Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 211
  • 815
  •   1
Отговори
# 720
Относно последния въпрос,заповядай в тази група, съмнявам се в темата да има много жени с опит с вбак
https://www.facebook.com/groups/VBACBulgaria/?ref=share

# 721
Може бебето да е при теб през нощта, дори да не си в самостоятелна стая. За другите въпроси -  най-добре отиди лично и ги задай на регистратурата. Няма отворени врати. Ако ще избираш екип - предполагам преди 36 г.с. е добре да се свържеш с тях. Успех!

# 722
Здравейте!
След раждането изследват ли кръвната група на бебетата? Ако имам желание за допълнителни прегледи като ехография на тазобедрените стави, коремни органи и т.н., дали ще ги извършат? Тази информация не открих в сайта, а сега няма и отворени врати.
Ако майката не е в самостоятелна стая може ли да си взима бебето и през нощта?
Кога се свързахте с избраните акушерка или лекар?
Други лекари, освен Китанова и Арабаджиева, подкрепящи VBAC, има ли в Шейново?
Благодаря предварително!

И Гагова, И Вецев, И Петрова ... Моите наблюдения са, че никой няма да тръгне да те реже, освен ако не е абсолютно наложително и ще се опитат да спазат преференциите ти. Аз исках и отложено клампиране, и това се случи. Може би евентуално моменталното поставяне на гърда би било проблем. Както и това, че ти дават бебето, но контактът кожа в кожа не се случва моментално.

# 723
Мами, а знаете ли кои са лекарите, практикуващи секцио по Щарк? Освен Велев и Вецев? Знам, че Шейново е една от болниците, в които най-много се практикува.

# 724
  • София
Д-р Абаджиева Heart

# 725
А защо ти е друг лекар, освен Вецев и Велев? Те са достатъчно добри. А Вецев не знам как си събира пациентите вече в графика, много родилки се насочват към него. И има защо де.
Направи ми впечатление, че и всички колеги го харесват. Държи се много лежерно с тях, и с пациентите си.

# 726
А защо ти е друг лекар, освен Вецев и Велев? Те са достатъчно добри. А Вецев не знам как си събира пациентите вече в графика, много родилки се насочват към него. И има защо де.
Направи ми впечатление, че и всички колеги го харесват. Държи се много лежерно с тях, и с пациентите си.
Не съм казала никъде, че въпросните лекари не са добри, но именно, защото са много ангажирани, има шанс да не приемат.
А и ако всички практикуват този метод, както е вече по белия свят, реално не е нужно и да се избира екип.
Въпросът си стои. Моля мамите, които знаят, да напишат. ❤

# 727
Не съм казала никъде, че въпросните лекари не са добри, но именно, защото са много ангажирани, има шанс да не приемат.
А и ако всички практикуват този метод, както е вече по белия свят, реално не е нужно и да се избира екип.
Въпросът си стои. Моля мамите, които знаят, да напишат. ❤

С много ръце препоръчвам Вецев. На 25.02. ми беше секциото при него, по Щарк. По-нагоре в темата съм споделила мнението си за него. Невероятен човек и професионалист. Въпреки, че има много пациенти, винаги ми е отделял нужното внимание и време за прегледи и след като родих. Вярвам, че с всеки се отнася така. Да го изберем като лекар, който да ме изроди, беше най-добрия избор, който сме правили. Ако Господ реши да ме дари с още едно детенце, не бих се замислила изобщо и бих му се доверила той да ми проследи бременността и отново да ме изроди.
Нищо не пречи да му се обадите и да го попитате дали ще ви поеме. Телефонът му е лесно откриваем, но все пак ако имате затруднения, мога да ви го изпратя. Обикновено го оставя в края на всяка лекция, която прави.

# 728
Алиса, пробвай да му се обадиш. Особено ако е само за раждане винаги приема, колкото и да е натоварен. Аз отидох последните седмици при него, и раждах при него. Много родилки има наистина, но не отказва. Ходила съм и в 21ч на ехограф, направо имам чувството, че не спи този човек Grinning личи си, че си обича работата.

# 729
Алиса, пробвай да му се обадиш. Особено ако е само за раждане винаги приема, колкото и да е натоварен. Аз отидох последните седмици при него, и раждах при него. Много родилки има наистина, но не отказва. Ходила съм и в 21ч на ехограф, направо имам чувството, че не спи този човек Grinning личи си, че си обича работата.

Абсолютно съм съгласна, Ян. Не знам точно какво го мотивира, за да бъде такъв, но България има нужда от повече такива лекари, които работят със сърце и душа. Винаги ще му бъда благодарна за това, което направи за нас и затова че синът ми се роди жив и здрав, без усложнения.

# 730
Макар че не съм родила все още искам да кажа ,че доктор Вецев е уникален човек .Точно това си говорих с него как издържа каза, че просто си обича работата и носи отговорност за човешки живот. Живот и здраве в най скоро време де надявам и аз да ви пиша с добри новини за раждането на моето бебенце🥰

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 13:47 от Stanislava92

# 731
Това,че са заети е така,но и аз не го усещам за проблем,свикнали са.Питах др.Велев ,защото в неделя ми свали последния шев и че е ден за почивка,той каза,че за него няма събота неделя.Който и да изберете ще сте в добри ръце!

# 732
Подкрепям мненията за д-р Вецев. Февруари родих при него и бих искала да кажа, че е страхотен професионалист и с невероятно отношение към колегите и пациентите си. От края на Декември започнах да се следя при него, така че, ако се свържете с него по-рано не би трябвало да има проблем.

# 733
Много добри мнения за д-р Вецев, благодарение на които се насочих за раждане от Токуда към Шейново. Запазила съм си час при него за консултация за раждането в 33г.с. надявам се да е ок, тъй като съм доволна от следящата ме АГ по ЗК до момента и искам максимално да си остана при нея.
То всъщност след 33г.с. само тонове се проследяват при него предполагам? До момента бременноста ми е нормална, без някакви проблеми.

# 734
Отиваш на тонове, но той предпочита да се подсигури и гледа и на ехограф повечето пъти. Това е супер и рядко се случва. Обикновено те пускат на тонове и чао. Но благодарение на тези "проверки" се видя при мен, че ми намаляват водите, тъй че според мен са много ценни посещенията и ако се притесняваш нещо, може да си му кажеш, че искаш всеки път и ехо.

Общи условия

Активация на акаунт