"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 455
  • 611
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Е, чак пък навсякъде...
За това, че са събрали в едно информация за продълженията на двата "хитови" сериала, той едва ли има вина.

Мен ме учудва, че дестинацията на продължението на "All Inclusive" ще е Велинград. Парушев не им ли каза, че другият хотел на собственика е в Пампорово?

# 556
  • София
Е, чак пък навсякъде...
За това, че са събрали в едно информация за продълженията на двата "хитови" сериала, той едва ли има вина.

Мен ме учудва, че дестинацията на продължението на "All Inclusive" ще е Велинград. Парушев не им ли каза, че другият хотел на собственика е в Пампорово?
Да се надяваме, че в сценария ще го оправят това. Предполагам идеята на втори сезон е била да се снима през зимата, но покрай Коронавируса може би ще е по-сигурно, че ще се осъществят снимките, ако се снима по-рано.

# 557
  • Велико Търново
Може и финансови да са причините - да не са успели да се разберат с Пампорово, да речем. Или пък от Велинград да са им предложили по-изгодни условия. Всъщност, това едва ли е от значение. Където и да продължат снимките, се надявам да е забавно, поне колкото на морето. А защо не и повече...

# 558
  • София
https://nova.bg/accents/view/2020/08/17/296690/%D0%BF%D1%80%D0%B … D0%BF%D0%BE-nova/

В новия сезон ще търсят мистично съкровище. И Тутитата са там.Laughing

# 559
Супер, а симпатичния дядо моряк явно го няма вече?

# 560
  • София
И аз го търсих на снимката, но го няма. Добре, че и Парушев ще участва.

# 561
Моя позната от няколко седмици качва сторита от снимките. Явно ще участва. Онзи ден беше качила някакъв тост на Ненчо . Като видях кои са на маста , разбрах че снимат новия сезон. Още не беше обявено по телевизията

# 562
Елена ще е бременна, а Бабата ще забърше ново гадже Grinning

# 563
  • Карнобат

Тя бабата,ще се окаже голям играч Wink хихихи Wink Предлагам от сега да има 3 сезон и спокойно като тема на сезона да е почивка в чужбина Wink защо не ще е забавно да се изнесе продукцията и някъде в чужбина Wink тъкмо бабата спокойно може в 3 сезон да забърше някой чужденец Wink

# 564
забавно, но и доста солено💰😃 надали ще стане и то за комедиен сериал с малък бюджет.
Но не е лошо като идея, могат и тук да заснемат такъв сюжет

# 565
  • Варна
... а Бабата ще забърше ново гадже Grinning
Жалко...

# 566
  • Велико Търново
Е, "морският вълк" няма как да напусне морето. Даже и заради Евдокия.

Моля за мнения дали да пускам нова тема или да си изпишем тази, пък тогава.
Ако някой има желание, може да пусне. Просто трябва да уведомим модератор да заключи сегашната.

# 567
  • Варна
Е, "морският вълк" няма как да напусне морето. Даже и заради Евдокия.
По-скоро се надявах Евдокия да остане на морето. То така и уж стана... Нали уж плеснаха с ръце и се прегърнаха? И се разбра, че вече ще остави младите намира? Ако е заради съспенда, можеха да намесят свекървата пък... И на нея да намерят гадже във Велинград. .

# 568

Тя бабата,ще се окаже голям играч Wink хихихи Wink Предлагам от сега да има 3 сезон и спокойно като тема на сезона да е почивка в чужбина Wink защо не ще е забавно да се изнесе продукцията и някъде в чужбина Wink тъкмо бабата спокойно може в 3 сезон да забърше някой чужденец Wink
Бабата ще се окаже много шавлива Simple Smile Кой знае какъв пожар негасен е била на младини,щом като е била мъжена за военен и +това руский. А трети сезон може да има на ски курорт.Примерно в Банско,че е много актуален напоследък Simple Smile И там бабата ще забърше Алберто Томба на пистата, която носи неговото име Wink

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 14:58 от Grind

# 569
  • Велико Търново
Днес видях промо, което не бях гледала. И понеже принципно гледам такива неща отгоре-отгоре, дали ми се стори, че Тути им казва "Добре дошли в нашия хотел!" или наистина е така?

Поправям се: репликата е "Добре дошли в скромното ни хотелче!"
Значи не ми се е сторило Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 15:53 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт