Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 44 978
  • 790
  •   1
Отговори
# 585
Лагерта, случвало ми се е да ни ми се правят любими неща. А ти не съжалявай, че си си дала торта на душицата, дори е задължително понякога нарушението на правилата.Heart

Детелинка, как е положението?

Да ви кажа писна ми от тоя ковид. Откъде се пръкна това чудо! Confounded

# 586
Здравейте момичета! Аз пак тотално ви изпуснах! Ама може и да наваксам😁 Минавам да ви кажа, че мен утре ще ме режат. Поправката на импланта. Напускам и работа. Въз основа на цялата случка съвсем се обърнаха нещата. Сега планирам да се пиша болна колкото доктора максимално ми даде, а после ще търся минимална заетост работа, за да имам време за детето си. То изкрейзе покрай корона-та. Мен ме няма, то само в нас. Хич не ни се отрази добре. Аз съм ходеща бомба със закъснител. И така реших. Давам на задна на професионалният фронт и ще инвестирам повече в детето си. Та....стискайте палци. Мен от упойките ме е страх. Не от самата операция. Тя е лека.

Детелинке, как си?

(не съм ви чела назад)

# 587
  • София
Отбой, момичета! Не съм спинясала😂🥳 Теста показа, че нямам корони, тиари или диадеми. Но, когато ми започна кашлицата, беше такова особено, никога друг път не съм усещала кашлица по този начин. Беше, все едно съм вдишала циментов прах. И сякаш някаква ръка ми е стиснала дробчетата, и въздух не ми стига... Бях уверена, че е короната, точно заради тия странни усещания. Било си е друг вирус, както каза и джипито ми. Но, аз го излекувах за един ден буквално, с моята вълшебна домашна смес против хреми, гърлобол и кашлица. Даа, вчера и днес не съм кашляла изобщо. Така че, продължаваме да драпем живота.
Маритка, стискам ти палци всичко да мине възможно най-добре, и да се сдобиеш най-накрая с мечтания от теб вид на цици-миците😉
И се пазете, момичета, че няма майтап в тая работа. Гушкам ви всички.🤗🙂

# 588
Марита, стискам всичко. Липсваш много тук, лафчетата и ведрите ти постове.
Тинти не е писала скоро.
Люба, и на теб утре късмет и успех.
Еха, Детелинка, браво.
И това ще мине, ще мине ви казвам.

# 589
Детелинке ,  браво. Каква е домашната смес?

Люба, стискам палци за утре. Пиши , когато можеш 🤗

Марита, някой път трябва да дадем назад професионално. При мен беше за добро , надявам се и при теб да е Simple Smile

# 590
Детелинке, бързо давай рецептата за  вълшебната смес против хреми, гърлобол и кашлица.
Маритка, успех!

# 591
  • София

Ооо, много е простичка - на 1 чаша дестилирана, или преварена, или в краен случай филтрирана вода се слагат 3 (аз даже вече слагам 4) капки йод, 1/4 каф. лъжичка сол и 1/2 каф. лъж. сода за хляб. За хрема - капане в носа, по една пипетка за всяка ноздра, за гърло - гаргара, за кашлица - в небулайзера. Горе-долу на всеки час-два. Аз го прилагам, колкото пъти се сетя. За един ден ми умори кашлицата, в неделята цял ден го прилагах и вече два дена нямам кашлица.
Ако успеете да хванете хремата, преди да се е развила, още когато се проявява като сърбеж и щипане в носоглътката, и почнете здраво да наливате сместа, на другия ден се събуждате здрави, а хремата е умряла, преди да се е развила. Аз специално, понеже от дете страдам от синузит, и зимно време поне по десет пъти  я гепвам тая проклетия. И се развива по един и същ сценарий - първо хрема, после слиза в гърлото, после в дробовете като кашлица. Така че, когато научих за тази смес с йода, направо се родих отново, честно ви казвам. Логиката тук е, че йода избива вируси, и при това, прилаган така, ги избива на повърхността в бронхите, докато всички хапчета и сиропи против кашлица се опитват да достигнат заразата отдолу под кожата. А содата в сместа има освен дезинфекциращо, и силно омекотяващо действие. По време на операцията "Пустинна буря" американските войници са дезинфекцирали водата, която са пиели в Ирак, от всякакви зарази с йод, като 3 капки са достатъчни за цял литър.

# 592

Ооо, много е простичка - на 1 чаша дестилирана, или преварена, или в краен случай филтрирана вода се слагат 3 (аз даже вече слагам 4) капки йод, 1/4 каф. лъжичка сол и 1/2 каф. лъж. сода за хляб. За хрема - капане в носа, по една пипетка за всяка ноздра, за гърло - гаргара, за кашлица - в небулайзера.

Какво е " небулайзера"?!?

# 593
  • София
Инхалатор. Прави лечебната течност на фина мъгла, има маска, която се поставя на устата и носа, и се диша с нея.
А когато нямах небулайзер, си правех инхалации с пръскалка за цветя, например. Просто насочваш пръскалото вътре в устата, и докато пръскаш, вдишваш.

# 594
  • Плевен
Марита, стискам палци! Стиснете и за мен, утре съм на хистероскопия...

# 595
  • Русе
Дами, стиснати палци и от мен Hug

# 596
Утре да е успешен ден с добри новини и резултати за всички с манипулации Люба,
Марита и Елифанта, и ще чакаме да пишете,че всичко е наред.✊✊

# 597
  • София
Аууу утре е важен ден за нашата тема. Момичета късмет на всички ви, ще чакаме да се похвалите.
Детелинката пак изби рибата с нова рецепта. Аз последните дни всеки ден си пръскам с кослородна вода насам натам и все за теб си мисля, как ми отвори очите . 😘🤗

# 598
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета,  вярвам, че всичко ще мине успешно за всеки, при толкова много изпратена положителна енергия тук - специално за marittaa, Люба, elifanta. Flowers Four Leaf Clover Само дано не пропускам някого?
Иначе много се радвам за detelistna.4etirilinka и мерси за "простичката формула" . Ели, как е ръката?
А това за приоритетите -работа, спокойствие, или внимание на децата, две мнения по въпроса аз нямам. Важно е как го чувстваш в определен етап от живота си и дали ще му се отдадеш. Браво Маритка.
И аз така направих преди 6 месеца /олеее кога минаха/

# 599
  • София
Ами като толкова ми харесвате рецептите, да ви дам още една тогава. И без това на всяка майка с малко детенце, която срещна, я казвам. Става дума за лек против изгаряне. А всички знаем как малките дечица пипат, където не им е работа, и често се изгарят. А няма по-жалка гледка от това, да гледаш как малко детенце пищи от болка.
Та, лечението е следното: върху изгореното място сипваш сода, и почваш да капеш отгоре оцет. Получава се химическа реакция от екзогенен тип, тоест, за да се осъществи, изтегля топлината от околната среда. И по този начин охлажда изгореното място и премахва болката. Повтаря се до изчезване на болката, но почти винаги от 1 - 2 пъти минава. Става и да си успокоиш и езика, ако си глътнал гореща течност. Разбира се, това лечение се прилага само ако няма открита рана. Веднъж така лекувах приятелка, която за първи ден на плаж в Халкидики пренебрегна предупреждението ми, че тамошното слънце  не е като това в Бг. Резултатът беше, че през нощта каза, че умира. Гърбът й беше червен като червена чушка, и изглеждаше много зле. Тогава аз взех една марля, покрих гърба й, за да не се стича содата и оцета, наръсих хубаво със сода, и почнах да пръскам оцет. Успокои се дотолкова, че заспа. На другия ден ходи на доктор, че очите й се бяха подули от изгарянето, а както знаете, на очите сода и оцет не става. Така че, дано не ви се налага, но наложи ли ви се, ще знаете как да се спасите. След като изтеглите горещината и болката от изгореното, можете да мажете при желание с мас, зехтин, мазни кремове и каквито си искате мазнотии, но не и преди това. Защото мазнината задържа огъня в раната, и болката си стои.
Да не забравя да кажа, че почти същия ефект се получава и с бакпулвер и вода, но е по-слабо. Но, при нужда, и липса на оцет и сода, става за заместител.
Лагерта, жестока е кислородната вода. А най-хубавото е, че дезинфекцира идеално, без никакви химии и вредни вещества! Между другото, ако си намериш ксантанова гума, можеш да направиш кислородната вода на гел, и да я оставиш да действа дълго време някъде, където иначе се стича. Например, петна от мухъл в банята. Но, трябва да е 6-процентна, за да изчисти мухъла. Мажеш с четка.

Общи условия

Активация на акаунт