Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 894
  • 904
  •   1
Отговори
# 750
хех, да си отговарям на въпросите с въпроси мога и сам.

# 751
  • София
Дай 100 $, щи кажа на уше.

# 752
Тц, тц, после ходи вервай, че душата била важна.

# 753
На мен 200$

# 754
  • София
Е, къ да не е?!
20 годишните са страшни душички Relaxed

# 755
  • Paris, France
Колко често се случва да ви свалят по-млади от вас мъже? Нека броим както наживо, така и онлайн, по социални медии, форуми и т.н. Аз имам само предположение, но нека видим...

Онлайн няма защо да го броим. Там възрастта не се вижда, а и онлайн загубеняците се радват на всяка бройка. Получавала съм писма "Здравей, много те харесах на снимка", а снимка в профила нямам. Като им го пиша, пишат "Карай, дай да се запознаем!", а някои нахалници казват "Ами, прати ми снимка щом нямаш в профила".

Отдавна не правя женски профили в нета. Женски ми е профила тук и в бейзнот. И с мъжки профили получавам досадни писма, но по-рядко.

На улицата често ми се лепят разни. Забелязах, че като съм сама или с дъщеря ми е почти всеки път, а като съм с приятелка, сина ми или мъжа ми никога. За сина ми и мъжа ми е разбираемо, но защо не се лепят като съм с приятелка не разбирам. В България ме заговарят като съм с една тунингована приятелка, но основно стари мъже.

На мене само по-млади ми се лепят откакто сме дошли. По-стари са ме заговаряли точно 2 пъти за 20 години. Типажът на лепките е 25-35г, бял към мургав, рядко черен, мулат или индиец (но тук са рядкост), никога източен азиатец, всякакъв ръст, включая с 10-15см по-ниски.

# 756
Като бях до 30г изобщо не можех да разбера връзки с по-млади мъже, ама като станах 30+ вече разбирам Joy Моят мъж е три години по-голям от мен и за момента сме си супер, но ако случайно остана сама, може би ще се насоча към група 25-35г дори и да съм 40+ Sunglasses за неангажиращи отношения,де. Ако искам нещо сериозно, ще търся около моята възраст. Но пък не бих осъждала жена, която има семейство с по-млад мъж, щом и двамата са щастливи.

Пп. Много ми е хубаво вече като излизам с детето, че мога си нося спокойно роклички. Преди направо не смеех да изляза с лятна рокля примерно или къси панталонки. То подсвиквания, коментари, лепки всякаква възраст, чак страх ме е хващал понякога. Ама с детето съм незабележима Joy Сама ако съм пак продължават и сега, пък вече минах 30. Чудя се кога ли спира това... направо е тормоз някакъв, много простаци има.

# 757
  • София
Не понасям разни подсвирквания и лепене по улиците. Никога не съм ги понасяла. Възприемам ги като пълна простотия, още от едно време изпитвам нещо като отвращение към такива индивиди. Същата работа и в социалните мрежи - там директно ги блокирам. Тези хора нямат ли грам достойнство, колкова ли са леснодостъпни като мъже?

# 758
Наскоро се запознах служебно с един мъж, как да го кажа, дебел и грозен. Оказа се 10 години по-млад от мен. Направо се слисах, като чух годините. Е, това момче се опита да флиртува (ама видя, че нямам интерес). Това можех да ви го разкажа като: "Защото съм невероятна, един 30-годишен флиртуваше с мен!", но реших да ви съобщя подробностите. Smiling Imp Те винаги са от значение. Wink

# 759
Попитах, понеже ако човек вчера е кацнал на Земята за сефте и се зачете първо тук, ще попадне в една такава атмосфера сугестираща някакъв недоимък откъм мъже, сякаш здравите и правите поне са като изчезващ вид. Или всички са станали кифладжии (дай боже).

Трезвото включване на Невена дойде баш на място. Моите наблюдения също са, че противно на оная махленска шега защо жените като станат на x години не играели на криеница (велика смешка между кифладжии, да се светят и множат ордите им) жените стават именно по-търсени с възрастта. Защо е така е друга тема, коментирали сме я вече, чарът, интелекта (когато го има), излъчването са магнетични качества, които почват да разцъфват малко по-късничко.
Убеден съм, че е именно така, Невена, кандидатите за въпросните "зрели" жени само дето не са почнали да валят от небето. Вече на такава жена колко и се занимава с тях е пак друга бира. Но тая напаст не е на изчезване.

# 760
Много често, вяско, изключително често. Само дето масата дами го смятат некъв такъв много голям престиж. А то - момченцето мамино така му е по-лесно и не знам отде и защо е решено, че младите са по-интересни.
Виж, да влезеш в (дървената) глава на по-възрастен мъж, чв даже и да разбъркаш и преподредиш мислите така, че да те приема и разбира, харесва, обича,  признава. Това е съвсем, съвсем друго нещо.

# 761
  • София
А защо трябва жената да подрежда или разбърква мислите на един мъж, все едно той е някакъв обект без съзнание или дете, което се нуждае от насочване и подреждане на мислите от жената, защото тя знае най-добре какво и как трябва да мисли той. Пак някакви мисли как жената е готова на какво ли не, за да бъде приета, харесана, обичана. То ако трябва да му подреждам мислите, за какво ми е, ще си пусна компютъра. Дори в компютърните игри има някаква доза случайност, която прави нещата интересни, а не всичко е в ръцете на играча. Нещата или се получават, или не се получават, не става зорлем да бъде програмиран другият да приема или да обича, нито си заслужава драпането за обич и приемане. Като не ще - ако ще, значи не сме един за друг!

# 762
Много често, вяско, изключително често. Само дето масата дами го смятат некъв такъв много голям престиж. А то - момченцето мамино така му е по-лесно и не знам отде и защо е решено, че младите са по-интересни.
Виж, да влезеш в (дървената) глава на по-възрастен мъж, чв даже и да разбъркаш и преподредиш мислите така, че да те приема и разбира, харесва, обича,  признава. Това е съвсем, съвсем друго нещо.
Няма никакво значение дали е по-млад или по-стар от мен. Достатъчно е да е този, който е точно за мен, а аз - за него. И няма нужда да разбъркваме и преподреждаме мислите си. Когато е наистина любов между двамата, мисли, чувства, всичко се подрежда от само себе си.

# 763
Бе я стига с тая наистина любов, бе!
Не му пречи да ме обича и без да ме разбира и всичко останало, което на мен е потребно.

# 764
Трънкова! Шило такова! Heart

Общи условия

Активация на акаунт