Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 70 328
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,извинявам се за тъпия въпрос,но мога ли да използвам балсами за коса,но без да ги отмивам, затрупана съм с балсами от абонаментни кутии,мога ли да ги използвам преди сушене на косата за по-лесно разресване,питам,защото рядко използвам балсам за коса,а не искам да отиват зян, благодаря
По-скоро ги използвай като маска преди измиване.

# 601
  • Перник
Здравейте,извинявам се за тъпия въпрос,но мога ли да използвам балсами за коса,но без да ги отмивам, затрупана съм с балсами от абонаментни кутии,мога ли да ги използвам преди сушене на косата за по-лесно разресване,питам,защото рядко използвам балсам за коса,а не искам да отиват зян, благодаря

Аз не отмивам балсамите. С изключение на тези, които идват с боите за коса - те са ми твърде силни, концентрирани, не знам точно, но ако не ги измия добре, косата ми стои на клечки. Но обикновените балсами не отмивам - нанасям на мокра коса и разресвам. Така излишното количество пада Simple Smile

# 602
Има балсами с отмиване и балсами без отмиване. Тези без отмиване се слагат не при миенето на косата, а след това, когато е леко влажна.
Аз не бих си правила експерименти.

# 603
А балсамът за всяка коса е задължителен.

# 604
Ако си с по-суха коса можеш да си направиш разтвор с вода и балсам в шишенце с пулверизатор и да пръскаш за по-лесно разресване и омекотяване на косата. Правила съм си такива бърканици и стига балсамът да е правилният, има добър ефект върху косата.
Ако си обаче с мазна коса не знам дали ще има благоприятен ефект, понеже за разлика от сухата тя не поглъща всичко което ѝ се сложи и може да се получи излишно утежняване.

# 605
Ако си с по-суха коса можеш да си направиш разтвор с вода и балсам в шишенце с пулверизатор и да пръскаш за по-лесно разресване и омекотяване на косата. Правила съм си такива бърканици и стига балсамът да е правилният, има добър ефект върху косата.
Ако си обаче с мазна коса не знам дали ще има благоприятен ефект, понеже за разлика от сухата тя не поглъща всичко което ѝ се сложи и може да се получи излишно утежняване.
Аз съм с мазна коса и стига да не пръскам в корените или “много високо”, всичко е наред.

# 606
Здравейте! Досега не съм ползвала тоник за лице и днес за пръв път си купих такъв. На опаковката пише, че е без отмиване. Нанасям го с тампон на чисто лице и след това мажа с крем, нали? Blush

# 607
Здравейте! Досега не съм ползвала тоник за лице и днес за пръв път си купих такъв. На опаковката пише, че е без отмиване. Нанасям го с тампон на чисто лице и след това мажа с крем, нали? Blush
Да.

# 608
  • Пловдив
В която и тема да се появи Dragon8 - винаги впечатлява! Благодаря ти, че споделяш с нас свойте знания!❤

# 609
Ardenza, да, така се нанася. Но тук четох, че момичета нанасят тоник с ръце, не с тампон. И имало по голям ефект. Май корейките така правели. Аз пробвам сега по този начин, но за момента разлика не виждам. В смисъл, че дали с ръце или с тампон сякаш все е едно. Grinning

# 610
Аз нанасям с ръце и корейски и западни тоници. По-удобно ми е и сякаш получавам повече от продукта по този начин, като няма тампон, който да гълта евентуално от количеството.

# 611
А някой пробвал ли е с пулвелизатор, хем няма излишен тоник да остане по тампона, хем по-хигиенично.  Трябва да го изпробвам, но ако някой има опит нека сподели.

# 612
Чета позитивните ви мнения за шампоаните SCHAUMA, не нам защо но не съм ги ползвала. Течният от серия OCEAN пак ли е със същият изчистен състав както твърдият?

# 613
Чета позитивните ви мнения за шампоаните SCHAUMA, не нам защо но не съм ги ползвала. Течният от серия OCEAN пак ли е със същият изчистен състав както твърдият?
Не, пенителите са различни.

# 614
А някой пробвал ли е с пулвелизатор, хем няма излишен тоник да остане по тампона, хем по-хигиенично.  Трябва да го изпробвам, но ако някой има опит нека сподели.
Аз ползвам тоници в пулверизаторна бутилка, наричат се мистове (mist). Най-предпочитания метод ми е на мен лично и най-удобен според мен.

Общи условия

Активация на акаунт