Размяна на козметика за коса- 9 тема

• 63 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Разменям

Спрея е използван 2,3 пъти
Термото Генезис е до сребристата черта
Крема за къдрици е до горната част на етикета, тоест 270  налично от 300 г.

# 586
  • Русе
Търся си някакво количество от крем Kerastase Magistral !

https://www.zlatnaribka.com/kerastase/magistral/krem-za-mnogo-su … -magistral-150-ml

# 587
Някой случайно да разменя GG Back into the roots, маска за скалп преди шампоан? Simple Smile

# 588
Разменям гел-мус за къдрици с мокър ефект Lisap Milano high tech с лека фиксация, къдриците остават меки и пружиниращи 300мл. Крем за къдрици O'right curl enchanting cream 100 мл. И двата продукта са пробвани по веднъж. Подарявам към тях и стилизиращия крем за къдрици Balea и той е пълен. Имам желание да ги заменя всички на веднъж. Не търся продукти за къдрици.

# 589
Здравейте! Търся си  отчаяно остатъчно количество или отливка от маската на Епруваж 🙏 Вече втори месец е липсващ продукт в Златна рибка, а аз буквално съм влюбена в тази маска 🙄

# 590
Здравейте, разменям Балсам за коса Lakme за тънка коса за обем - https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-body-maker--za-obem/mas … body-maker-250-ml
Само пробван. Търся продукти за обем и за тънка коса.

# 591
Разменено
Разменям Термо Лореал Liss Unlimited, ползвано 2-3 пъти, търся термо Loreal Митик ойл.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 23:48 от Mamma_knows_best

# 592
Здравейте! Търся си  отчаяно остатъчно количество или отливка от маската на Епруваж 🙏 Вече втори месец е липсващ продукт в Златна рибка, а аз буквално съм влюбена в тази маска 🙄

Какво предлагате срещу маската,аз си търся лека хидратираща маска.

# 593
Здравейте, момичета! Simple Smile
Разменям маска Мacadamia около 80/100 мл
Хидратиращ спрей Lalga трудно е да определя колко е, но със сигурност над половината, около 70 мл
Шампоан за боядисана изтощена коса Joico, използвано е малко количество, предлагам отливка до 150 мл, но при добро предложение мога да се разделя с него.

Търся: шампоан Genesis за тънка коса, шампоан за обем или против косопад Lanza, шампоан за обем Neuma, шампоан за мазни корени и сухи краища или тониращите F. Kingsley или други подходящи шампоани за боядисана на ниво 8.00, тънка, в добро състояние коса Simple Smile

# 594
  • Русе
Добавям за размяна балсам Kerastase Genesis - нов,запечатан.

Маска (50/200) и шампоан (120/250) Kerastase Architecte

Шампоан Kerastase Aura Botanica riche , пробван 2 пъти.
https://www.zlatnaribka.com/aura-botanica-podhranvane-i-blyasak- … aire-riche-250-ml

Пре-уош Alterna Caviar intense oil - количество 1/2
https://victoriastyle-shop.com/produkt/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81% … 1%81%D0%B5%D0%B4/

Търся:маска Лалга,шампоан Kerastase Genesis за суха коса (непрозрачният),олио Moroccanoil двата варианта,шампоан Lanza strength,крем за къдрици Kerastase oleo curl,крем Kerastase Magistral,серум Grow Gorgeous original

# 595
Разменям тези продукти:

Пудрата на Лакме, дълбокопочистващият шампоан Лакме и термоспреят на Лореал са почти пълни, ползвала съм ги веднъж.
Количеството на останалите продукти се вижда на снимката.
Търся лилавите шампоан и маска
Лореал  Профайбър, шампоан Денсифик.

# 596
Разменям

# 597
Здравейте, търся за проба от тониращите шампоан и балсам NEUMA NeuBlonde Platinum

# 598
  • Седмото небе
Изпуснах да редактирам горния си пост и затова се допълвам сега:
Направих втора ревизия на шкафа с продукти за коса. И реших да се разделя със следните:

Страхотни продукти и всъщност даже много ги харесвам, но в момента са ми много силни като аромати. Налични количества до черните чертички, ш-на и балсама са по 190 мл тубички, скалп-маската е 240 мл.-ЗАПАЗЕНА!!!

Ш-на и б-ма са по 300 мл, налични по моя преценка съответно 2/3 и 1/3. Оглеждах ги, осветявах ги, но не мога да видя с точност. Опаковките не прозират.
Маската за коса е малко над половината от 200 мл, отбелязана с — .
Търся няколко неща в неголеми количества, не държа на нищо друго освен да са си в оригиналните опаковки и в срок на на годност:
Керастас термо Генезис или Хроноложист + някои от маските за коса
Шампоан Macadamia Weightless/Nourishing moisture
Дълбоко почистващ шампоан, по възможност безсулфатен

Остава и желанието ми да пробвам за едно ползване/по 25 мл концентратите от тази терапия на Алфапарф

За търсените мога да предложа също и парфюми при интерес.

# 599
Здравейте!
За жалост мисля да се разделя с комплекта Блонд Абсолю на Керастаз.Не ми дава така нужната хидратация-с руса много жадна коса съм.Търся си нещо ултра хидратиращо или пък продукти от терапист серията,хронолоджист също бих пробвала.

ПП пробвани са два пъти,доста пестеливо!

Общи условия

Активация на акаунт