Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 952
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 965
Какви коментари са писали на Юби?

# 1 966
Веднъж и аз да се сетя да направя скрийншотове :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 967
Аууу много хубаво видео от Поли-Моли за вируса и салоните за красота, тя милата нали скоро откри свой , но много стойностно видео, на фона на коронамас на Валерие бисерите .....

Може ли линк?
И да измрънкам(та до съм в тон с наште звездИ),баш сега имам крещяща нужда от подстрижка. Толкова съм си втълпила,че трябва да си отрежа косата до кръста малко под раменете,а няма кой да ме подстриже. Като не мога да ида поне да се утеша с едно видео.😊
Радостната(joy) с мега тъпоумен коментар и заслужава някои да я назидае е насоли точно както тя го прави.

# 1 968
ПЕПА короната цъ цъ цъ
Браво на Поли.

# 1 969
  • Русе
Аууу много хубаво видео от Поли-Моли за вируса и салоните за красота, тя милата нали скоро откри свой , но много стойностно видео, на фона на коронамас на Валерие бисерите .....

Може ли линк?
И да измрънкам(та до съм в тон с наште звездИ),баш сега имам крещяща нужда от подстрижка. Толкова съм си втълпила,че трябва да си отрежа косата до кръста малко под раменете,а няма кой да ме подстриже. Като не мога да ида поне да се утеша с едно видео.😊
Радостната(joy) с мега тъпоумен коментар и заслужава някои да я назидае е насоли точно както тя го прави.
Заповядай: https://www.youtube.com/watch?v=vzDTz-ovCV8&t=308s

# 1 970
Галя е вече 1-2 години в тоя ютуб, а още циркулира с два реда думи във видеата.
Както и да е...важно е, че има  грим стая за мини колекцията си от гримчета.
Не се ли сеща, че й личи как преиграва. Старае се да се прави на обикновена жена, че не я интересуват марки, цени ... за да спечели последователи.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 19:36 от Анонимен

# 1 971
Благодаря на всички инфлуенсъри, които ми казаха какво да правя докато съм си вкъщи. Никога нямаше да се сетя да чета книга, да гледам филм или да правя упражнения. Нямаше да се сетя да изчистя или да сготвя ... нито пък да ям. Вероятно без тези съвети всички щяхме да гледаме в една точка.

# 1 972
Ясно, че никой няма да излезе с нещо умно, компетентно и интересно, особено пък вече доказали се с плиткоумието си инфлуенсъри. Днес от скука гледах Ерика Думбова със съвети какво да правим през ваканцията Grinning Не са ми полезни, но беше смислено, интересно, за възрастта й, нямаше акъли и коментари. Но Валки, Ивани, Пепета, Радостни и т.н. - по-добре да спрат да се изявяват докато отмине. На Йоко й бях фенка, но и тя се изложи. Направо в тая ситуация съвсем се показват какво представляват.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 19:53 от Мари72

# 1 973
Не е лоша тази Поли-Моли. Всъщност си мисля, че може да развие канала си много успешно ако дава съвети за коса и прически, козметика за коса-на мен, като силно интересуваща се от темата, ще ми е интересно, а и ще е нещо полезно и различно.
Едно обаче много ме досмеша-само аз ли си мисля, че е странно и глупаво влогърките чак пък толкоз да ни съветват какво аджеба да правим 2 седмици в къщи? Абе ние да не сме малоумни? И кой
човек има такава нужда да му дават идеи какво да прави. С 3 годишната ревла-"пубертетка" в къщи, която до онзи ден имаше и вирус и температура хич не се и чудя какво да правя, побърквам се да й измислям занимания и ми иде да се гръмна!
Книги, филми, може да пиша, да уча, да си оправям къщата, ама ей на притеснена съм и аз от обстановката и нищо не ми се подхваща.
Но тия съвети какво да правиш в къщи, все едно за първи път си оставаме в къщи, все едно е някакво супер прецедентно нещо и нещо, което никога не ни се случва. Да тази обстановка в момента е точно такава, но наистина добре, че са влогърите дето се чудят какво да правят по цял ден, че да ни кажат и на нас как да си прекавраме дните в къщи.

# 1 974
Адриана Първанова е качила видео как възпитава детето си...дали реално се опитва да направи детето си по-самостоятелно с методите, които прилага, или просто не и се занимава особено с Нини?

# 1 975
Адриана Първанова е качила видео как възпитава детето си...дали реално се опитва да направи детето си по-самостоятелно с методите, които прилага, или просто не и се занимава особено с Нини?
Ми "дали или" предполагам, че може да ти отговори само и единствено Адриана Първанова. Ние да не сме и случайно в главата, за да знаем "дали реално се опитва да направи детето си по-самостоятелно или просто не и се занимава с него особено".

# 1 976
Не е сигурно това, че не й се занимава. Аз също се стараех да направя детето си самостоятелно, в същото време постоянно се занимавах с нея, дори и в момента, въпреки че е достатъчно голяма и може сама вече да се справя с ежеднението си, но все пак има си нужда от насоки особено в пубертета.

# 1 977
Гледам, че Гергана е дала своя принос към вогонската поезия...
Да имаш самочувствието да го постнеш това... сигурно е хубаво.

Точно се чудех на какво долнопробно наивистично писание да оприлича тоя шедьовър 😂😂😂Вогонска поезия е spot on.
Тва са стихчета и рими като на второкласник максимум.
 Гергицо, вземи прочети малко сериозна литература, не само етикетите на парцалите, които си купуваш!

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 21:01 от tuali

# 1 978
И преди съм писала - за тази Гергана научих от темата, но не успях да се запозная с особата ѝ, тъй като ме беше блокирала превантивно.
Видеа съм пускала едно-две, когато сте коментирали, но почти нищо не ѝ разбирах какво говори и до там.
Мислех я за обикновена кухавелка и дори понякога съм се чудила защо ѝ обръщате внимание, но сега си обясних защо толкова дразни.
Не знам с какви очи пуска подобни стихчета... Изключително нагло и безочливо. Вместо да потъне в дън земя от срам, тя пуска разни призиви в ИГ.

# 1 979
Веднъж и аз да се сетя да направя скрийншотове :
Скрит текст:
Скрит текст:

Такъв жалък кликбейт, еййй, отвратителни са! И не може да пропуснат да сложат думите "паника и страх", наред с фалшиво умислените си сурати.
Като ги видя подредени един до друг така, все се сещам за онова злополучно видео, дето Пепка пак стоеше уж сериозна, но се подхилкваше "обарва меее" 🤮

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 21:03 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт