Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 40 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Да, обаче Ефето не може да се справи...той няма крилата на Наре, за да оцелее...и ако не е тя и Гедиз - мъртъв е. 

Не беше съвсем скоро...а и той не й повярва...видя сестра си и разбра истината.

# 436
  • На луната
Да, обаче Ефето не може да се справи...той няма крилата на Наре, за да оцелее...и ако не е тя и Гедиз - мъртъв е.  
Не беше съвсем скоро...а и той не й повярва...видя сестра си и разбра истината.
Не му трябват крила на него, а глава Simple Smile С всичко може да се оправи, стига да обуздае малко темперамента си, и да смекчи гордостта си.

Иначе що се отнася до спирането на снимките, спокойно могат да разделят всяка от заснетите две серии на три и да ги излъчват месец и половина. Така и на преводачките ще им е по-лесно, а и зрителите няма да загубят интерес. Simple Smile

# 437
Цитат
"Ми сигурно щото му е приятел (Гедиз),  затова се пеняви. Иначе щеше да го остави, да умре или да убие, пък после щеше рахат рахат да се ожени за Наре хахаха"
Дано не се лъжа (в смисъл да изкофтят образа нататък), но привлекателното в Гедиз е и това, че е влюбен в Наре, но иска тя да е щастлива с човека, когото тя обича. Е, затова се иска силен характер. Това му е особеното на този любовен триъгълник. В друго дизи един Гедиз би тръгнал на война за любовта си, а там: на война и в любовта всички средства са допустими и други такива...

# 438
Според мен, цяла серия Наре ще му се примолва на Санджар, ще го убеждава с това, онова, дъщеря им, ще прости, но Санджар ще е непреклонен. И накрая, Гедиз като му каже, че ще я вземе, ще се събуди собственика в него и ще има вазгеч Grinning

#Kızımiçin - Заради дъщеря ми

Приятно гледане, дами Kissing Heart

# 439
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Не гледах серията, само сцената с Елван и Гедиз. Тука вече изплискаха легена всички. А бе човекът сам си е сложил спирачки, казал е на Санджар, какво се държат като все едно лично тях някой е предал. Наре понеже е била някога любима на Санджар и трябва да си умре вярна нему Rolling Eyes Даже не знам дали искам вече да гледам...

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 09:31 от Reni - BG

# 440
Добро утро!

Рени Kissing Heart Щях да кажа селска работа, но това е обида за селяните. Примитивни взаимоотношения между обитателите на конака Ефеоглу. Зехра и тя тръгнала, мислях я за по-умна.
Честно казано, много ми е жал за Гедиз. На всичката си вярност и саможертва, е хулен от всички. Както в сериала, така и в реала.
А Санджар с цялото си нахалство му каза, че разплаквал Наре, но Гедиз нямал право да я утешава. Думи нямам, думи нямам! Не са дорасли още за приятел като Гедиз.
Сценаристките удариха дъното с Наре. Съвсем забравиха, че тя е истинската жертва. Направи всякакви еквилибристики милата, потъпка всичко, на което държеше. А сцената на Санджар с ножа при Акън... Ноу комент! Дори не ми се коментира, честно казано.

# 441
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart Eyes, като те чета, рейтингът поне ще е добър JoyJoy
Предлагам да пратят Гедиз някъде в чужбина, той и без това не се вписва в това затънало в традиции и предрасъдъци място, пък тези в Мула сами да се оправят...

# 442
  • Варна
Добро утро!

Рени Kissing Heart Щях да кажа селска работа, но това е обида за селяните. Примитивни взаимоотношения между обитателите на конака Ефеоглу. Зехра и тя тръгнала, мислях я за по-умна.
Честно казано, много ми е жал за Гедиз. На всичката си вярност и саможертва, е хулен от всички. Както в сериала, така и в реала.
А Санджар с цялото си нахалство му каза, че разплаквал Наре, но Гедиз нямал право да я утешава. Думи нямам, думи нямам! Не са дорасли още за приятел като Гедиз.
Сценаристките удариха дъното с Наре. Съвсем забравиха, че тя е истинската жертва. Направи всякакви еквилибристики милата, потъпка всичко, на което държеше. А сцената на Санджар с ножа при Акън... Ноу комент! Дори не ми се коментира, честно казано.

Hands Clap Много съгласна с това! И ще добавя ,че и зрителите не са дорасли в съзнанието си за такъв екранен герой.

# 443
  • Яко в Матрицата...
Hands Clap Много съгласна с това! И ще добавя ,че и зрителите не са дорасли в съзнанието си за такъв екранен герой.
Точно така, зрителите не могат да се абстрахират от това кой актьор кой герой играе. Загледах сериала заради Неслихан, в момента го гледам само и единствено заради Гедиз (да не се бърка с Ураз). Да, Наре е страхотен образ, но не неговата история в миналото, а историята на Гедиз в настоящето са ми интересни. За някои образът на Санджар е по-динамичен, по-благодатен за един актьор. Но за мен не е, защото въпреки моментите на прозорливост, е предвидимо вече накъде го водят...

# 444
Здравейте!

Надявам се да ви намирам в добро здраве. От сърце го пожелавам!
И аз не гледах снощи серията, предпочетох"капките" . Нужно ми е нещо разтоварващо в тези смутни времена.
Сериалът не можа да ме "зариби", имах повече очаквания. Не можах да го гледам така както други сериали, чието следващо излъчване очаквах с голямо нетърпение. Според мен е преекспониран образа на Санджар.
Всички го пазят, пък той е Ефе. Не го разбирам това. Той я кара по своему, без да отчита какви емоционални вреди продължава да нанася на околните, които го обичат и държат на него. Доста назад в темата бях писала, че той е направо "духовен и емоционален садист". Всяко негово действие ми говори за това. Зверенето му ми е вповече, резките движения също. Не виждам това да е супер ролята на Енгин. Писна ми от хленчещи и плачещи мъже, които не могат да се "озъбят" на статуквото. Много ми се иска сценаристите да направят завой и да засилят сюжетната линия на Наре в друга посока - все пак гледаме "Дъщерята на посланика", а не "Многострадалният Санджар".
Да, харесвам Гедиз, но и този образ някакси го пришиват към Ефето, което не ми харесва и не знам защо. Докога ще издържи този партньор да ходи по задника на Санджар? Той добре се озъби в края на серията на Санджар/само това си пуснах да погледна/ . Време беше. И това с Менекшето пък вече е "връх на сладоледа", ако е била бременна, което като че ли е факт.
Голяма каша се забърква оттук нататък. Не знам какво ще измислят като продължение на всички тези взаимоотношения, но ми мирише на голямо клише. Дано не съм права. Сега ще има вини и упреци, заради евентуалната бременност на Менекше и тъкмо Наре да прости и идва друг момент, който напряга крехките
взаимоотношения на Наре и Санджар. И пак той направи глупостта да има ПБН, за което на мен, ако ми се случи в личен план не бих простила, колкото и да обичам.
Твърдо се надавам накрая на цялата тази сага Наре да не прости, защото Санджар го заслужава.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 10:35 от Dimana-nova1

# 445
  • На луната
Привет Coffee
Не ми хареса и на мен серията, чак не ми се коментираше.
Пресолиха манджата с всички герои. Наре беше толкова твърда в началото, силна, горда, непоколебима. Сега е точно обратното. Гедиз и той търча пак цяла серия. Чуди се на кого да угоди.
Каврук ме ядоса и той. Козирува примирено и изпълнява.
За Халисе, нямам думи просто... Изтъпани се пред половината село прошка да иска от Наре, като от три километра личи, че играе театър. И си изми ръцете с Менекше, което си е типично за нея.
Санджар си действаше по план. Хареса ми, че не повярва на Гедиз накрая, но през останалото време, как не му увря главата, и не му трепна сърцето, бе. То бива гордост, бива чест...
Менекше сигурно е карала някоя извънматочна, или цветна бременност, кой я знае. Определено има обаче психични отклонения. Много е тъпо да измислят въобще варианта с бременността. Още терзания и угризения. Защото са им малко и на Наре и на Санджар. Дето ще го изкарат ега си звяра, забременява ги и айде марш оттука.
Не ми хареса и финалната сцена. Имах чувството, че са я писали набързо, и претупано. Исках да го видя, сам да се откаже. Да разбере, че не е толкова лесно да се убие човек, та дори и психопат.
Но сценаристките явно са решили да поставят главните ни герои в едни и същи ситуации. Преди време Наре слезе от скалата с мисълта за Мелек, с помощта на Санджар и Гедиз, о и Каврук май беше там. Сега Санджар пак пусна ножа, заради Мелек, с помощта на Наре, и Гедиз.
Гедиз не ме подразни въобще при разговора си с Елван. При нея няма друг начин. Щеше да се разбъбри на секундата. Момента беше възможно най-неподходящ за разкриване на чувства.
Не знам, надявам се с превод серията да ми хареса повече. Кой знае Simple Smile
Имаше хубави сцени с Наре и .Санджар. Много се обичат, но това не е достатъчно. Има много болка и много рани. Сигурна съм, че ще ги излекуват, но това няма да стане с магическа пръчка. Санджар трябва да се смири малко, а Наре да му прости. Най-вече заради себе си. На него му стига и това, че самият той няма да си прости. Тежък товар си е.
Хареса ми сцената, когато Наре му разказваше за баща си. Пикника им също... Сцените с Мелек Simple Smile Доста рано се случиха, но Наре трябваше да му покаже, какво би било, ако не стне убиец...
Малко са ми разхвърляни мислите, сори Simple Smile Но още не съм пила кафе Simple Smile
Хубав ден на всички, и дано сте здрави.

# 446
  • София
Рейтингът от снощи момичета.  Втори сме, след новинарската емисия. Е, това е нормално в този момент на пандемия    

А това е малката ми принцеса. Подивя и пощръкля това дете затворено у дома. Когато и обясняваме, че не може да си играе навън с децата, защото може да има болни, тя така истински и сърцераздирателно се разплака, че децата били болни, взе да рони едни сълзи, да нарежда на глас. Голям смях.  

Скрит текст:

# 447
Като ви чета се отчайвам относно епизода, момичета Blush.
А го чаках, с такова нетърпение...

# 448
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Снощи гледах картинки и не мога да се изкажа за случилото се, но и на мен ми се искаше отказа на Санджар да бъде по друга причина....а не Мелек. Какво да се прави...Наре живее заради дъщеря си и Санджар ще го направи по същата причина....
Бъдете здрави ....

# 449
Здравейте момичета Heart Eyes и бъдете здрави Grinning Flowers Four Leaf Clover

Снощи гледах до първата реклама , но като ви чета пак е имало ''селски '' работи ( не искам да обиждам хората от село , имам пред вид източна простотия ) . Ще чакам превода и ще гледам , но и аз да кажа - Гедиз и Наре не подхождат на това място , по нищо ! Но едва ли казвам нещо ново .
Моля , някой да ми разкаже за Нушка , нали няма бебе ?

Общи условия

Активация на акаунт