Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 141 121
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 1 980
Обиколих ИКЕА и не видях думата за днес.
Хмм ... Наистина няма дума днес, а през нощта имаше Thinking

# 1 981
Да ви питам (понеже имаше един-двама поръчали) - от Зоя са ми изпратили имейл, в който пише минус 30лв, но в крайната сума парите си стоят (като без отстъпка). Дали отстъпката ще бъде отчетена при доставката? В противен случай не мисля да взимам пратката (заявих до офис на Спиди)...

# 1 982
Обиколих ИКЕА и не видях думата за днес.
Хмм ... Наистина няма дума днес, а през нощта имаше Thinking
Тя играта на Икеа,беше до вчера:((

# 1 983
Ха,какъв късмет съм извадила-снощи от скука викам да се разровя да я видя тази игра и се регистрирах. 😃 Сега ще видя дали имам точки.

# 1 984
Не знам за Зоя, но от store.bg имейлите са точни, показва поръчаните продукти, отстъпката и крайната цена с отстъпка. Според мен трябва да им пишеш, че все се получават недоразумения с тези ваучери. Аз не съм заявила ваучер единствено защото ми се вижда, че продават скъпо и за 30 лв не мога да взема кой знае какво. Щеше да е хубаво да има ваучери и за други хранителни вериги, които ги има извън София.

# 1 985
  • Пловдив
Да ви питам (понеже имаше един-двама поръчали) - от Зоя са ми изпратили имейл, в който пише минус 30лв, но в крайната сума парите си стоят (като без отстъпка). Дали отстъпката ще бъде отчетена при доставката? В противен случай не мисля да взимам пратката (заявих до офис на Спиди)...
Аз поръчах вчера,но при мен пише че дължимато сума е само това което имам да доплащам+доставката./в моя случай 6лв/

# 1 986
Аз им писах. В сайта излезе правилно, но в имейла сумата изглежда така (като съм поръчала неща за 30лв и стотинки):

Чудя се кога да си регистрирам последните златни капачки...

# 1 987
Няма проблем със Зоя, вчера взех пратката имах за плащане само доставката.В смс още ми пишеше че дължа 4 лв. И при мен в имейла за почъчка пишеше така, но в този за изпратени продукти вече беше само доставката.

# 1 988
Наистина играта на Икеа е била до вчера, сега проверих.
Ениуан, точките ги добавят до 3 работни дни само ако си написала правилната дума.

# 1 989
Само дето за Спорт депо нямаше ваучер, язък ми за събуждането.
И аз проверявах в 3.15 Joy

# 1 990
От Зоя са коректни - бързо ми отговориха, че ваучерът е отчетен Simple Smile

Скрит текст:
И според мен са скъпи био нещата, поръчах няколко шоколада, за които пише, че са без захар, но са с подсладител. Чудя се дали майка ми, която има диабет, може да ги яде... Ако й харесат, може да си взима за в бъдеще, тя няма голям избор

# 1 991
Аз пък написах думата на ИКЕА с малки букви.. значи няма да ми дадат точки?

# 1 992
  • Разпиляна във въображението
Наистина играта на Икеа е била до вчера, сега проверих.
Ениуан, точките ги добавят до 3 работни дни само ако си написала правилната дума.

Тъпо, че първия път, в който участвах написах думата, но точките са ми неначислени. Здраве да е.

# 1 993
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Купих две Фанти малки със златни капачки.Регистрирах ги сега и ми даде две по 20 лева.Супер доволна съм.Сега ще поръчам на малкия адидаските които харесах.

# 1 994
То играта е до утре, дано да пуска поне сега

Общи условия

Активация на акаунт