Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (97) - април 2020

• 136 698
  • 2 441
  •   1
Отговори
# 2 175
  • оттам, откъдето започва България
Имам скрийншот от 25.04.2020 г. - 06:39 ч., но не знам как се качва тук.

Имаше ваучери за Фантастико - 10 лв. (70 000 зайци) и 20 лв. (120 000 зайци), за Foodpanda - 5 лв. (40 000 зайци) и 10 лв. (25 000 зайци) Astonished, за Domino`s - 5 лв. (35 000 зайци), за Моята ферма - 10 лв. (60 000 зайци), за Ebag - 5 лв. (27 000 зайци), за Hot farm - -25% (1 200 зайци) и за Зоя - 30 лв. (125 000 зайци)

Но аз нямах достатъчно зайци за ваучера, който искам. Laughing

Интересно ми е защо се получава такава разлика във ваучерите за Foodpanda.

# 2 176
  • София
Нямам нищо против размяните - РАЗМЯНИ - ама това вече го превърнахте на....сигурно няма такава търговска дума. Едно е някой да каже ПОДАРЯВАМ и всички да се накачулим (да, и на мен още 5лв ще ми дойдат екстра), но от два дена през пост се ИСКА/ТЪРСИ някой ДА ПОДАРИ. Само няколко поста бяха за ясна размяна. Е то така много лесно да искаш да ти се подари. И като отговорят 5 човека х 5лв на един потребител са си едни 25лв от нищото.
Знам, че за много от вас ще прозвучи грозно да критикувам така, но ... В крайна сметка тези игри са на който какъвто му е късмета. А ако някой доброволно си предложи ваучера или нещо друго - добре дошло. Приемете с респект към подаряващите и пак си е до късмет, кой първи ще реагира.
Ако този коментар е обиден за аудиторията, съм ок да се изтрие

# 2 177
10 лева за 25 000 заека е само за нови потребители, ново регистрирани или нещо подобно пишеше. Не съм наясно с това къде трябва да си новорегистриран - зайците или в пандата. Трябва да се прочетат условията, когато е наличен този ваучер.

# 2 178
Имам скрийншот от 25.04.2020 г. - 06:39 ч., но не знам как се качва тук.

Имаше ваучери за Фантастико - 10 лв. (70 000 зайци) и 20 лв. (120 000 зайци), за Foodpanda - 5 лв. (40 000 зайци) и 10 лв. (25 000 зайци) Astonished, за Domino`s - 5 лв. (35 000 зайци), за Моята ферма - 10 лв. (60 000 зайци), за Ebag - 5 лв. (27 000 зайци), за Hot farm - -25% (1 200 зайци) и за Зоя - 30 лв. (125 000 зайци)

Но аз нямах достатъчно зайци за ваучера, който искам. Laughing

Интересно ми е защо се получава такава разлика във ваучерите за Foodpanda.

Единия ваучер за Foodpanda е само за нови клиенти - т.е. никога не сте поръчвали през тях и ваучера е еднократен. Не може да ползвате втори такъв със същия акаунт.
Другия ваучер за 5 лева може да се вземе няколко пъти и да си го ползвате

# 2 179
Зоя много ми допадна, препоръчвам ги Simple Smile Взех и за мен един бутиков шоколад с мача (зелен чай) и неочаквано много ми хареса вкуса. Ще си купя пак (не знам дали ще е от тях, ако видя на някой еко щанд в Плевен, ще предпочета без доставка).

Конкурс за писатели: https://storytelstudio.storytel.com/bg/bg/?utm_source=facebook&a … nEqnIsq7uivb7e_vw

# 2 180
  • при късмета
От зайците обаче още се ослушват да свалят цените, пък мина повече от седмица от актуализацията на профилите.

Ваучерите ми за ФД току що ги наместих. Много дълго време не можах нищо да си харесам, но мернах една чанта, че на моята ципа започна да се отваря, та бързо ги наместих. Пак направих компромис, не е точно каквото използвам, но отстъпката беше добра, по описание качеството изглежда добро, ще установявам по-късно, а и идва лято, а тогава използвам раница.

Изведнъж всички игри свършиха и голяма скука. Само още теглене на София мел чакам и май това е

# 2 181
Пристигна ми наградата от фейсбук играта на Мегле - голяма смешка - едно мляко от 1 литър, то доставката му е по-скъпа Simple Smile с ин-тайм дойде

# 2 182
Е няма такъв смях, едно мляко за 2 лв

# 2 183
  • София
Пристигна ми наградата от фейсбук играта на Мегле - голяма смешка - едно мляко от 1 литър, то доставката му е по-скъпа Simple Smile с ин-тайм дойде

Сериозно ли? Не беше ли друга наградата? А те май втори път правят такава игра за много млека. Аз не съм се включвала, защото не виждам ако спечеля дори 10 млека къде ще ги държа, за да не се развалят, но по спомен си беше сериозна бройка

# 2 184
  • оттам, откъдето започва България
10 лева за 25 000 заека е само за нови потребители, ново регистрирани или нещо подобно пишеше. Не съм наясно с това къде трябва да си новорегистриран - зайците или в пандата. Трябва да се прочетат условията, когато е наличен този ваучер.

Да, права си, 10 лв. е за нов акаунт във Foodpanda, а 5 лв. за всички потребители.

# 2 185
И на мен ми липсват игрите. Сега чакам само Марети.
Харесва ми, като има повече игри - забавляват ме. Нестле няма ли да организират нещо ново?

# 2 186
  • при късмета
А, и в марети участвам и то с много бележки, но редовно го яде детето и изобщо не ги забелязвам покупките на нещо обичайно. Те и наградите не са кой знае какво, но така и така използвам продукта е повече от ясно, че ще участвам. В София мел съм с участието от предишния период, освен кутията, та се чудя дали още една бележка да не регистрирам.
За новата игра на виза, като нищо не регистрираш ми е много чудно как разбират, че само стоки от първа необходимост си купил и кой магазин го водят само хранителен. Аз такъв не знам. Дано участват веригите, ама пак се връщаме на въпроса как разбират за какво са похарчени тези 30лв.

# 2 187
По правило в понеделник излизат нови игри и вчера с нетърпение прегледах радиа и социални мрежи. Едно голямо нищо. Морени да се размърдат малко, пък и другите. Все с това ИП се оправдават. Даже една онлайн аптека ми бави награда първо защото имала много поръчки, а като мина крайния срок - поради съображения за безопасност?! Да разбирам ли, че е опасно аптека да праща витамини? Grinning Ама не върви да напишат "Имаме много поръчки, а вие сте с безплатна награда и не сте ни приоритет!"

# 2 188
Току що на ММ му доставиха още два пакета Орео от радио N-Joy.
Аз дори не знаех за тази награда, опитвам се да намерия печелившите от тази игра, но не успявам...

Подарявам 5 лв за ФД, ако някой има нужда.

# 2 189
  • Пловдив
И Matte kithen чакаме, но сигурно ще е утре винаги изчакват последния момент.Аз и в София мел и марети не участвам, така , че нищо не чакам !

Общи условия

Активация на акаунт