Анатомията на Грей - Тема №26

• 51 879
  • 812
  •   1
Отговори
# 570
Изписвам Grey's anatomy, но не ми излиза 19 сезон, 1ви епизод... Това и в двете замунди. Не знам какво не правя като хората 😁

# 571
  • в сърцето на един мъж...
Махни апострофа

# 572
Това моето голяма драма стана, обаче и така не излиза.... 🤷🏼‍♀️

# 573
Ето в този сайт го има епизод 1 от сезон 19
https://www5.himovies.to/watch-tv/greys-anatomy-39545

# 574
Момичета, извинявам се предварително, защото съм сигурна, че е дискутирано тук, но може ли да ми кажете защо така рязко изчезна Алекс Карев от сериала. Наваксвам със сериите и стигнах до серията, в която Алекс е пратил писма до всички за сбогуване. И ми е чудно каква е причината така рязко да го махнат от сериала?
Имаше някакви психични проблеми, дори мисля, че постъпи в клиника. Като цяло много му дошло натоварването покрай сериала.

# 575
От къде сваляте новите епизоди на 19 сезон? Аз не ги намирам в замунда... Помощ!

# 576
Ето замунда ги има

# 577
  • Вестерос
Там са 3 епизода. Напиши само anatomy и ще излязат.

# 578
И аз от Замунда.
Днес не съм гледала още. Предните два епизода ми бяха интересни и на Станцията също.

# 579
Вижте какво излиза при мен или по-точно не излиза... Не знам защо...
Скрит текст:

# 580
Аз като напиша greys anatomy замунда ми излиза 19 сезон.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 23:16 от itshristina

# 581
Открих ги 😁 три седмици по-късно хахаха, заради някаква отметка не са ми излизали... Сега хубавото е, че имам цели три епизода за гледане ☺️

# 582
Някой намери ли новият епизод на Станция 19 качен някъде? Анатомията я има в Зелка.

# 583
Момичета, имате ли инфо дали по фокс ще започва с бг аудио скоро 19-ти сезон?

# 584
Момичета, извинявам се предварително, защото съм сигурна, че е дискутирано тук, но може ли да ми кажете защо така рязко изчезна Алекс Карев от сериала. Наваксвам със сериите и стигнах до серията, в която Алекс е пратил писма до всички за сбогуване. И ми е чудно каква е причината така рязко да го махнат от сериала?
Имаше някакви психични проблеми, дори мисля, че постъпи в клиника. Като цяло много му дошло натоварването покрай сериала.

Тогавашната му съпруга имаше психичен проблем, след като срещна майка си.
Ами, те го изтриха [Алекс Карев] в рамките на един епизод.

Общи условия

Активация на акаунт