Звездни компромати - Април'20

• 214 527
  • 2 345
  •   1
Отговори
# 1 785
Много лесна справка по име и фамилия в Търговския Регистър показва, че Андреа Влъчкова или Банда Банда е била съдружник в дружество Солери, занимаващо се с възобновяеми енергийни източници на енергия и соларни панели. Управител е Красимир Влъчков! Излязла е от дружеството през 2018, може би защото доби популярност. Тогава почна и  да си крие фамилията.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 18:10 от Ann_Rey

# 1 786
Защо пишете само с удивителни? Карате ли ни се?
Не, така съм свикнала, извинете.

# 1 787

Даже има и дете от нея.
https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/26937 … mes-baby-boy/amp/

Харесват ми, тя е красива.

# 1 788
Охо, изпуснала съм, че имат дете.
То аз и не знаех, че има толкова младо гадже Joy

# 1 789
  • Варна
Добре, разбрахме коя е фамилията на посредствената Банда, че е от заможно семейство. Само че, едва ли някой в тази тема се вълнува в такава степен от нея. Досада абсолютна, личи, че не е залягала над учебниците в уж престижните учебни заведения, които е посещавала.

# 1 790
За да си крие толкова ревностно фамилията явно има защо. Може да се притеснява от публичност около семейния им бизнес и проверки. Иначе че не е залягала над учебниците тя сама си го казва, вихрила се е по купони вместо да учи! Grinning Добре, че я преместиха в страни от панела, че преди забелязвах, че по доста от темите няма какво много да каже, липсва й обща култура.

# 1 791
А аз благодаря на Ann_Rey, че ни просвети коя е банда, защото от този панел от хора, които не им мястото там, изобщо с него става една говорилня само на Андреа не ми се връзваше кой е зад гърба и.
Знаех, че тати, но в предишни теми гадаехме кой е той.
Влъчков.

# 1 792
Очевидно нито с пари, нито с образовоние  може да придобие реална самооценка и да спре да се излага.

# 1 793
Явно е голям бизнесмен Тати, за да го крие кой е толкова дълго! Иначе в инстаграма й съм виждала не една скъпи чанти на Луи Вютон, дрехи на Диор и Шанел. Такива като Андреа имат по-висок стандарт от някои дето много демонстрират, че уж имат. Просто Андреа е по-прикрита. Сигурно е взимала уроци от Ива Софиянска! MaskStuck Out Tongue

# 1 794
Охо, изпуснала съм, че имат дете.
То аз и не знаех, че има толкова младо гадже Joy
И аз така.
Последно занех за рускинята и детето от нея.
Мел Гибсън колко деца има вече? За два футболни отбора стават ли? Grin

# 1 795
Със сигурност Андреа грам не разбира от възобовяеми източници на енергия, за да управлява такова дружество  с образованието й "Кино"! Но тя беше казала, че семейството й познавали много хора на изкуството, може по линия на майка или или някой друг. Така че мисля, че пак някъде оттам е дошла връзката с "На кафе" Като беше на гости на Любо Жечев в канала му постоянно повтаряше "Еди кой си продуцент ми се обади да ми предложи да правя Дръж ми пуканките" или да участвам в онлайн сериал. И Любо й вика " Е как става това, защо на мен никой не ми се обади"! Joy

# 1 796
  • Варна
Анди, ти ли си, душко? Няма ли край този рекламен блок?

# 1 797
А реалният ти ник е ...? По-добре ли ти стана като изтропа тая информация? А кураж да застанеш с ника си? Мега мишкарско Wink

# 1 798
А реалният ти ник е ...? По-добре ли ти стана като изтропа тая информация? А кураж да застанеш с ника си? Мега мишкарско Wink
Че тази информация да не е тайна? Търговският Регистър е публичен! Simple Smile Тoва си ми е ника! Simple Smile

# 1 799
Това може да е някоя засегната стара приятелка на Андито. Сигурно знае още много работи, но не знае, че никой не го интересува Пуканката. Smile

Общи условия

Активация на акаунт