Изпитани сайтове за парфюми - 23

• 60 002
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Като споменахте Дъглас, приблизително за колко дни се обработват и изпращат поръчки от онлайн магазина им? Онзи ден поръчах и вече 2-ри ден си стои със статус "чакаща". Гледам, че в сайта им са посочили цели 6 дни за доставка, което ми се струва малко множко. Sad

# 346
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета и момчета , какъв беше кода в ЕМАГ ?
Слагате желаните продукти в кошницата и там има отметка, че искате да ползвате ваучер.
Скрит текст:
Това ясно , но какъв беше кода за намаление ,че не мога да го намеря.
Ваучерът се прилага автоматично в кошницата.
Кода е написан на първа страница
Скрит текст:

Благодаря !Точно това ми трябвашел Получава се.

# 347
Като споменахте Дъглас, приблизително за колко дни се обработват и изпращат поръчки от онлайн магазина им? Онзи ден поръчах и вече 2-ри ден си стои със статус "чакаща". Гледам, че в сайта им са посочили цели 6 дни за доставка, което ми се струва малко множко. Sad
Аз съм поръчала на 25 и чакам още. Имат страшни пролеми и има хора,който чакат по 20 дни и повече. В темата за Мас и Сефора се коментираше последните дни, виж.

# 348
  • Варна
Снощи поръчах от Елинор - Мontale Chypre Fruite и днес едва говорещото момиче ми се обади, за да ми съобщи, че е изчерпан. Но пък продължава да стои на сайта за примамка. Много нелепо. Отказах и Scandal, защото им се ядосах

И аз вчера си поръчах Шанел Фреш от Елинор и днес ми обясниха, че го няма... И с първата ми поръчка отпреди месец се получи същото нещо. Много некоректно.

# 349
Пристигна и моят LVEB en rose Heart Eyes Страхотен е. Тестерска опаковка, но какво от това. Има си капачка, декорация и празен ход.

# 350
  • София
Пристигна и моят LVEB en rose Heart Eyes Страхотен е. Тестерска опаковка, но какво от това. Има си капачка, декорация и празен ход.

От кой сайт е? Благодаря!

# 351
Parfimo. Миналата седмица го пуснаха на 63лв.

# 352
Аз днес поръчах #Coco Mademoiselle EDP от Pretty shop, утре ще е при мен Simple Smile две седмици го мисля и реших ММ да ми го подари за имения ден другата седмица Grinning

# 353
Ох и аз днес пуснах запитване към тях дали го имат в наличност и още се чудя дали да го поръчам.
Много го харесвам, но последната ми бутилка я размених, защото не го бях ползвала около половин година и не знам дали да си го поръчвам и накрая пак да ми седи неизползван дълго време.

# 354
  • Стара Загора
И моя Шанел Шанс фреш поръчан днес от Прити шоп, утре ще е при мен. Имам имейл от Еконт.Innocent
Много са бързи, за разлика от Дъглас.

# 355
  • София
Защо да е ментак? Познаваш ли оригинала? Или просто аромата не отговори на твоите очаквания? Thinking
Питам, защото ми е на прицел в момента, а не ми трябва. Laughing
Шегувам се, разбира се! В тон с последната, влязла тук с ритник да обясни как си купува евтин оригинал от Chanel, вместо скъпи ментета от notino или parfimo, забравих вече.
Отговаря на всичките ми претенции парфюмът, прекрасен е, писах в другата тема.
Ясно. Шегуваш се, значи!
Аз затова за по сигурно поръчах от Елинор снощи. Simple Smile Хехе!
 С намалението -20% + доставката ми се върза тестер 100мл за 46.50 лв

# 356
Е, прецакала съм се с 4,40... Pensive Sleepy
Обаче пък втори ден се поливам обилно вкъщи с него и ми е толкова хубаво! 🥰
А в понеделник ще дойде и Kelly Caleche Heart

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 16:42 от Анонимен

# 357
  • София
Капризен ли е ароматът? Става ли на сляпо? Ценя вашето мнение, момичета!

# 358
Харесваш ли сладки парфюми? Тук се ползва определението "сладникав", което аз не го разбирам. Един парфюм е или сладък или не е. Сладникав определям като блудкав, което за мен е неприятно.
Сладостите обаче разпределям като - плодово-сладки(не харесвам); захарно сладки (харесвам, ако няма пачули); бонбонено сладки - това е нещо средно между плодово и захарно сладките неща; и едно такова като карамелено-цветно сладки, които харесвам най-много. Ама и аз как го обясних, не знам ще ме разбере ли някой. Rolling Eyes
Та Fever е от карамелено-цветно сладките неща, които не ми простеят като силно плодовите.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 15:11 от Анонимен

# 359
  • София
Благодаря на всички, които се отзоваха по моя казус с Jasmin noir  Bvlgari. Наистина го няма в добрите сайтове. Във fragranseX го има, но ще ми тресне митница и ще дойде на цена на Шанел Wink

Общи условия

Активация на акаунт