Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas, Bulgaria
Сега разглеждам сайта им. Какъв е този парфюм Dove?

Ето на този:   https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Roja-Dove-Parfum-R … yale-3-51874.html

# 91
  • София
solar_fields, моля те, би ли ми казала кои са номерата на Erba Pura Sospiro и Quizás Seducción Loewe на Ейфел от makeup.bg ?

# 92
solar_fields, моля те, би ли ми казала кои са номерата на Erba Pura Sospiro и Quizás Seducción Loewe на Ейфел от makeup.bg ?
Ако може и малко описание Innocent

# 93
SHE-3      LOEWE PERFUME -   QUIZAS SEDUCCION - Плодова дъвка. Дъвка с маракуя.
SHE-20    ROGER & GALLET  -  FLEUR DE FIGUIER - Смокинов лист и цитруси. Зелен аромат. Не сладък.
U-5 – SOSPIRO – ERBA PURA - Свежо плодов, взривно фруктов, наситен. Сладък аромат.

Както казах, не познавам оригиналите им, но съм изключително доволна от качеството и от аромата на тези трите парфюмчета, които си купих.  Не са шлейфови, прибират се до кожата примерно на 50 см. от тялото, не е като да изпълват помещението, но се държат здраво цял работен ден /едни 8 часа със сигурност/. На дреха и коса - и повече.
Simple Smile

# 94
SHE-3      LOEWE PERFUME -   QUIZAS SEDUCCION - Плодова дъвка. Дъвка с маракуя.
SHE-20    ROGER & GALLET  -  FLEUR DE FIGUIER - Смокинов лист и цитруси. Зелен аромат. Не сладък.
U-5 – SOSPIRO – ERBA PURA - Свежо плодов, взривно фруктов, наситен. Сладък аромат.
Зелена смокиня,това е за мен:))) Сега съм яко на тема смокини! Щом е и зелена,значи е моя. Зрелите не ме влекат!Записвам си за тест  Bowtie

# 95
Unforgiven*, виждам, че си фенка на Light blue, ти коя имитация намираш за най-сполучлива?

# 96
  • Пловдив
Unforgiven*, виждам, че си фенка на Light blue, ти коя имитация намираш за най-сполучлива?

Ето това съм писала в предишната тема.

Не взимайте Лайт Блу от Парфен. Нищо общо няма аромата. За сметка на това Рефанската имитация с повече капки е на 100% като оригинала. Ей сега гръмнах една стотачка да си имам, че моите 50мл изфирясаха за нула време. На Мартинез също не е лош аромата, както и на Аристеа. От Заг е ок горе - долу, но много много нетраен. Добре съм, добре съм ❤
Други имитации не съм пробвала засега. Но ще се поправя 😜

# 97
Благодаря ти за отговора 🙂, нещо съм пропуснала поста ти май 🤔🤨, успех в "издирването" на най-добрата имитация, надявам се най-скоро да я откриеш

# 98
Отваряйки шкафа си с наредени и чакащи лятото парфюми, открих  не една, а две  100-ци от 823   MASUMI BLUE - COTY на Парфен . Бих го добавила в списъка с летни аромати на челна позиция. Уникални,сочни,диви и свежи( като шампоанче) КРУШИ.За съжаления го спряха,за това се презаредих от него,но предполагам може да се поръча конкретно коиличество. Монталските диви круши ряпа да ядат Satisfied Да е жив и здрав Ники,който работеше на щанда на Парфен в The Mall дълго време....той ме запали по тях.......обедната ми почивка заминаваше в разгови за бюджетни и нишови парфюми.
Дали някой знае точно на кое Мазуми отговаря.В оригинал Мазуми е по-евтино от Парфенския вариант,но не съм си и помисляла за оригинала до сега,тъй като ме влече самия аромат и оригинала може да не е толкова добър и траен Stuck Out Tongue Closed Eyes

ПП.Парфен ми отговориха че е това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Coty/Eau-Masumi-22892.html

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 14:43 от Ре

# 99
  • София
Добро утро, нещо сме позабравили темата - не сме писали цели два дни тук Simple Smile Аз искам да попитам онези, които са си взели аромати от Гардени - с колко капки поръчахте, само с тези, които вървят с парфюма, или с допълнително?

# 100
Към всяко "бидонче" ти изпращат едно малко шише капки .Не съм поръчвала допълнително, но бих, ако аромата  е от по нетрайните Simple Smile

# 101
  • София
Интересно, как им върви търговията на Гардени. Дали разчитат основно на едро? Според моята логика, много малко частни лица биха си купили цял гюм, освен ако не са решили да се мариноват. Предполагам, че повечето от вас са като мен - имате много и оригинални парфюми, и реплики. Аз не мисля, че живота ми ще стигне да изразходвам всичко, което съм купила. А какво остава да купя 250 мл от нещо, което не съм дори сигурна, дали ще ми хареса. А и проби нямат.

Момичета, а кой прави Омния Парайба? Мислех, че Мартинез го правят, но съм се объркала. Спомням си, че тук се коментираше, че репликата е даже по-трайна от оригинала. Аз си го взех, оригиналния, но много слабичко това чудо бе! А аромата е извънземен направо. Та ми се ще да го имам като реплика, особено ако е близък до оригинала. В тия спечени времена все по-често посягам към шкафа с парфюмите ми, в търсене на добро настроение и увереност, че нещата ще се оправят рано или късно.

# 102
Ре, Гардени са като Рефан - С КАПКИ. т.е. това не е подарък, а си е част от парфюма Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 103
  • София
detelistna.4etirilinka, права си много - вчера си пререждах шкафа с парфюмите и си направих списък. Имам 74 парфюма, не знам кога са станали толкова, някои дори не помня кога съм купувала, една трета са 90 мл, имам и по 150 мл, 22 са оригинали, смятам да почна да подарявам по различни поводи на близки и приятели. Иначе никога няма да ги изразходвам. Аз съм си и доста пестелива, защото почти всички са трайни върху моята кожа. Мислех, че дъщеря ми ще изпръска някои, но тя разви алергия и не трябва да ползва никакви такива продукти Sad

# 104
Интересно, как им върви търговията на Гардени. Дали разчитат основно на едро? Според моята логика, много малко частни лица биха си купили цял гюм, освен ако не са решили да се мариноват. Предполагам, че повечето от вас са като мен - имате много и оригинални парфюми, и реплики. Аз не мисля, че живота ми ще стигне да изразходвам всичко, което съм купила. А какво остава да купя 250 мл от нещо, което не съм дори сигурна, дали ще ми хареса. А и проби нямат.

Момичета, а кой прави Омния Парайба? Мислех, че Мартинез го правят, но съм се объркала. Спомням си, че тук се коментираше, че репликата е даже по-трайна от оригинала. Аз си го взех, оригиналния, но много слабичко това чудо бе! А аромата е извънземен направо. Та ми се ще да го имам като реплика, особено ако е близък до оригинала. В тия спечени времена все по-често посягам към шкафа с парфюмите ми, в търсене на добро настроение и увереност, че нещата ще се оправят рано или късно.
Аз също харесвам Omnia Paraiba и я имам в оригинал, но не я усещам. Търсех реплики, но не открих.

Общи условия

Активация на акаунт