Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 131
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 845
Обърках думата от играта на Икеа. Дали ще ме пусне отново да я въведа по някое време?

# 1 846
Ако си се регистрирала, не. Имаш право на една регистрация. Ако искаш регистрирай друг човек с друг профил - мъж, майка. И гледай да регистрираш правилната дума иначе точки няма.

# 1 847
Днес ходих до Еконт да си взема нещата от ФД. Няма да връщам нищо, всичко е ок. Направи ми впечатление, че нещата идват от Е Маг, а там са обявени на по-висока цена - странно.
Имам още няколко капачки, сигурно ще стане като с тези на Тефал - ще ги регистрирам в последния момент и няма да спечелят нищо...

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 15:38 от pppqqq

# 1 848
Емаг и ФД са на един собственик, за това идват от емаг.

# 1 849
И аз имам половин стек с кока кола без захар, чудя се дали да ги регистрирам. Трябват ми 15 лева още за спортния екип. В друга игра дали ще могат да се регистрират?

# 1 850
  • при късмета
За коя друга? Всички кодове и стари и нови, за спаркс си важат и натрупват кредити. Като свърши някоя отделна игра, кодовете спаркс си ги приема и пак само кредити натрупваш.

# 1 851
Иска да каже, че сигурно ще пуснат някоя друга игра за тези капачки. То така и става. Ако искаш си ги пази за по-нататък, ЗуЗи.

# 1 852
# 1 853
Изтеглени са късметлиите, които печелят чифт специални готварски ръкавици Кенар. Това са:

Teodoragrueva
Animimi90
Stone flower
seisa
norcheto
звездичк@
Illy_
* Ани *
Villy_Na
Silveti
Gigito
Jessika75
divine_1
bubalesa
Силвичка

Честито!

# 1 854
Здравейте,като се опитам да се включа в играта на Икеа,никъде не ми излиза форма за участие.Някой ако има линк за самата регистрация.

# 1 855
Иска да каже, че сигурно ще пуснат някоя друга игра за тези капачки. То така и става. Ако искаш си ги пази за по-нататък, ЗуЗи.
Това имах предвид. Благодаря.

# 1 856
за Икеа ако всеки ден намирам и изпращам думата, всеки ден ли ще получавам точки на стойност 10лв. И  мога ли да ползвам отстъпки по 10лв от няколко карти/профили за една поръчка?

# 1 857
за Икеа ако всеки ден намирам и изпращам думата, всеки ден ли ще получавам точки на стойност 10лв. И  мога ли да ползвам отстъпки по 10лв от няколко карти/профили за една поръчка?

Всеки профил има право на едно участие в играта. При плащане с точки, можеш да платиш само с твоите точки.

# 1 858
За Икеа знам, че само веднъж може да се участва, но тъй като моя милост едва откри няколко букви и написа някаква там дума, точки няма изпратени и не мога пак да се включа. Имало чалъм от телефона, ама късно го схванах как става.
А от Стор.бг след разправии и промяна на поръчката за трети път, се очаква да я получа другата седмица. Две седмици ги чакам. Ако поръчвате нещо, гледайте дали пише, че го има на склад при тях, така по - бързо става. И в никакъв случай не си поръчвайте което и да е от червилата от Flormar, няма ги  никога при доставчик, но пък упорито отказват да ги махнат от сайта си.

# 1 859
Коя е думата на Икеа днес?
На компютър е по-лесно, но от телефона е трудно. Аз на автоматично възпроизвеждане го пускам.

Общи условия

Активация на акаунт