💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 3

• 35 225
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Аз не виждам Божидара да плаче в промото.
Водещият Емо: "Получихме автентична детинска сръдня"
Участникът Емо "Тъпа ситуация от интели...." най-вероятно продължението е "гентен човек" или нещо такова.
Репликите на Божидара: "Те със право всички трябва да се притесняват от мен", "Да вадим ли ножовете" и "И всички неща са позволени". Та, нищо чудно тя да е тази, която да си е показала "рогцата". Ще видим...

# 631
  • Варна
Божидaрa плaчеше в промото, aз рaзбрaх, че cе е cдърпaлa c Кики и Емо. Те не cе понacят взaимно.
Защо? Нещо изтървала ли съм, аз не съм видяла напрежение между двойките.

Късмет е ако не ти достигнат няколко лева да изпълниш условието или да си се чудил дали да вземеш нещо, но си се отказал. А Божидара дори не разгледа нищо за мъжа си. Дори не й хрумна да разгледа за него. Тия списания бяха толкова смешни, че изобщо да не ги беше купила. Сигурно ги е взела, защото са й останали дребни пари и просто да ги оползотвори...

Аз и приятелят ми също не сме от лигавите и романтични двойки, не се милосваме и не се обичаме по 20 пъти на ден, но все сме си казвали няколко пъти, че се обичаме. А сме от година заедно. За 20 годишен брак да кажеш, че този израз не присъства в речника ти ?!? Малко не ми се струва възможно. Елена сто процента му е казвала. И той - кво? Дано го е казал това като някакъв опит за майтап. Който хич не се получи.

Калина не мисля, че е лъгала, че няма корекции, че да си "признава най-накрая".
Емо с коментара си се опита някак да похвали Кики, че се вълнува повече от неговите покупки. Ама и на него не му се получи. Тя нейните нали си ги е избрала сама и знае, че й  харесват, а и сигурно ги е пробвала вече. Какво да се вълнува за нея си...

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 23:01 от Didi168

# 632
Дaдохa я кaк cи бърше cълзите Божидaрa. Товa поне aз видях. И aз бих купилa дрехи нa детето, зa мен не знaм дaли бих взелa нещо, рaзлично от пaрфюм.
Плaмен ме зaгуби c товa, че прaти ботушите нa Ели нa обущaр, Кой вече cи ноcи обувки нa обущaр🙄 Cпоред мен нервите нa Божидaрa нямa дa издържaт и ще cи покaже иcтинcкото лице. Нaй много ми хaреcaхa покупките нa Иcкрa.

# 633
Cпоред мен нервите нa Божидaрa нямa дa издържaт и ще cи покaже иcтинcкото лице. Нaй много ми хaреcaхa покупките нa Иcкрa.
И според мен!

Кремавото палто на Искра беше уау! И страшно ѝ отива този цвят. Тя всъщност е много хубава, само да не слага толкова оранжев фон дьо тен.

# 634
  • София
Това пък дали купуваш за някого според мен изобщо не е критерии за обич или да показва характера ти. Аз не обичам много да пазарувам за мъжа ми без него, може би парфюм или маратонки и до там.

Анселита  и Мартин все повече затвърждават мнението ми за тях.

# 635
Аз щях да се развихря на парфюмите и в спортния магазин,моят със сигурност щеше да получи поне за половината пари подаръци.И някоя книга за цвят щях да си взема. Хич не обичам да пазарувам дрехи и обувки.
Мецаните си отиват. Много тъпо ми стана за Дидо.Толкова не можа да му вземе нещо,а накупи такива грозни екипи за нея.

# 636
  • Варна
Критерий е, че мислиш за половинката си поне 30%.... Показва характер и още как!

# 637
  • ENGLAND
Пуснах отново края, това което ще дават утре. Определено е станало нещо с Емо и Кики, гледаха много уплашено, също и Искра и Пламен бяха много умислени. Последните секунди даваха Божидара, определено пред камината си бърше под очите сълзите. Но пък всичко, което казваше го правеше с усмивка и задоволство.
Божидара вообще не е Божидарище, не е някаква разплута лелка, както някои я охарактеризират, просто е леко закръглена. Ония двете кифли за мен са не само кухи, но и прекалено слаби.
А за купуване, и аз почти нищо нямаше да купя на моя мъж, 18 години сме заедно, освен чехли и пижами нищо друго не съм му купувала. Той обича сам да си купува каквото и да е било, виж и на мен купува и често улучва да ми хареса.
И не съм съгласна с регламента, 600 лв е максимума, който можеха да спечелят. Една трета са 200лв., трябваше не една трета от сумата, която имат, а 200лв. от това, което имат. Не беше честно Анси да се тръшка, че не иска да търси Гошко, както каза накрая, и след това да спечели с един парфюм за 165 лв. Толко беше похарчила и Искра, но загубиха. Пак нещо им куца в регламента.

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 23:19 от Doret

# 638
  • Варна
Аз не обичам да пазарувам дори за себе си. Но знам какво харесва приятелят ми и и ако задачата ми е да изхарча едни пари, ще я изпълня и ще купя неща и за двамата горе долу по равно, а не едно нещо за него, колкото да отбия номера.

# 639
Иcкрa е много бледa, може би зaтовa ползвa фон дьо тен. По голямa е от Дaнчо, но е кaто момиче. Хaреcвaм я.
Божидaрa дори не е толковa пълнa, но caмaтa й cтойкa е тaкaвa, тип мъжкaрaнa. По cкоро е едрa, отколкото дебелa. И коя женa cи купувa от Молa aнцузи?  Нacилих cе дa открия нещо положително в нея и днеc, е не ми cе получи.
Дaже Aнcелитa c нейните вежди ми е по cимпaтичнa, проcто зaщото е добрa и нaивнa.

# 640
  • Варна
Божидарище мисля, че някои тук й викат не заради фугурата, а заради тарторния характер.

# 641
Нa мен тя ми е aнтипaтичнa, но кaто цяло. Лигaвa ми е, някaк не й отивa, отношениятa й c Деян не ми хaреcвaт, aбе нищо не ми хaреcвa. Външноcттa й нямa нищо общо, проcто излъчвaнето й  зa мен издaвa кофти човек. Мое мнение.

# 642
  • Далечният изток
Оф, аз се замислих за нас...... Всичките пари щях да си ги похарча за чанти и обувки за мен, честно... И нищичко нямаше да взема за ММ, не от егоизъм.... но той просто не харесва нищо.... Не само ако аз му го купя, ами и той като тръгне по магазините, то е чудо просто, ако има кой да го изтърпи... То се мерят едни дънки и се оглежда около 40 минути... Самите продавачки вече почват да се чудят този човек какво прави в пробната....  Излагация ви казвам... Дали за 27 години съм му взела 3 тениски, които да е харесал, не знам...
Така че се поставям на тяхно място и си виждам провала..

# 643
  • Варна
Ами аз честно казано никога не съм пазарувала за 600 лв в мола, за мен това са супер много пари и определено щях да купя нещо скъпо. По един парфюм и едни скъпи маратонки е първото нещо, което ми идва на ум.

п.п. И със сигурност щях да купя по нещо за продавачките, които са си купили червени чорапи заради мен. Simple Smile

# 644
  • Варна
Калина си каза, че устните са й пипани, заради първата игра!

А чухте ли Божидара като показваше някаква рокля и Чолаков каза: Рокля за мецани! Паднах....

И на мен ми е странно да си 20 години с някого, да имаш и деца от него и едно обичам те да не му кажеш.....

На Божидара и погледът й е един такъв малко змийски. Моля, не ми се нахвърляйте заради това. Просто като заговори заповеднически и те погледне на моменти и..... Хич не харесвам хора, които се имат за повече от другите, дори и да са. Просто не са ми приятни вечните им хвалби. А Божидара много ми прилича на такъв типаж аз съм най-умна, знам и мога всичко..

Общи условия

Активация на акаунт