Единадесети клас 2020/2021

• 42 638
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Много е зает. Нямал време за художествена литература. Но пък изтегли де що известна книга има по Киберсигурност и сутрин и вечер чете и експериментира. През останалото време е навън - тренира, снима и правят някакви записи, приятелят му е китарист и има концерти .Само получавам видеоматериал - къде е и какво яде.

# 391
  • столицата
Амбър, аз се бях зачудила дали да не изкарам една магистратура по Киберсигурност. Много е актуална сега.
Темата позамря, дано да почивате пълноценно. Аз още не съм планувала.
Наборката спи, чати и се разхожда. То половината лято измина.
Зачете Железният светилник, но май не й тръгна. Явно трябва подходящо настроение. Убедена съм, че ще й хареса.

# 392
  • Русе
Амбър, аз се бях зачудила дали да не изкарам една магистратура по Киберсигурност.
Може. Най-вероятно покрай него ще я изкарам така или иначе. За сега си чопли и върти сам. Но ако ми остане време ще взема и аз да погледна какво чете. Ако искаш може да ти пратя неговите източници.

Железният светилник беше единственото нещо сигурно, което съм чела от произведенията, които сме изучавали в училище. Въпреки че бях изключително четящо от 6 годишна възраст и поглъщах романи като топъл хляб с всякаква тематика, книгите които изучавахме така и не можах да се насиля да прочета. Талев обаче много ми харесваше. Но пък не виждам нищо от него, което може да докосне моето дете. Ще гледа филма, ще прочете задължителните глави. Задължително ще го обсъдим надълго и нашироко.

Ето новите учебници на Клет
https://klett.bg/%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B … 0%BF-news209.html

# 393
  • столицата
Амбър, ще ми е полезно да споделиш литературата за Киберсигурността.
Моето дете чете. Сега с ел книгата още повече, но други неща.Обича романи.Харесва и госпожата си по БЕЛ. Затова ще направи и "жертва" да прочете дадена творба дори и да не й допада много. Сега се моли да не й сменят госпожата. Дори се позачуди за момент дали да не запише профил БЕЛ с история само заради учителката си.

# 394
  • Русе
Амбър, ще ми е полезно да споделиш литературата за Киберсигурността.

Ами - например тези
Скрит текст:

# 395
  • София-град
Здравейте,

Айде сега малко да поразнообразим темата!

Така, искам всеки един от Вас да напише как според Вас ще изгелжда дипломата за средно образование на нашите набори! Wink Wink Wink ?

Опишете какво според Вас ще пише на първата страница, на втората страница, на третата страница, на последната страница!

Развихрете се!!!! Айде, чакам щурите Ви предложения! 

# 396
  • Русе

Развихрете се!!!! Айде, чакам щурите Ви предложения! 
Да бе. Щото си нямаме друга работа или по-забавни предизвикателства Smiling Imp

# 397
  • София
Ама то не е дадено като пожелателно, Amber. Направо си е задължително задание от госпожата за лятната ваканция. Съчинение по зададена тема, но с реквизити относно съдържанието. Joy

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 12:43 от sanaka

# 398
  • Русе
Затуй реагирам първосигнално. Laughing

# 399
Мисля, че мога да я " изработя" с точност 99, 99%, но няма да участвам в обществената поръчка. Заданието не ми харесва. Joy

# 400
  • София
Не знам откъде останахте с впечатление, че е по желание. Жената иска, указва и подканя. Вероятно после и ще наказва. Като ви завъртят по една двойка за липса на домашна работа и ще видите после какво ще пише в дипломите ви. Joy

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 13:06 от sanaka

# 401
  • София-град
Мисля, че мога да я " изработя" с точност 99, 99%, но няма да участвам в обществената поръчка. Заданието не ми харесва. Joy

Извинете, ако се намесвам в темата Ви, просто помислих, че ще е интересно да споделите как според Вас ще изглежда този документ! 😉😉😉🙄🙄🙄!

А щом можеш да я изработиш с точност до 99.99%  давай, ще се радвам да видя твоя поглед на документа! 🤔

# 402
  • София
Сигурна съм, че за нея ще бъде чест. Laughing

# 403
  • Русе
Detelina Toncheva 673704, дипломата за средно образование не е покана за щур купон, а документ. Доколкото университетите и други подобни още не са казали какво точно ще им е важно от този документ и как точно ще го разглеждат - щури идеи са неуместни. Предвид летящото включване, допускам че имате да свършите тази работа. Ако се нуждаете от помощ, не е този начинът.

# 404
  • София-град
Detelina Toncheva 673704, дипломата за средно образование не е покана за щур купон, а документ. Доколкото университетите и други подобни още не са казали какво точно ще им е важно от този документ и как точно ще го разглеждат - щури идеи са неуместни. Предвид летящото включване, допускам че имате да свършите тази работа. Ако се нуждаете от помощ, не е този начинът.

A m b e r, пуснах този въпрос, като закачка да съживя темата, защото в нея не е публикувано от цял месец! Но щом Ви преча спирам да пиша и ще се върна към старата си роля - просто читател! Sad Sad Sad.

Общи условия

Активация на акаунт