КАУФЛАНД - тема 42

• 54 624
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Дай рецептата, Нелка, ако е удобно.
Слагам я в скрит текст, да не спамя с офтопик. От форума е, но не помня на кого.
Скрит текст:
3 яйца, 3 ч ч прясно мляко, 2 ч ч брашно, 1/2 ч.ч. олио, 1 с.л. сол и 1 с.л. захар.
Около 16 палачинки се получават, друга мазнина не слагам освен в сместа.

# 706
https://recepti.gotvach.bg/r-11757-Класическа_рецепта_за_палачинки

По тази правихме, не залепна нито една. Олио съвсем малко само преди първата сложихме. Децата ги подмятаха дори. Никакъв проблем със сместта.
Месечинке, не знам защо при теб така. Дай още един шанс на тигана, пробвай друга смес. Успех!

# 707
  • Варна
Моята е с две яйца и три чаши течност ( аз слагам мляко и вода, защото само с мляко не ми харесват... Не знам защо залепваха зверски. Освен това станаха само осем. 16... абсурд му се види с това количество да изкарам. Ще пробвам пак другата седмица, но ми е странно защо се получи така, явно проблемът е при мен...

# 708
В магазина имаше една кутия с машинка Филипс, но нямаше никъде цена. Маркирах на информация и ми показа, че струва 90лв?! Дали съм гледала различна машинка?

Air fryer на Филипс за 90 лв? В кой магазин? Не ми се вярва, ама ако е така е супер цена.

# 709
Не съм писала в предният пост, при нас излязоха 9 палачинки. Най- много 10 да докарам от това количество.
За следващата седмица си набелязах краве масло Президент, макар че едва ли ще го има, гофретника и прах Ариел.

# 710
В магазина имаше една кутия с машинка Филипс, но нямаше никъде цена. Маркирах на информация и ми показа, че струва 90лв?! Дали съм гледала различна машинка?

Air fryer на Филипс за 90 лв? В кой магазин? Не ми се вярва, ама ако е така е супер цена.
Мисля, че ставаше дума за машинка за подстригване Филипс.

# 711
Дъската за гладене съм си харесала, дано е стабилна

# 712
  • Г. О.
Да, машинката на Филипс е за постригване. В брошурата беше намалена на 50%, но явно е била друг модел, не знам..90лв хич не е промоционална цена. Предполагам, че са се изчерпали наличностите от по 30лв.

# 713
Гофретникът го имам от поне 4 години, ползвам го по 1-2 пъти седмично. Супер си работи.
Не знам дали е същата марка, но изглежда по същия начин.
Единствено стана на точки и лампичката се счупи, но това не пречи на ползването му.

Скрит текст:

# 714
ScreamLaughing
Гофретникът го имам от поне 4 години, ползвам го по 1-2 пъти седмично. Супер си работи.
Не знам дали е същата марка, но изглежда по същия начин.
Единствено стана на точки и лампичката се счупи, но това не пречи на ползването му.

Скрит текст:

Аз съм на тема air fryer и явно само за това мисля, изобщо не съм си и помислила за машинак за подсригване Close

# 715
  • Варна
AirFryer не е точно фритюрник. Картофите стават по-скоро като печени, отколкото пържени. Ние не пестим мазнината, защото иначе стават доста сухички за вкуса ни. В интерес на истината, освен за картофи, не сме го използвали за друго. Като го купихме четох опити на други хора - не всичко може да се приготвя в този уред (тиквички, примерно, стават на каша... разбираемо) Поддържам едно мнение по-горе, че е малко излишна покупка. Удобството е, че можеш да сложиш картофите и да вършиш нещо друго.

# 716
  • Русе
Отидох преди час за чушки Сиврия. Останали 3 кашона само върхари. Едвам обрах 300 гр. по-свестни. Навръщане минах през кварталния супермаркет. Чушките Долма бяха 1,70 лв - идеални.
В Кауфланд реших да погледна и калъфите на масите за гладене. Ами, не ми харесаха. В Лидл има къде, къде по-хубави и за същите пари.

# 717
То на обяд какъв бой беше за тия чушки. А за лук...бедна ви е фантазията. Хората се възмущаваха , че в 10:30 всичко е обрано. Тоя коридор за възрастните само нагнетява отношенията между хората.н

# 718
По една от телевизиите сготвиха с интересен така наречен уред за бавно готвене. Сложиха телешко,леща и много и най-разнообразни зеленчуци,(домати,чушки,лук,целина и т.н.). И го оставиха да се готви осем часа! но такъв уред не съм виждал в Кауфланд. Има го в Технополис и другите подобни магазини...

# 719
Имате ли мнение за соковарката, която са пуснали?

Общи условия

Активация на акаунт