Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 45 034
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Добро утро,

Моята ръка живее някакъв нейн живот. Отделно съветите за нея са като мерките на Щаба: нормално- не е нормално, масажи- никакви масажи, движи се- къде си се забързала... Затова карам според ситуацията. ММ прави леко масажче за да мърда лимфата, щото даже ставам на бучки. Бицепсът ми е перманентна болка и няма да се тъпча с лек само заради него. Раната не ме боли, той къде отива?!
Вчера си купих силиконови подложки и днес съм със спортен сутиен и симетрия. Е, като се събличам ми падат циците ама обещах на ММ, че освен вкъщи и в болницата, на чуждо място няма да се събличам Joy
Гледах и протезите но ми е рано за тях. Подложките не се търкат в марлите а те ще. Засега го докарах на външен вид, после ще го мисля другото. И живея за утрешният ден- ще се окъпя като бял човек и ще ми махнат дренажите Satisfied

Още един път - стиснати палци за днешните манипулации Hands Pray

# 601
Мерси за пожеланията и палците. Стискам и аз на всички вас, които имат нещо днес.
Люба какво има?
Чудя се да си сложа ли лещите или не. Май по-добре не. Хайде ставам да се оправям. След два часа трябва да съм в болницата. Приемат ме непосредствено преди операцията този път, а не вчера.
Яко ми се пие вода☹️

# 602
  • София
Люба,Марита,Елифанта - мисля ви момичета,стискам палци и ви чакам на отчет!🍀

Детелинке и аз много ползвам кислородната вода.Я кажи някоя рецепта на кафяви петна по кожата.Днес с ужас видях,че имам огромно кафяво петно на челото и подивял.Даже с кислородна вода го натърках.🤣Взех си вит.А и довечера ще си направя маска с кисело мляко, магданоз и вит.А.Чувала съм и за лимон.Тюх ,гадост - огромно е и на централно място.Ма аз съм си виновна,че не слагам слънцезащитни.

# 603
Още веднъж едни стиснати палци от мен за тричките - Люба, Марита и Ели.

Тази кислородна вода, ако оправя петна по кожата, да взема и аз да се ослушам за рецепти Grinning

Защо не ги впишем тези рецепти на Детелинката на първа страница и да си ходят с темата...Не че са свързани с темата на темата  😉 но пак са  полезни и си струва.

# 604
Хайде почва се при мен. Вече ми дадоха дрога за предупойване и чакам да заспя тук в леглото, а после ще ме отведат долу в операционна. 4 часа ще трае от отвеждането до връщането в стаята, а самата операция 45 мин. Ох....дано да е успешна и да не се налага скоро (че защо не и никога) пак.

Кажете какво има Люба днес?

# 605
  • София
Marittaa, Hug
Успех на всички момичета днес, на които предстоят прегледи и манипулации!

# 606
  • София
Успех, Маритка и всички останали момичета! Всичко ще мине благополучно! Ние ви стискаме палци и ви пращаме положителна енергия, да мине без усложнения и да се възстановите бързо. 😙😙😙🤗

# 607
  • Варна
И от мен успех на трите девойки! Чакаме ви с хубави новини!

# 608
Люба е на мохабет в хирургичното. От сутринта съм тука, минах си прегледите и сега лежа и бича лаф с едни симпатяги.....и чакам да видя кога ще ми резнат нещото- което малко е пораснало от миналата седмица, ама още бива като размери и най- вече, на ехографа не се видя да има продължение- т.е. не е като миналия път.  Та, мен не ме мислете......ще ме бъде. Ще пиша, като има развитие.....И съм стиснала палците на останалите колежки от темата, да няма проблеми и  усложнения.

# 609
  • София
Стискам палци на всички - всичко да мине леко и успешно!
Пишете, като премине.

# 610
  • Плевен
И аз съм тук, добре съм, мина...Гадничко беше, имам отстранени два полипа, взеха ги за изследване и на 11 май ще разбера какво ще правим.Лекарката каза, че ако резултата не е добър, ще ми отстранят матката.Викам да махат всичко и да се свършва...

# 611
И аз съм добре. Минало е по план казват, а и времево така изглежда. От два часа съм будна и вече в стаята си. Болката е несравнимо малка в сравнение с мастектомията. Абе на кукуряк ми се струва, че ще съм утре. То всъщност по план ме изписват в петък, ако не се появят усложнения.

Люба, добре звучиш, ама пак незнам какво ще ти режат🤣 Надявам се симпатягите дето си говорила са били мъжки ха ха хаааа

Аз да ви кажа.....ние с гаджето още си се виждаме, но вече си говорим ачик-ачик колко сме за дрлене от социална гледна точка. Да не подхващам много темата де, но тя си е важен фактор за действията, които искам да ви обадя. Ходих на среща с мъж! 🤣 От сайт за запознанства. Бях решила така: виждам имам ли интерес към него до някое време и ако имам си трая за раковете, а ако видя, че не става му разказвам одисеята. Така хем евентуално ще се оттърва, хем ще тествам как реагират на такива новини. Ми казах му. Избяга🤣 Значи за в бъдеще пред пичове, които не искам да изгубя ще мълча. Мъжете наистина са страхливци, ама тоя така или иначе си не беше мой тип де. То той, ако беше мой тип нямаше да избяга. Всъщност.....веднага се чудя дали пък да не казвам на всичките и който НЕ избяга е моят? Така ще го позная🤣

Ракът все пак разтърси света ми. Колкото и да се опитвам да се правя, че не е така.....

# 612
elifanta, чакам добри новини от изследванията Simple Smile
marittaa, звучиш чудесно. Браво на теб Simple Smile

Люба, как си ?

# 613
Марита, едно топче ми изникна,  баш над оперираната гърда, та него ще ми махат, утре.
И симпатягите са наборки и баби, ама то тук нали е карантина и  само в стаята си седим.
Иначе съм добре..........цял ден само за ядене мисля( щото ицядох каквото си носех, а първия ден не се помага от местната манджа......не, че утре ще я ям).......та ще ме бъде, де....

# 614
Искам да споделя с вас днешната дъга.

Общи условия

Активация на акаунт