Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 250
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 725
Хаха погледът на това момче е много смешен Joy

# 1 726
  • София
Май този път има единодушие в темата по темата- много добре изглеждат и двамата.

Това е, защото напоследък  пишат само тези които харесват ММ.
Роклята е хубава, и до тук. Хари, ми е като пиколо в снобарски хотел. Ама, дрескод какво за правиш...

# 1 727
Прекрасна е в училището, много класна и стилна! Само блузата не разбрах каква е, а много ми хареса. Целият тоалет й стои чудесно, сакото го вземам веднага. Само за обувките не съм сигурна, но определено се вписват в цялостната визия.

# 1 728
Можеш да ослепеш от толкова много червено - обувки, чанта, рокля, обеци. Можеше да има някакъв акцент, за да не е като червено петно, което отново се слива с оранжевия грим Rolling Eyes
Зализана назад коса, розбира се раздилена по средата, хич не се е постарала.

# 1 729
  • Bristol
Публиката с какви аллидисменти ги посрещна! Хари се беше концентрирал да си разчиства стола от брошурата, Мегън му каза нещо и той спря и отдадоха необходимото внимание и уважение на публиката. Чаровни са двамата, ще ми липсват.
https://www.bbc.co.uk/news/uk-51785813

# 1 730
  • Някъде там
Аутфита на Кейт от днес с цени. Само обувките не са ми по вкуса. Другото е супер. Много рядко можем да я видим с такъв цвят дънки но много ми харесва.

# 1 731
  • Варна
Меган в училището ми допада. Смятам, че неформалния стил е повече за нея отколкото официалните рокли. Единствено не ми се нрави дължината на панталона, но това си е лично мое виждане, така и не свикнах с панталони, на които дължината е като на рибарин, запретнал крачола за да не се намокри като нагази в реката.

# 1 732
Ми, не можела да ходи на стилето, преди Хари как си ходеше? Цял адвокатски сериал изкара на стилето, едва ли са правили по сто дубъла заради нея Joy Пък и тя не е сервитьорка на стилето по 10 часа на ден, за едно събитие все ще успее да мине 50 метра на стилето без да използва Принц Хари за патерица Wink Чиста проба инфантилност и липса на адекватна преценка е това държане за ръка... Както и потупването и пумпалското въртене Joy
А тонът в темата е добър, защото тези които не харесват Меган са обективни - като е направила удар с визията си не го отричат или просто си мълчат Wink Аз например изобщо не я харесвам, но не мога да кажа че изглежда зле в червения тоалет. Тъпото е че тъкмо направи сефтето с моден удар и ще изчезне от кралски задължения, няма да разберем дали е случайност или ще ѝ бъде устойчива тенденция.

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 08:48 от purpletka

# 1 733
Меган в училището ми допада. Смятам, че неформалния стил е повече за нея отколкото официалните рокли.
Аз пък харесмам Кейт повече в неформален стил. Просто и ходи и изглежда свежа. Разбира се, има и официални визии, които много ми харесват, говоря като цяло.

# 1 734
  • Sydney
Чантата на Кейт мн ми харесва...

Хората си държат мнението за себе си, както и аз... вече... щото ми омръзна да се разразяват конфликти...

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 08:47 от benitabeni

# 1 735
  • Варна
Аз бих желала да изчета статията. На лично, моля. Обещавам, че няма да подскачам Simple Smile

# 1 736
Бени, ако може и на мен статията на лично. Благодаря! 
А ако случайно ме затрият междувременно, преди да прочетеш този призив, ще те помоля на лично Grinning

# 1 737
Тц, не е заради Мегън, а заради тона на постовете срещу пишещите тук. Личен избор е как ще се изразяваш, все пак.
Аз също получих честитка от модератор, предполагам защото се обърнах остро към съфорумка.

# 1 738
А на мен пък тази статия ми се мерна току що.
Причини англичаните да предпочитат Уилям да седне на престола пред Чарлз.

https://www.vesti.bg/galerii/foto/11-prichini-zashto-britancite- … a-stane-kral-9539

Ако пишещите не използват определения и грозен език в постовете си, никой няма да ги трие. И на мен ми трият, както и на всеки, предполагам.

# 1 739
От кога са тези снимки на ММ. Много лятно облечена, при условие, че температурата във Ванкувър е 3С

Общи условия

Активация на акаунт