Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 355
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Има ли хубави светли тонове и леко ли стои на кожата?
Има светли тонове. Стои естествено, с добро покритие. Не се забелязва да носиш нещо, не пресъхва под очите.

И докато съм в темата да се оплача от шампоана на Tresemme, безсулфатния. Първите 2-3-4 измивания супер, мека загладена коса, блясък, страхотен аромат. Обаче ми раздразни скалпа, започва да сърби и се омазнява на втория ден ( мия на 3ти ден по принцип ) . Исках да ме изненада и да задържи хубавия ефект, но не. Връщам се към моите си любимци Simple Smile Няма да експериментирам вече.

# 436
mims. има светли тонове и даже са започнали да зареждат от тях в БГ това са fair и ivory, преди си ги купувах от нотино или парфимо. Хубаво е на место да ги видиш, че имат различен подтон.

# 437
+1 Maybelline age rewind. Ако му махнете гъбката, може да взимате директно от тубичката, така не се хаби продукт, а и е нужно реално съвсем малко количество. На мен една опаковка ми издържа повече от половин година.

От известно време съм с този на Лореал - лек, хидратира, не се набива във фините линии под очите. Чудесен е, но не е много покривен.

# 438
Аз мислех да си вземам Age rewind-a (той нали имаше 2 версии), обаче не знам кой тон и отложих засега.
Вие кой тон ползвате на този коректор и на фон дю тени?

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 17:27 от jojjo

# 439
Аз май 03 ще си взема...

# 440
Разгледах и взех Bourjois radiance reveal. Хареса ми, пробвах го по 2 начина. Под и върху фдт, като под фдт ми хареса много повече. Ще продължа да го напасвам :Д
Благодаря на всички ви за препоръките.

# 441
Много добре прикрива тъмните кръгове под очите при мен. С жълт подтон е, напаснах си го с фондьотена перфектно.
Определено не е светъл цвят, може би нещо по средата. Мислех си даже, че ще ми е тъмен, но съм го уцелила. 😁

# 442
  • Бургас
Аз от Wake me up на Римел не съм доволна, най- светлия нюанс ми е тъмен, ако съм с ФДТ д-г става с доста преливане , но в момента пробвам без и просто е много тъмен, да не говорим че не е много покривен, иначе не се набива във фините линии, но го ползвах между други коректори колкото да го приключа, срока му на годност е 24 месеца, едва го изразходих в срок.
На мен пък Камуфлажа на Есенс много ми харесва, много покривен, има светли нюанси, не съм забелязала да се набива във фините линии, но и нямам много.

# 443
Да кажа за този дезодорант - страхооотен е! Уханието е направо... мням! 🤤 Толкова вкусно мирише, но общо взето не се задържа много аромата, иначе като дезодорант се справя много добре!
Скрит текст:

# 444
  • Стара Загора
А виждам, че не би трябвало да оставя бели следи и жълти върху бели дрехи. Може ли да кажеш дали е така?

# 445
Ами не съм го носила с бели дрехи, рано ми е още за бяло.

# 446
А виждам, че не би трябвало да оставя бели следи и жълти върху бели дрехи. Може ли да кажеш дали е така?
Ползвах го до преди месец и съм нямала проблем. Дрехите ми са черни или бели главно и при активно ползване (поне по 2 пъти на ден) съм нямала бели или жълти следи. На мен аромата не ми хареса,  но беше ок.

# 447
Аз също много харесвам този дезодорант.
Беше похвален тук и на една промоция си взех 4-5 броя.
Чудесно предпазва от изпотяване, не оставя петна, ароматът за мен е деликатен (не се набива) 👍👌☺

# 448
Здравейте! Препоръчайте спирала с драма ефект. Искам да сменя Мис Хипи на Лореал, че много бързо изсъхва.

# 449
Някой по-назад беше писал за хубав крем за ръце на Балеа. Имам нужда от такъв за грапава и суха кожа на ръцете

Общи условия

Активация на акаунт