Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 964
  • 703
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На мен АГ-та ми каза за разхлабване сутрин да хапна две узрели кивита на гладен стомах. Малко по-късно природата ме зове и всичко е точно. Това ме спасява още от началото. При мен работи всеки път Simple Smile

# 331
На мен АГ-та ми каза за разхлабване сутрин да хапна две узрели кивита на гладен стомах. Малко по-късно природата ме зове и всичко е точно. Това ме спасява още от началото. При мен работи всеки път Simple Smile

Хаха на мен вече не ми действат,но си ги хапвам понеже ми харесват.
Аз пък се сетих за друг начин - на гладно малко кокосово масло (или друга мазнина) Simple Smile

# 332
Момичета, моите поръчки от английския сайт пристигнаха вчера.
Изключително доволна и щастлива съм.
Вече  с две ръце мога да препоръчам.
Използвах габко за посредник.

# 333

Хаха на мен вече не ми действат,но си ги хапвам понеже ми харесват.
Аз пък се сетих за друг начин - на гладно малко кокосово масло (или друга мазнина) Simple Smile
И при мен така Simple Smile.
Единственото нещо което за сега действа е супа от леща с малко лютиво.😂
Днес се оплаках на акушерката, че нищо не ми действа и май причината е, че съм с обърната матка и миоми на задната стена, които явно притискат дебелото черво.

# 334
  • Köln

Кой е сайта

# 335

Изчетох 2/3 теми и така и не успях да разбера от къде и как се поръчва ... явно съм много глупава 😁

# 336
George, Next, Amazon.

# 337

Изчетох 2/3 теми и така и не успях да разбера от къде и как се поръчва ... явно съм много глупава 😁
Лично аз купих доста неща от тук https://www.trendybaby.co.uk/
Количките все още са доста намалени.

# 338
  • Denmark
Добро утро, момичета. Да ви попитам вие имате ли контракции?

# 339

При мен има втвърдяване на корема от време на време, но не чувствам дискомфорт. В момента пия Алеракт, като свърши ще го заменям с Магнерот.

# 340
Преди имах болки и разби други симптоми, но след като спрях да работя всичко изчезна.

# 341
Аз не мога да кажа какво имам,понеже не знам как се усещат точно контракциите. Имам си от време на време странни усещания, но не се опитвам да не се вглеждам. Докторът ми в сряда каза, че определено съм щяла да разбера, ако имам контракции,ама... Thinking

# 342

При мен има втвърдяване на корема от време на време, но не чувствам дискомфорт. В момента пия Алеракт, като свърши ще го заменям с Магнерот.
Аз пия Алеракт и Биолектра. Но.шпа и антибиотик..

# 343
  • Denmark
Точно втвърдяването са тези безболезнени контракции.. Вчера бяхме на разходка за първи път от доста време и не съм се напрягала обаче коремът ми стана на камък и не беше съвсем безболезнено.. Просто се чудех дали на някого другиго се случва иначе на видео консултацията след няколко дни, ще кажа на докторката. Може и да е защото напоследък си забравям витамините и магнезия доста често. 🙄

# 344
За разхлабване на мен са ми изписвали Фрутилакс, Лактолоза, и за в краен случай свещички Ева-кю. Също помага и чай от роза , и е много вкусен.

Разгледах ги сиропите и реших да скокна за Фрутилакс - няма противопоказания и на своя глава си взех, след като топлата вода и фурмите за закуска не дадоха резултат.
Благодаря! Стискам си палци Flushed

Общи условия

Активация на акаунт