Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 891
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 130
То не самото слизане пред блока е проблем, разбира се, че не. По-скоро всичките ѝ разсъждения около въпросното "сладко ванче" и другите ѝ вълнения и тъпи смешки са проблемът.
Адски е смешно да си правиш специално кафе в инстаграмабъл чашата, само за да се снимаш.
Чудя се кой пазарува по 1-2домата у тях сега. Май са закъсали за продукти, щом прави пицата с пармезан...

# 2 131
Тази девочка,пак няма идеи ,за видеа и има колебания.Пак събира идеи и има нужда от помощ.А в един пост, призовава последователите си, за креативност 🤣🤣🤣.Както си и мислих огледалото и е взето,за селфита само.Големи инфлуенсъри.Вие ще се включите ли в това предизвикателство 😂?Аз отивам да си правя селфита 😂само ме притеснява,че няма да се справя толкова добре,колкото Тайна-Иванкова .
Скрит текст:

# 2 132
Според мен потребителката имаше предвид позата, от която е снимана Елица, а не характеристиките на задните и части.
Ако визираш мен, да това имах предвид.  На мен ми изглежда по-голямо, може би именно заради ъгъла, от който е снимано. Не харесвам фигури тип КК. Дано не се стреми към такава. Но нейна си работа.

# 2 133
Ивана тоя панталон дали изобщо го сваля? 🤔

# 2 134
Дам, те сега точно дриймърите ще дриймнат и ще й напишат, понеже кака им Ивана няма грам дрийм в главата. 🙄

# 2 135
Тая... Офффф какви неща ми иде да напиша, честно, адски ме агресира това нагло чудовишно недоразумение. Как една книга не прочете, бе... Може ли да си такъв профан, да нямаш никакво самосъзнание, никаква съпричастност, никаква елементарна емоционална интелигентност, нищо. На 30 години си и съдържимото в главата е нищо.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 16:14 от Breedlove

# 2 136
Ивана тоя панталон дали изобщо го сваля? 🤔

Този, който не спря да нарича велурен, при положение, че никакъв велур не е, този ли? 😂😂😂

# 2 137
Аз също доста харесвам тялото на Елица и бих искала да имам такова дупе Simple Smile
Харесва ми и че не се опитва да го коригира, освен да го стегне със спорт.

Валерката е адски глупав човек.
Мисля, че с Гана Гучито ще си допаднат много.

# 2 138

Порабоди? Д и Т дори не са една до друга, за да предположим, че неволно са объркани. Поне аутокорект да включат, не е възможно да е толкова ниско нивото.

# 2 139
  • Варна
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Порабоди? Д и Т дори не са една до друга, за да предположим, че неволно са объркани. Поне аутокорект да включат, не е възможно да е толкова ниско нивото.
Направо ме изумяваш ,все ги хващаш напоследък Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 140
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Направо ме изумяваш ,все ги хващаш напоследък Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да, хващам тези, които следя или ми попаднат, а колко още не съм “хванала” 🤭 Видях, че първата компилация с грешки вече е факт в профила, но с тези темпове ще има ежедневно издание 😁

# 2 141

Аз лично нея много я харесвам и определено съм склонна да вярвам и мисля, че не е нарочно. Все пак е написала акумулатор правилна, което е бая по-сложно по техните стандарти хаха

# 2 142
Аз лично нея много я харесвам и определено съм склонна да вярвам и мисля, че не е нарочно. Все пак е написала акумулатор правилна, което е бая по-сложно по техните стандарти хаха
То и аз я харесвам, ама и едно "ѝ" липса Grinning За изписването на акумулатор не ми се мисли, вариациите са безкрайни.
Валерѝ сега видях какви ги е натворила, неслучайно е казано, че човешката глупост е безкрайна
Grinning представям си разговорът, който е протекъл между нея и Мартин по повод уникалната възможност за снимки със сладко камионче, напасването на тоалета към него, скоростното правене на капучино в специална чаша и експресните снимки Grinning спокойно можеше да се нащрака и да не споделя никакви подробности, които само ѝ допълват реномето на красива, но безмерно глупава жена. При Валерѝ най-много се усеща липсата на социални контакти с нормални хора, не спира да деградира и да се излага, а не беше така (следя я от 2016г., а имам и впечатления от нея покрай живота ѝ в Търново и Плевен). Ивана уверено върви по нейните стъпки.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 17:00 от Crystal Noir

# 2 143
Скрит текст:
Ванче, от мен имаш едно стимулиращо "Не!"😁

# 2 144
Валерианооооо бива бива тъпотии ама твоето е скандално дъно.
Потресена съм!

Общи условия

Активация на акаунт