Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 320
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 395
  • На топло
Кейти е много естествена😊.

Другата персона не ми харесва, кофти е.
Дълга опашка на Мегън, не е естествената и коса....🙄 Много пошло стои.

# 1 396
Това ли са частните посещения на патронажите ѝ? Не виждам нищо частно, щом си води фотограф и качва снимки в Инстаграм.
Частна среща беше посещението на бутанците при Кеймбридж, когато не се разбра нищо, ама това не е.

Съсексови се грижат за феновете си. Спомням си колко копнееха да разберат кога ще се върнат от почивката си, къде са, с кого са и защо нямало снимки. Ето ги - тук са сега. 😄

# 1 397
В какъв смисъл стои пошло косата?

Бяла блузка с буфан ръкав ми харесва. Не съм фен на буфан ръкавите, но има кройки, които не разширяват допълнително раменете и ми харесват.

# 1 398
# 1 399
Това ли са частните посещения на патронажите ѝ? Не виждам нищо частно, щом си води фотограф и качва снимки в Инстаграм.
Частна среща беше посещението на бутанците при Кеймбридж, когато не се разбра нищо, ама това не е.

Съсексови се грижат за феновете си. Спомням си колко копнееха да разберат кога ще се върнат от почивката си, къде са, с кого са и защо нямало снимки. Ето ги - тук са сега. 😄
Всъщност превръщат всяка работна минута в пари. Няма скрито-покрито при тях.
Уж тайна визита, а утре ще има снимки от училището.
Изглежда не ѝ харесва действителността, та се налага да си води фотограф, които да направи перфектните позьорски снимки

# 1 400
Частно не значи тайно.

# 1 401
Кралските private посещения(срещи) са без снимки.

# 1 402
Всъщност превръщат всяка работна минута в пари. Няма скрито-покрито при тях.
Уж тайна визита, а утре ще има снимки от училището.
Изглежда не ѝ харесва действителността, та се налага да си води фотограф, които да направи перфектните позьорски снимки

Нормално, тя Мегито си знае жената, че ако не си наеме личен фотограф няма кой да я снима. 😉 Ще си ходи навсякъде и никой няма да се сети за нея, затова ще плаща да я снимат и после Дейлито и Сън да й публикуват обработените снимки. И тези два продажни жълти парцала са забъркани в играта. 😄

# 1 403
Кое събитие се води private? И това какво всъщност значи?🤔

# 1 404
  • София
Дами, как познавате, ме някой е с екстеншъни? Не става въпрос за явно кофти сложени. Днес обсъждахме с колежки разни познати и аз изобщо не съм била разбрала кои са с такива.
Мегън казвате е с удължения, къде да гледам, за да схвана?

# 1 405
Всички, които съм виждала, се движат по-различно в сравнение с останалата коса. Освен това си има разлика между моя си косъм и косъма на добавената коса. И това го казвам при добре сложени такива - иначе може да варират в цвета, в поставянето, да се вижда стъпка.
За мен най-очевидно, ако другото е наред, е точно липсата на движение.

# 1 406
  • Варна
Ето как ще си изкарват парите за охраната. За нула време пет милиончета. И няма да се налага британците или канадците да ги издържат.

https://petel.bg/Davat-na-Megan-Markal--5-mln--za-5-sek--v-serial__354682

# 1 407
Фотографът направил страхотната снимка на Хари и Мегън под дъжда. 😍 Браво на него. 👏👏👏

https://www.instagram.com/p/B9ZeO19nu2I/?igshid=19sxh0glkf271

# 1 408
Снимката на Кейт със златистата рокля от какво събитие е? Разкошна е.

# 1 409

Общи условия

Активация на акаунт