Анатомията на Грей - Тема №26

• 51 865
  • 812
  •   1
Отговори
# 615
От една седмица фб ми е наводнен с напускането на Елън Помпео.

Щяла да се появява от време на време. Била уморена вече.
А какво стана с изказването на Шонда, че докато има Мередит Грей, ще има и Анатомията на Грей?!?!?
Човек трябва да знае кога да спре.

Едит. Масов хейт има по повод последния й епизод. Не са доволни от изпращането.

Щом Шонда вижда потенциал да продължи защо не?

Може би изпращането не е кой знае какво, защото нали Мередит ще се връща от време на време. Няма смисъл от тържествено изпращане...
За мен най-трагичното изпращане ще си остане това на Карев

# 616
Раймс от доста време не се занимава със серила и Криста вече няма да се занимава също.

# 617
Аз също останах с впечатление, че Елън ще се появява отвреме навреме, а не напуска окончателно.

# 618
Епизодът ми хареса. Дано да се съберат с Марш.
Младите всички са големи сладури. Ще си станат двойки.
Маги и Уинстън ми е интересно какво ще стане там.

# 619
По нашия фокс са пуснали новия 6 ти сезон на Станцията

# 620
# 621
Ххх, тия хора не знаят кога да спрат. Съвсем ми е безлично вече, тотално губя интерес.

# 622
Аз си мисля че 20 сезон ще е окончателен. Всичко се изчерпа от към идеи. Щеше пък да е смотано да свърши до 19 сезон. Сериала е money maker на ABC, дори и да спадне до милион гледания на епизод едва ли ги интересуват. Само ШР ще реши дали изобщо ще има сериал. Аз си мисля че това продължава, за да има конкуренция на law and order svu където те са към 24 сезон.😳 Даже по едно време и двете главни актриси правеха по 450, 500 хил. на епизод, но това е друга тема.

# 623
В зелката вече се качва 19 сезон с бг дублаж.

# 624
Някой намира ли някъде епизод 14 за теглене? Намирам 15, но не и 14. (в Замунда в заглавието пише 14, но е 15)

# 625
  • софия
аз тях гледах. реших, че е правописна грешка.

# 626
Явно са ни попрецакали от Замунда. Бре.

# 627
Изтеглих го от bs.to, но стана много късно. Днес ще ги гледам и двата Simple Smile

В първият момент и на мен неми направи впечатление в замунда защото пише 14, но като го изтеглих и почнах да търся 14 в папаката, а не го намерих.

# 628
  • софия
тоест действително има един липсващ епизод?
смятайте колко вече е без значение след като не съм хванала някакви пропуски и липса на връзка с предни събития..... мда, гледам по навик като трябва да разтоварвам стреса.

Между другото, не зная дали ]е ви е интересно, но по нетфликс има лимитирани серии - 4 бр, за истински лекари, имена в световен план, за животите им  - как са станали лекари, какво и как възприемат в професията си, в живота си. Много интересно ми беше. Нещо като анатомията ама истинска Grinning
the surgeon's cut 
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0zC03yy4oSyszYPQ … UTF-8&bshm=foot/1

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 12:44 от Амели

# 629

Общи условия

Активация на акаунт