Професионални серии за коса 134

• 44 216
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, спах омазана с еластисайзър, скалп детокс с малко конопено масло и лавандула в корена. След измиване косата ми така хубаво се начупи, ма нямам нищо за стилизиране на къдрици и я изправих (само със сешоар). Моля, дайте идеи (косата ми е тъничка и повечето неща, които съм пробвала направо слепват къдриците, а в корена става трагично)
Скрит текст:

# 376
Я ми припомнете, моля, синия Матрикс ли правеше косата лигава?

# 377
Я ми припомнете, моля, синия Матрикс ли правеше косата лигава?
Ако става въпрос за балсама, при мен Да.
Гъста, средно твърд косъм, нито права нито къдрава, редовно боядисвам корени, суша само със сешоар и преса използвам.
На снимката е измита преди половин час с ДПШ на Лейбъл М и балсама синия на Джойко.

ред. Извинявам се, че и коша е влязъл в кадър, но не знам начин да го замаскирам.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 19:48 от Rosheen

# 378
Rosheen, много хубав цвят 😍

# 379
Rosheen, много хубав цвят 😍
Благодаря, от няколко месеца използвам само Aloxxi, ниско или слабо амонячна се води по описание.
Цветовете които използвам са 7N и 7NN, 6N.
В общи линии тях въртя. Не щипе, не се отмива бързо и нямам люспене на скалпа, нито пък адска миризма.

# 380
Аз, докато дочакам съвет, поръчах балсам Brave new hair, защо така реших, не знам. Боя на Platinum също, някой ползвал ли е?

# 381
В Арлен има безплатна доставка за сума над 30 лв

# 382
  • Варна
Ами да намалят Oway и може и да ги уважа. Потресена съм от безобразната им надценка. Само за протокола. Цената на една боя при дистрибутор е 12лв. Оксидант 900мл. 15лв.

# 383
Искам да попитам проблем ли е ако си купя косата всеки ден със сода. Дали ще ми опада косата. След това слагам и лимонов разтвор си обливам косата. Благодаря предварително.

# 384
Стига бе... със сода ??? Само тая простотия не бях чела

# 385
Содата е агресивен продукт за скалпа, а и за кожата на лицето. Нарушава ph-то, пък било и с обливка (нали не мерите с ленти обливката или водата, за да знаете че е в норма). Пробвала съм няколко пъти и косата наистина първия път изглеждаше прекрасно, но има достатъчно други продукти с изчистен и био състав, ако търсите такива.
Искам да попитам проблем ли е ако си купя косата всеки ден със сода. Дали ще ми опада косата. След това слагам и лимонов разтвор си обливам косата. Благодаря предварително.

# 386
Ами да намалят Oway и може и да ги уважа. Потресена съм от безобразната им надценка. Само за протокола. Цената на една боя при дистрибутор е 12лв. Оксидант 900мл. 15лв.
Като се сетя, че ми взеха 91 лв. за боядисване с O.Way 1 боя, в един Зелен салон и то преди време направо лошо ми става. Няма ли как да поръчаме от дистрибутора ?

# 387
Kerastase Genesis от утре и в Златна рибка💇‍♀️

# 388
  • Варна
Karamele само позната фризьорка може да ти свърши работа. Мен ме уреди една фея добричка HeartHeart.

# 389
Karamele само позната фризьорка може да ти свърши работа. Мен ме уреди една фея добричка HeartHeart.
Подозирам, че моята "позната" ще предпочете да ми вземе 90 лв. вместо да ми я продаде за 12 Simple Smile
Тенкс Heart Heart.
За протокола днес ползвах Chronologiste и го усещам яко хидратиращ, но не прекалих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт