Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 212
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Защото има заповед от Министера на здравеопазването.
Можеш да прочет и на сайта на ЦАР в раздел Новини какви са промените във връзка с обявеното Извънредно положение.
Съгласна съм, че за започването на нови се отлага, но ЗЕТ не е нова процедура, а започната такава Rolling Eyes Прочела съм сайта на ЦАР и единствено се казва, че може да се удължи срока с още 6 м., което е посочено в заповедта на Ананиев пар.19.

# 586
  • София
Моето чакане приключи, след 13.6 вчера, днес е 8.2. Няма да е този път. Успех на всички чакащи Hug

# 587
Много съжалявам, Jackobiana, късмет следващия път и горе главата. 🐠
Моето чакане приключи, след 13.6 вчера, днес е 8.2. Няма да е този път. Успех на всички чакащи Hug

# 588
Подготовката за ЗЕТ започва от 2-ия ден на Ц  и е напълно нова процедура. Ембрионите могат да стоят замразени и 5 г. и през цялото това време не тече процедура. И моят се отложи и не съм доволна, но ще чакаме. Ако някой е започнал подготовката преди 13.03., си е направил ЗЕТ, че вече има и резултат Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 589
Аз започнах стимулация на 10.03 и на 27.03 ми беше свежия трансфера ,това ми е втори опит.От първия опит всички трансфери ми бяха замразени на 5 дневни ембриони ,но имах само 1 положителен тест,който завърши със кюртаж .И много щях да се разочаровам ,ако сега нямаше свеж трансфер .Надявам се ,че това ще ми е на късмет .Официално никъде не са забранени свежите трансфери ,а всяка болница сама си решава как да процедира .Успех на всички!

# 590
Добро утро, Момичета Simple Smile
Направих домашен тест, ден 11, два 5 дневни, отрицателен.
Знам, че не е съвсем сигурен, но и знам, че ако всичко беше нормално, на този ден трябваше да отчете нещо. Сега се надявам на чудо в понеделник с кръвния.
Успех!

# 591
Добро утро. Успех от мен в понеделник!

# 592
Здравейте момичета имам един въпрос незнам доколко е за тук, но ако има някоя от вас която да ме насочи или отговори ще съм благодарна. В началото на март ми беше пункцията като имам две двойки замразени ембриончета уж с много добро качество, финансирана от фонда за 3ти път,поради извънредното положение не успяхме да направим трансфер и съответно ще чакаме докато отмине,женена съм, отношенията са доста сложни със съпруга ми към момента, въпроса ми е дали ще ми ги върнат ембриончетата ако се разведа и от него(мъжа ми) дали зависи нещо, подпис дали някакъв трябва и т.н.благодаря предварително!

# 593
  • София
Трансфер се прави само със съгласието на бащата. Колкото са ваши тези ембриони, толкова са и негови.

# 594
Винаги съм се замисляла над този въпрос ,когато ходех сама на трансфери .Не са изисквали нищо от мъжа ми ,според мен ще ти ги върнат без да казваш за отношенията ви ,но няма да е честно спрямо него .Ако и той е съгласен, не виждам защо да не може.

# 595
До сега съм имала 4 инвитро процедури с 2 трансфера от които на самия трансфер той седеше отвън и никакви документи не е подписвал, подписвал е документи за съхранението на ембриони,за минат протокол по фонд и някакви други неща на но самия трансфер даже не е било необходимо да идва, за това питам
Nandin не съм казала че ембрионите не са негови, а са само мои, въпроса ми беше свързан с трансфера

# 596
В документите преди пункция двойката се съгласява на различни варианти за оплождане и трансфер. После не се подписват отделни документи, поне аз не помня. След последната пункция обаче, не ми дадоха снимките на замразените ембриони без подписа на ММ, което беше странно,защото платих замразяване и съхранение. Обаче във Вашия случай той може да е против трансфер, което трябва да заяви писмено. Трябва добре да премислите от етична и емоционална гледна точка. Не бързайте, то и разводът отнема поне няколко месеца... Успех и дано се наредят нещата!!!

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 15:30 от Малага

# 597
  • София
Най-добре е да си прочетете договора, там би трябвало да е описано

# 598
Аз не съм омъжена, но до сега преди трансфер винаги сме се подписвали и двамата с партньора, че сме съгласни и колко броя връщат. Без неговия подпис са ми казали, че няма да ми направят трансфер.

# 599
И при мен е било така. Винаги на всички документи фигурираше името на партньора и следователно се изискваше подписа от него, че е съгласен с всичко което правим. И естествено след трансфера попълвах един куп документи докато си лежах и на неговите имена казаха като ме изписват, че той ще си се подпише (един вид не дадоха аз да го разпиша, въпреки че знаеха че е отвън). Така че се съмнявам да ви позволят.

Общи условия

Активация на акаунт