Кой е прав в случая

• 5 299
  • 150
  •   1
Отговори
# 120
  • Насред хаоса
Не знам кой на кого трябва да се доказва, но аз ако съм й майка, за ушите ще я извлека оттам.

# 121
Няма нужда да и се доказвяа, това е най хубавото. Колкото повече другите са против него и той я убеждава че е инфантилен, лош, педофил, толкова повече тя го обича, защото само тя вижда, колко е велик.

Хванал му е цаката.

# 122
Коментарът за доказването го написах аз, без да съм изчел темата и да видя включването на господина с WOW 1000те лева заплатка.

Наистина мисля, че е редно двама, когато живеят заедно, да плащат наема на половина (ако е лично жилище на единия, просто другият да плаща 50% наем от пазарната цена), за да няма коментари Ти си с мен заради безплатния наем

ОБАЧЕ!!! това го мисля за възрастни хора.

Макар тя да е на 17, а той на 24, си им личи, че са още с детския акъл и който не е решил, той не ги е излъгал.

# 123
E на 17 сигурно й се услаждат свободата и салама...па макар и със старите секции и тапетчета на баба.

# 124
E на 17 сигурно й се услаждат свободата и салама...па макар и със старите секции и тапетчета на баба.
Стига бе,светът ще ми предлага цяло плато с безплатни деликатеси,а аз ще ям всеки ден един и същи салам,за който И си плащам!?
Айде ,поне на яхта да се возех ,докато преглъщам,ами то кво?Продънено кайче..

# 125
  • Paris, France
Според мене бабата е права за себе си. Все пак е предоставила апартамент и след изнасянето ви ще трябва да го боядисва и ремонтира, може би. А и си е неин.

Всеки сам трябва да си гледа интереса. Ако 100 лева месечно те устройват, ОК. Ако не, търсиш си друга квартира.

Това, че бабата иска от авторката парите не означава, че не може внука и да ги плати, ако иска.

На 17г едно момиче е желано от всички мъже. След 18г популярността започва да пада. 24г мъж не е в разцвета си и малко жени биха отишли да живеят с него, че и наем да плащат. Аз не бих, дори и да имах пари.

Стига бе,светът ще ми предлага цяло плато с безплатни деликатеси,аз ще ям всеки ден един и същи салам,за който си плащам?Айде ,поне да се возех на ятха,докато преглъщам,ами то кво?Продънено кайче..

А на някои места плащат за дегустацията Laughing

# 126
И сега драмата е дали да послуша лошите лелки, да се стегне да учи и да постигне много повече, или да се отдаде на повика на ...сърцето. (жокер: да не вземе да учи някаква педагогика с психология, че накрая ще има заплата малко под хиляда лева...)

# 127
  • София
Като изключим включванията на "свестния" младеж, самия факт че 100те лева са достигнали до момичето, и то с такива подробности (точно от теб ги искам, не от дитету), показват доста ясно с що за стока си има работа в лицето и на възлюбения, и на родата. Такива селски вечеринки са огромна червена лампа, вместо да си се разбират в семейството, тези тръгнали да се излагат пред проектоснахата като кифладжии.
На 17 изобщо не е време да си играеш на семейство, но това е друг въпрос. По въпроса на авторката, редно е да плащаш наем, но не е редно да се занимаваш с на някого баба му. Тя си има внук, с когото да си уреждат имотните въпроси. Ако той не може да се справи, по-зле за него.

# 128
И сега драмата е дали да послуша лошите лелки, да се стегне да учи и да постигне много повече, или да се отдаде на повика на ...сърцето. (жокер: да не вземе да учи някаква педагогика с психология, че накрая ще има заплата малко под хиляда лева...)

“Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore.”

Психологът да й го преведе.

Отделно, аз не разбрах драмата с парите - бабата ги иска, майката ги плаща. Кво общо имат децата с тея 100 лева? Да не би маминка да мърмори, че хем детето слугува, хем наем плаща?

# 129
Иначе не, не бих се определил като мъж. Все още гледам много повече детски от нея.
В такъв случай, защо живееш с нея? Очевидно, не заради идеята, че сте семейство. За един достъпен секс и едните изпрани гащи ли?

# 130
На мен ми е интересна гледната точка на Миро,ама не се надявам повече да включи..

Невена,
Скрит текст:
на мен ли обясняваш за плащането,ходи чети в другата тема да се похилиш.. Joy

# 131
Не съм прочел нито един от отговорите. Тя на 17, той 7 години по-голям. Само дотук дискусията се обезсмисля. Мъж на 24-25 няма какво да търси у една ученичка, освен едно, ама "сериозна връзка" е малко неадекватно. Няма нищо обидно, просто разликата в мисленето и възгледите за живота... сещаш се :Д
Съвсем друго е, жена на 25 с чичко на 40 дори, тогава има повече допирни точки! Така че, съветвам те да си върнеш самостоятелността, колкото можеш. Пък и не вярвам да няма добри момчета и около твоята възраст, за вбъдеще може и да разгледаш подобен вариант.
Хахахахах... опитвам се да си представя как аз се връщам от работа, а тя си пише домашните 😂😂😂 Наздраве!

# 132
Лапешка работа!
Ама и тонът на лелите показа защо различните поколения не могат се разбра и се гледат акриво, де с насмешка, де с подигравка.... Главно заради недозрялото отношение и лелчинстване на уж възрастните. Напомняте ми на бабите от пейките пред блока или на съседния дувар.

# 133

Хахахахах... опитвам се да си представя как аз се връщам от работа, а тя си пише домашните 😂😂😂 Наздраве!
Ако си даскал,какъвто е "баткото",сядаш и и помагаш да си ги напише

п.п.Много разно за наздраве.. Simple Smile

Луна,а какво да и кажем?
Лапешка ви работа,бабата е зла вещица,всичко ток и жица!Плащай наем там при даскала,пери чорапи и живота е прекрасен?
Ми не е.
А включването на гаджето и,изкърти мивките!

# 134
  • София
Да разбирам ли, че се развива своеобразно чудо и в темата списват и двете страни?

Общи условия

Активация на акаунт