Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 64

• 28 322
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Кажи колко дена ти е закъсняло. Обикновено се ходи при 2 седмици закъснение.

# 556
Сега пак ще кажете, че се заяждам ама... Не писахме ли скоро, че е по- добре около 7ма седмица да се отиде?

# 557
Имам 5 дена закъснение. Благодаря!

# 558
Изчакай поне още 10 дни..сега нищо няма да се види

# 559
Сега пак ще кажете, че се заяждам ама... Не писахме ли скоро, че е по- добре около 7ма седмица да се отиде?
Хич и не се заяждаш. Писахме, писахме...Има още много теми във форума, където това е обсъждано. Достатъчно е да се напише в гугъл - "кога да отида на преглед след закъснение на цикъла".

# 560
  • София
Здравейте! Към края на 4 г.с. съм, т.е в ранна бременност съм Simple Smile Кога според вас мога да отида на лекар около 7-8 седмица ли?

Да:) За най-сигурно в 8-ма. Дотогава взимай фолиевата и прочети какво да не ядеш. На мен док в 5-та ми беше казал лек спорт, за да стига повече кислород до зиготата.
Честито Heart

# 561
Здравейте! АГ ми каза, че мога да пия Валериан до 3таб.днесвно, но на опаковката пише да не се приема при бременност. На някой налагало ли се е да приема? Последна М на 06.03, не съм сигурна точно коя г.с. се пада 7 или 8. Благодаря!

# 562
Да ти призная, не бих пила

# 563
Колко мислиш, че ще изтраят до 7 седмица преди да отидат на лекар Simple Smile. Обикновено ходят веднага, после що нищо не се виждало, после пък чакат за пулс и т.н

# 564
Колко мислиш, че ще изтраят до 7 седмица преди да отидат на лекар Simple Smile. Обикновено ходят веднага, после що нищо не се виждало, после пък чакат за пулс и т.н
Аз отидох на 7 дни закъснение и нищо не видях, АГ с 300 зора видя. Поне ми каза, че няма кисти, ако не друго. 😂 Знаех, че е рано да се види пулс, ембрион дори, но
пък съм на мнение, че дори да няма бременност е хубаво да се посети АГ при известно закъснение, за да се изключат някакви проблеми.
 Какво да се прави, някои които чакаме от известно време да се случат нещата, нямаме търпение да видим с очите си. Не е редно да се съдим за това!

# 565
Колко си чакала, ако не е тайна?

# 566
Никой не съди, просто е безмислено и причинява повече безпокойство. На мен след първия преглед ми казаха, че пулса е бавен и по- слаб и да се върна след седмица. Знаеш ли как се чака седмица, при условие че вече си минала през такова чакане и имаш зад гърба си 4 спонтанни?

# 567
  • София
FBID1851546037, ако можеш избягай валериана. Ако го взимаш за нещо сериозно, например при паник атаки, взимай си го, високото кръвно и пулс са по-страшни. Но ако има как да го пропуснеш - по-добре го пропусни.
Трябва да си в 7ма седмица

Иначе да споделя моя опит: (непланирана бременност) видях двете черти на 2ри ден закъснение (цикълът ми не е закъснявал от ....години). И се прегледах на 6-ти ден закъснение. Видяхме сакче.
Казаха ми да ида 8ма седмица за пулс. Тогава не знаех по-добре и мислих, че като човек види двете черти веднага трябва да пали към АГ-то, но сега след малко четене, осъзнах че май по-добре направо в 8-ма.
Живот и здраве следващя път отивам направо на месец закъснение.

# 568
Колко си чакала, ако не е тайна?
Ами доста. Преди няколко години с бивше гадже правехме опити и нищо не ставаше все. Накрая забременях и понеже ситуациата не беше изобщо добре се наложи да прекратят бременността. От 2 години със сегашния ми мъж правим опити, като имам една неуспешна миналата година приключила в 6.5г.с. Надявам се, че сега всичко ще е наред. Гледам да съм спокойна, но предполагам че на подсъзнателно ниво все пак се притеснявам, за това и се чудя как да си успокоява нервите, понеже си докарах и задух.

# 569
  • София
Аха, щом от това са ти нервите - оставяй валериана:) Всичко ще бъде наред; Говори с приятелки по телефона за живота, ходи на дълги разходки, намери си хоби за вкъщи. Гледай и комедии:))

Общи условия

Активация на акаунт