COVID-19 - Предпазване - маски, дезинфектанти и други

• 187 386
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 850
Sanea, точно такива на тази фирма ползвахме есента. Много доволни останахме. Лошото е, че вече ги няма в магазина, от който ги купихме. А трябват нови. Поръчах от една Пазарджишка фирма подобни. Приеха поръчката и дотам, няма доставка. В аптеките в моя областен град само медицински се продават, вчера обикалях.

# 2 851
Точно за същите на Агива питах по-горе.Нямат сертификати-има ги в Лили на 3.45 мисля.

# 2 852
Имаме такъв магазин. Там не съм се сетила да търся, аз все в аптеки гледах.

# 2 853
Kупих от тези:
https://stenso.net/produkt/respiratori/2885-supernal-ffp2-nr
не са лоши, опаковката е лъскава, china made, само ластиците ми се видяха леко хлабави, с рязане и подкъсяване предполагам ще се оправят, пише, че не са "медицинско изделие".

# 2 854

Ето такава взех от Елидис днес за 2.5 и тя няма сертификати и нищо,но пък си има означения...В София също има Елидис,ако някой реши...

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 17:26 от reninel

# 2 855
  • София

Здравейте, знаете ли нещо за тези карти?
Извинявам се, ако вече е коментирано, кажете, ще се върна назад да чета.

# 2 856
Не е коментирано-това какво е ? Simple Smile

# 2 857
В магазин за био храни видях различни видове медальони с място за влагане на филц, който пък се напоява с етерично масло. Предполагам, че е нещо подобно (както репелентите). Зъболекарката ми, в кабинета си, ползва дифузер и пие някакви етерични масла. Според мен ще намерим отговор в подобна група.

# 2 858
  • Mediterraneo
И това каква връзка има с ковид, загубих се? Нещо като репелент срещу корона вирус?

# 2 859
Отговор на пост 2855.

# 2 860
  • Mediterraneo
Това го разбрах, но не разбирам какви репеленти се спрягат срещу ковид. Понеже ако за това става дума, почвам да се смея.

# 2 861
  • София
Скрит текст:

Здравейте, знаете ли нещо за тези карти?
Извинявам се, ако вече е коментирано, кажете, ще се върна назад да чета.

Това трябва да е нещо, което предпазвало от КОВИД-а. Показаха ми го, не знам как действа, но ако и тук никой не е чувал за него, значи не действа. Щом не е коментирано, ще чакам още мнения.

# 2 862
Има дифузер и естетична смес против вируси с чаено дърво и още неща...аз лично си го ползвам за ароматизатор Wink. Защита от ковид абсурд. По-добре отворен прозорец

# 2 863
  • Mediterraneo
Точно затова попитах какво прави подобно нещо в темата за предпазване от ковид.

# 2 864
  • София
За това амулетче колко пари искат?

Общи условия

Активация на акаунт