Спам тема (Спам под карантина - чудна картина!) - от 01.04. до 30.04.20

• 47 986
  • 4 109
  •   1
Отговори
# 3 840
Сега разбрах защо е Адолф... Този поглед.. Heart Eyes

# 3 841
На мен много ми харесва на тази снимка.  Един такъв надменен Heart Eyes

# 3 842
  • Euskal Herria
Наздраве!

# 3 843
Ми той си е такъв, всичко друго е манипулация. Сега е мил и мърка, ама сутринта ме издебна докато си обувах кецовете и си наточи ноктите на дънките ми, съответно и на задника ми Sad

# 3 844
  • над кукувичето гнездо
О, аз цялата съм точкована. А и любимият много обича да дразни кот, когато го гушкам и познайте кой отнася боцкането. Но някой ден ще го подхвърля насреща му и ще гледам сеир. Smiling Imp

# 3 845
  • София
Мойта глупи нали е била бездомниче и не се е научила да  меси с лапички, та меси с нокти... Ужасна е! Иначе е много гальовна, но с тия ноктациии.

Открих сезона на доматиту с сириниту. Мое да става 38 градуса навън.

# 3 846
  • На Марс
ноу готин клип ама няма ни ина бира Sad

# 3 847
Един комшия се оказа дилър и цяла вечер се забавлявах като поемно лице. И полицая, и дилъра ме разсмиваха много. Хванаха ме с едно приятелче докато бягам в парка, защото наоколо нямаше други хора, а глобата за отказ е солена.  
Накрая полицая ми разписва данните и име... години... адрес..., "неосъждан", "неженен". Обръща се към мен и казва "Привечер бягаш в парка, с футболен екип, без дете около теб, такъв весел и забавен - не приличаш на женен. Аз бях speechless Simple Smile Добър следовател се оказа Simple Smile

# 3 848
# 3 849
  • Агент под прикритие
Един комшия се оказа дилър и цяла вечер се забавлявах като поемно лице. И полицая, и дилъра ме разсмиваха много. Хванаха ме с едно приятелче докато бягам в парка, защото наоколо нямаше други хора, а глобата за отказ е солена.  
Накрая полицая ми разписва данните и име... години... адрес..., "неосъждан", "неженен". Обръща се към мен и казва "Привечер бягаш в парка, с футболен екип, без дете около теб, такъв весел и забавен - не приличаш на женен. Аз бях speechless Simple Smile Добър следовател се оказа Simple Smile
...особено с това "весел и забавен"... JoyJoyJoy
Хорейшо ряпа да яде. Grinning

# 3 850
Ето защо никога не са ме заминавали полицаи - защото никога няма да ми хрумне да тичам в парка или изобщо да тичам Grinning
Братане, освен да  обискираш апартамента на съседа?

# 3 851
Аз съм старомодна https://youtu.be/Q93n3dvaaTI

# 3 852
Цитат
Братане, освен да  обискираш апартамента на съседа?

Аз стоя далеч от антидепресанти, наркотици и цигари - принципът ми не повече два-три пъти годишно. Някоя молекула ми липсва в ДНК-то за да се наслаждавам редовно на такива човешки удоволствия.

Значи, днес за първи път видях някаква полза от котка. Полицаите го питаха дали крие нещо в кухнята, а той каза, че котката е там и така е осрала всичко, та смърди и не се трае, което някак си ги отказа. Те и без това вече бяха намерили достатъчно де Simple Smile Котката остана в апартамента между другото, без реална опция някой да се погрижи за нея, не знам в такъв казус каква ще й е съдбата. Thinking

# 3 853
Добро утро!
Слънце, усмивки, захаросано да ви е днес!
Сряда е, но работната седмицата приключва утре!

# 3 854
  • София
Добро утро!
На мен ми е понеделник днес.
Олее, сънувах ужасно странни неща...

Верно ли ще вали чааак до понеделник??

Общи условия

Активация на акаунт