Гореща, психясала, но НЕкоронясала НЕМСКА тема/203

• 28 910
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Добре де, на работа как ще ходим в понеделник? Аз нямам никакъв документ

# 61
Сигурно се разпечатва отнякъде. Следете новините по сайтовете на институциите или питайте колеги.

# 62
В момента попълнихме бешайнигунг, с който ще продължим да идваме на работа. Честито, другари! 3 пъти ура!

# 63
А защо въобще трябва да работите, ако не е някаква работа, която не може да спре?

# 64
Ще има Notgruppe, за която до момента са мелднати две деца.

# 65
Като по цял ден чистите, плевите и т.н. кога работите?
Тази седмица ни пуснаха без работа, само определени хора с достъп до сървъра. Като видяха положението шефовете решиха да дадат достъп на всички за хоумофис със собствен компютър. Значи от понеделник работа да мен по 6 часа и то между 7 и 17 ч. Иначе не се признава. Тогава трябва да се логнеш.

# 66
Заарланд може още днес да удари тотално кепенците. Чакаме военните да се съгласят на помощ.
Ще бъде много интересно оттук нататък.

# 67
Да затварят всичко възможно най-бързо. Другото е само отлагане и сигурно и ненужно влошаване.

# 68
  • Германия
Крайно време беше!! Така се прави, хората като не слушат и не се съобразяват, да затварят всичко и да си седим вкъщи!

# 69
Сега в Байерн, скоро и в други провинции!
Заради разни глупаци, които едно елементарно ограничение не могат да спазват...

# 70
  • Германия
Ab morgen bleiben Sie zu Hause - Това за Бавария. 2 седмици.
Вах! Става още по-напечено.
В понеделник класната на Вал иска да отидем до училището да ни раздаде новите домашни. По азбучен ред, поотделно, през 10 минути да се влиза. Децата да не ходят, само по един родител.
До вчера ми беше лесно, защото времето хубаво, изчистих си градината, измих прозорците. Днес е мъгла, мрачно, сиво, депресиращо...мръх.

# 71
И Хесен затвориха. Освен това, повече от пет човека не могат да се събират на едно място. Затварят и ресторантите, не като досега до 15 часа да работят.

# 72
  • в сърцето на един мъж...
Съобщиха и цената на неспазването Simple Smile до 25 000 евра глоба. Честито, дет се вика.

# 73
Аз наистина много се радвам и много се надявам всеки момент и NRW да го направят. От друга страна работата ми е в Хесен. На един километър от границата, но все пак в Хесен, тъй че много здраве на шефовете ми, които до онзиден разправяха, че който го е страх от вируса и мисли да не идва заради него, да чака кюндигунг. От два дена съм в хоум офис, но в понеделник трябваше да отида и други колеги в момента са на работа.

# 74
  • Germany
Момичета, а знаете ли дали при карантина ще имаме право да си излизаме на двора? В къща от тези в редичка сме и си имаме малък собствен двор и се надявам поне там да можем да излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт