формати, ако не са ги спряли заради ИП.

Инструктурът голям джендър - първо с клин, после с коса до под кръста и накрая с чуждопоклоннически бански. Освен рускини не видях други чужденки в курорта. Отделно косвено обижда дедо чарли и бате борко втората корона, така де цигулка като си ги слага едновременно отпред и отзад.

Героите спешно да се свържат с мен, тъй като искам да се запиша на курс по оцеляване при тях, не само по време на ИП. Започнаха с 300 максимум 450 лева и всеки ден, освен дежурната филия с мас, кафенца, тортички, бирички, гориво за града, картини, цветя, накрая и шампанско. Обърках се вече кога си плащат, кога записът им плаща, кога си е чиста аванта ...

Дочка е била мъжена за руснак,затова е Кудрявцева.А дедо Чарли имаш предвид дедо Чефо? А кой е чичо Митко и бате Борко?

# 332
  • Sofia
Съпоставя ги с лафовете на стратега Димитър Пенев и ББ Sunglasses

# 333
  • София
Уж гледах, ама не можах да разбера защо не отидоха до агенцията?

Христо въобще не ми изглежда да съжалява, или наистина не го прави или Ненчо не може да го изиграе достоверно.

# 334
Изгубиха инерцията . Вече не е нито леко , нито забавно , нито добре изиграно .
Дори не се изкефих на ареста на  гларуса Гого , а го чаках този момент .
Любимата ми бабетка  също стана странна - някак надута и неприятна .
Ненчо го бива само да прави имитации в скечове . Не може да направи  завършен образ .

# 335
Струва ми се, че хем са искали да направят комедия, хем да вкарат нещо драматично  и накрая - манджа с грозде. И на мен не ми хареса това с изневярата и противозачатъчните.

# 336
  • Ню Йорк
Много банални станаха всички сюжетни линии, нищо оргинално и заинтригуващо.

# 337
  • Sofia
Само актьорът, който играе Чефо ми допада как си изпълнява ролята,най-естествен ми е.От"старата школа"е все пак...
Всички останали са много,много зле.

# 338
Аааа, този дето играе мъжът на търговищката кифла и той играе сравнително добре. даже от прословутия Ненчо се справя по-добре. Аз за пръв път го виждам. Дори и името му не знам.

# 339
  • Варна
И аз се присъединявам към вашите мнения, че ужасно затъпя сериалът, особено в последните две серии.
И за мен най-забавната релика беше тази: "И вече Вашето минава всякакви приоритети минава..." Animal Joy Cat
Жалко, след 3-4 епизод бях ентусиазирана, ама май вървят към провал и всеобщо отегчение, много слаба актьорска игра като цяло с малки изключения.

# 340
  • Sofia
Само нейните лафове са забавни Grinning

# 341
  • Велико Търново
"Шефът на бутчетата" го играе Явор Борисов, а "лафаджийката" - Елени Декидис.

# 342
  • Варна
Мммдааа, и аз изгледах назад. Все се надявах, че е било някакво пиянско залитане, нещо, което кифлата си измисля и всъщност не се е случило... Кофти решение да развалят така комедията.

# 343
  • Пловдив
Е, може само тая серия да е слаба...не го отписвайте Wink
Колко епизода са всъщност?

# 344
Е, може само тая серия да е слаба...не го отписвайте Wink
Колко епизода са всъщност?
За мен всички са слаби Joy
Гледам го с едно око....и аз не знам защо Joy
Мисля, че бяха 12.

Общи условия

Активация на акаунт