Съни бийч по bTV - 2

• 45 100
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И според мен е добър актьор, личният му живот няма да го коментирам...

# 136
Бойко Кръстанов се представя много добре. И в Под Прикритие изигра силна роля, тук също се очертава така.
Има ли други участия освен тези два филма, или се изявява повече на театралната сцена?
Играе и в Стъклен дом.Аз съм го гледала в комедийната постановка "Нашата голяма френска сватба".

Май никой не оспорва таланта на Бахаров,а кофти личността му.Така е и на запад ,всеки играе според натюрела си.Даже съм чела оплаквания от Момоа и някой друг  -не помня кой,че са заклещени в това огромно тяло и им дават само кръвожадни роли Simple SmileА Бахаров специално още в Стъклен дом ми хареса като присъствие.Играеше го непукист и му се получаваше,а после във ВБ разбрах и защо-той играеше себе си Simple Smile

# 137
По принцип се старая да не ми влияе личния живот на актьорите върху преценката дали играят добре или не, но Явор Бахаров ми е изключение. Да, в СБ играе перфектно, защото играе себе си явно. Много ми е анти, трудно ми е просто да кажа каквато и да е добра дума за него...

От друга страна страна Бойко Кръстанов е слънце! Много готин и много добре си играе ролите.

# 138
Сега се усетих ,че Бойко е цял Джим Парсънс Simple SmileМного си приличат.
И смятам,че е по-добър актьор от Бахаров.Момчето просто си е талантливо.В Под прикритие ме накара да гледам на него като на мъжкар- с поведението си(ролята си),че визуално не дава такива индикации Simple Smile

# 139
Бойко и на мен ми е много симпатичен, сигурно единственият, който харесвам с по-детско излъчване.

Бахаров съм го гледала в комедийна постановка и не мога да му отрека, че е талантлив. Жалко, че залита по лош път.

# 140
Да, наистина в Под прикритие му отиваше ролята на Ерол, имаше много убедителна мъжкарска игра, нищо че е с по-детско и невинно лице. Буквално с по-големия Бахаров изнесоха последния сезон със силната си игра.

Аз съм го гледала все в театрални постановки, както и в поетите - буквално съм плакала на изпълнението му на сватбата на мама. Дано да има и повече телевизионни изяви, удоволствие е да го гледаш как с лекота играе и влиза в роля.

# 141
  • Варна
Аз към актьорите нямам претенции, надявам се само сценарият да не забие в познатата посока - нелогично поведение и наблягане върху комедийните скечове.

# 142
  • София
Руми, имах предвид, че не съм мила, когато имам какво да изкритикувам. Grin
Малкият Бахаров дори да е най-великият вселенски актьор, пак ще ми е противен. Когато си лекенце, си оставаш леке, та каквото ще да играеш.

# 143
  • София
Б. Кръстанов и Я. Бахаров са най-добри приятели вече много години. Явно добре си виреят двамата и нямат проблем с изцепките, както на единия, така и на другия 😎
Аз като зрител оценявам актьорски им качества, по това как се справят с ролите си. Като “човечи” не ги харесвам. Но пък аз не харесвам личностите на много актьори , които иначе се радват на завидно зрителско обожание. За това се старая да гледам все едно не знам нищо за “ексцентричното” им поведение в живота.

# 144
То по принцип в тази сфера чести наблягат на чашката и разни други неща, та...

Роси, ако ти се разказва, какви са изцепките на Кръстанов, пропуснала съм?

# 145
  • Sunshine state
На мен Явор ми е чисто физически неприятен , направо грозноват, да си кажа.
Бойко ми е симпатичен.

# 146
Момичета,  четох на верев и не намерих, кога го пускат? От първа серия ли или от докъдето стигнаха преди да го спрат?

# 147
26. 02, от епизод 1.

# 148
... остават шест дни до старта!!!
Дано да ви хареса.
Петък, 26ти, 21.00 часа!!!

# 149
  • Разпиляна във въображението
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт