Кралски работи и клюки - април 2020

• 94 430
  • 2 228
  •   1
Отговори
# 1 980
Е, откога имат Уилям и Кейт деца и откога имат Мегън и Хари дете, че да има връзка чичо-племенник? Сравнявайте първата година от живота на Джордж, а не всички налични деца и то по време, когато едва ли не живееха на две крачки един от друг.
Уилям може да не си пада по-чужди деца. В бг-мама колко много твърдят, че не понасят чуждите, ама си обичат техните. Joy

# 1 981
  • София
На онзи прословут поло мач Уилям има толкова снимки с Арчи, колкото Хари с някое от неговите деца = нула. Или поне ние толкова сме видели.

Уилям имал ли е достъп до Арчи?
Че те братовчедите са се виждали 1-2 пъти.
Не знам, вътрешна информация нямам...

И кой казва, че не може да е чичо по Инстраграм - не се ли включиха в онова училище. Откъде знаете, че не го правят и помежду си. Или е по-добре да е никакъв чичо...

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 13:03 от Не се сърди, човече

# 1 982
Напротив, засичали са се на поло мачове, но се радва само на Миа.
Чарлз се радва на Джордж. Хари е до тях и никаква реакция.

Зависи какво разбирате под "умиляващи" снимки.
Уилям има доста снимки с други деца

# 1 983
  • София
Интересно що обувките на Хари, като баща й има същите

На Уилям моделът е друг...(между другото са много сладки обущенца)

# 1 984
  • Пловдив
Интересно що обувките на Хари, като баща й има същите
Скрит текст:
На Уилям моделът е друг...(между другото са много сладки обущенца)

И са по-големи.

# 1 985
А Луи поздравили ли са го?

# 1 986
  • в сърцето на един мъж...
Да подготвим малко почвата сватбено Simple Smile

# 1 987
Няма инфо, дали са поздравявали Луи.

Статията, че Съсекс са се обадили на Кралицата за рождения и ден, за мен показва, че не искат да останат незабелязани.

Уилям и Савана (мисля, че е тя):

# 1 988
Имаше я тази тенденция с различните честитки за различните роднини. Не знам каква и е била целта, но на мен не ми направи добро впечатление. Ако не се лъжа и Уилям беше поздравен с "честит рожден ден на херцога на Кеймбридж" под снимка в профила на Кеймбридж, което много ясно го дели от останалите преки роднини.  Да не говорим за обръщенията към останалите "татко" и "бабче" към Елизабет и Чарлз и студеното такова към брат му. То ми направи много по-голямо впечатление от това, че не нарекли Шарлът с цялата и титла в друга честитка. Не изключвам и възможността да си е заслужил отношението, но проява на различно отношение имаше, колкото и да бе отричана в тази тема.

# 1 989
  • София

Статията, че Съсекс са се обадили на Кралицата за рождения и ден, за мен показва, че не искат да останат незабелязани.
А за мен замества поста в ИГ, тъй като в момента нямат официална платформа.

# 1 990
Тези двете имат някои сходни визии:

И много готини снимки заедно:

Личи им, че доста се забавляват.

# 1 991
  • София
Максима колко е яка на снимката по стълбите с патладжанения ансамбъл.

# 1 992
Да, нямат и точно заради това се подразбира, че са звъннали (по принцип за всички от кралското семейство се подразбира, че честитят лично/по телефона), т.е не е нужно непременно да има статия за това. И все пак има, което на мен лично ми е един вид показност "ние звъннахме, да се знае". Мое мнение.

А за мен замества поста в ИГ, тъй като в момента нямат официална платформа.

# 1 993
Лана, нали? И какъв крак вади.
На мен са ми супер на предпоследната снимка - Максима в огнено червено, Матилде със съчетание на същото и кралско синьо. Готин синхрон.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:52 от Анонимен

# 1 994
Супер са двечките, и заедно и поотделно на тези снимки.

Общи условия

Активация на акаунт