👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Според мен тя дори нямаше намерение да се облича официално, точно защото мислеше, че веднага си тръгва най-безславно. А може и такива да са й дрехите. Може да има някакви проблеми жената, стига сега с тези бакенбарди и как изглеждала нечистоплътна. Имах една позната в далечното минало, на която тя ми напомня - момичето имаше сериозни хормонални проблеми, заради това имаше много подобен вид с косата, теглото, плюс това нямаше пари, нямаше и кой знае какви очаквания за облеклото си. Нека да не съдим, само човекът си знае хала. Зная, че тук всички са от умните и красивите.

# 631
И Реджеп беше в такава ситуация, даже и багажа трябваше да си стегне, ама пак изглеждаше в пъти по-добре в сравнение с Галя снощи.
Ами ок, Галя не е модна икона, никой не твърди обратното, но това не я прави гнусна. Баба ти гнусна и нечистоплътна ли е, защото се обилча като възрастна жена? Ами на Галя такъв е стилът, много е повърхностно да бъде съдена за това.
А от Реджеп как не ви е гнус? Присадената му коса и отвратителна. Постоянно е с някакъв гел в нея, седи супер рошава и мазна.

ПС. Галя явно не е толкова гнусна, нечистоплътна и миризлива, щом Криско я целува.
Скрит текст:

# 632
Много добре си изглежда момчето. И се грижи за визията си. Как решихте, че косата му е присадена?

# 633
Мен Галя ме дразни с това, че пред Ангелов винаги е много хрисима, добричка и чувствителна, а когато има конфликт с някого от отбора, става крещяща, груба и неприятна. Визията й не е от такова значение. По-скоро е въпрос на характер.

# 634
Много добре си изглежда момчето. И се грижи за визията си. Как решихте, че косата му е присадена?
От километри личи. Загледай се в линията на косата му, седи на "вълнички".

Скрит текст:

# 635
Не знаех, окей... Това някакъв грях ли  е? Той няма 30, а вече явно е оплешивявал, грижи се за визията си. Пипнал си е веждите, гелосва си косата. Да речем, че е суетен. По-добре ли е да е мърльо, който не се интересува как изглежда?

# 636
Не, не е грях, но явно е грях, че Галя е дебела.

# 637
И за Галя не е грях, че е пълна, но там оправия има, но трябва воля....за плешивостта оправия няма,  освен присадена коса! Sad

# 638
Воля за какво? Даже и добрите еднокринолози и гинеколози не винаги могат да се оправят с тези хормонални проблеми.
На мен са ми много дразнещи веждите на Реджеп, като запетайки са.

# 639
Външни белези не ме дразнят, дразни ме поведението, изказа, ценностите. За съжаление Галя показва тях. Интересно ми е човек с такава ценностна система на какво учи децата в училище.
Също ми е интересно, как за 2 месеца можеш да станеш по-добър готвач от тези с такова образование, работили дълги години това.

# 640
  • София
И двете са ми неприятни, но Галя една идея повече. И няма нищо общо с външния и вид.

# 641
Срамота! Работят с готово бутер тесто Thinking

# 642
  • Стара Загора
Не мога да преценя коя от двете е по-ужасна. С тези мазни усмивки...

# 643
Ами благородно се държи Галя, дума не можете да кажете! И зад кадър думите ѝ са верни.

# 644
  • София
Какво значи да си заслужи куртката по честен начин от тук нататък? Да разбирам ли, че си признава нечестна игра Галя? Нали уж никого не е подвела?

Общи условия

Активация на акаунт