Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 298 856
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 18 390
Нали знаеш как съобщават нареждания....от сега.

# 18 391
  • пустинята Гоби
Инфото за Израел откъде е? Там почнаха да отварят доста неща и уж тежко болните бяха намалели.

# 18 392
Сега прочетох в интервю на Проф. Коста Костов, че е възмутен от начина по който се провежда ваксинацията - без никакви упътвания, отговори на въпроси, изследвания...каза, че недоумява защо никой не е казал, че АЗ не е подходяща за възрастни хора над 55 г.

# 18 393
Инфото за Израел откъде е? Там почнаха да отварят доста неща и уж тежко болните бяха намалели.

От израелските медии, уж.

# 18 394
  • София
Проф. Чорбанов:
Цитат
Не може да се заразим с вариантите на COVID-19, ако вече сме преболедували

А, дано! Hands Pray

А, според Израел, масовата ваксинация е довела до повече заразени.

Вече имаме и векторна разрешена в ЕС - Johnson & Jonhnson. Италия, пък, почва да произвежда руската Спътник.

И аз се моля за това! Поне до лятото да изкараме с естествения имунитет. Пък есента, живот и здраве, може да се ваксинираме.

Знам, че е пандемия, знам че не може да се чака дълго, но все пак в момента е пик, дали е добре да се прави тази масова ваксинация? Не е ли добре да се изчакат 2-3 седмици, да поспадне. Нямам им доверие - много са объркани посланията. И то в цяла Европа. Дано вместо да изпишем вежди, да не избодем очи!

# 18 395
Току -що ми се обадиха ,че ми отменят ваксинациятадо второ нареждане    Frowning1

# 18 396
  • в кукувиче гнездо
Спряха ваксините, защото жена в Пловдив е починала от задух веднага след поставянето на АЗ.

# 18 397
И вината е на АЗ или на онези, които не са поставили незабавно урбазон (каквото и да е сега търговското име)/еквивалентен медикамент. Нали това е смисълът пациентите да остават в здравното заведение след ваксинация - за да може да им се окаже своевременна помощ. При задушаване - спешна трахеотомия и обдишване. Реакцията е субективна (на пациентката),  а вина за леталния изход имат ваксиниращите.

# 18 398
Ей, аман вече!
Днес имам час, пак ли ще пропадне?!

# 18 399
  • София
Ако сте с АЗ вероятно да

# 18 400
  • Варна
Доколкото четох е починала през нощта, т.е. не е било незабавно след ваксина, аутопсията установила сърдечна недостатъчност.

# 18 401
Заявила съм РНК, но нали нямало, очаквах АЗ.

# 18 402
Ето затова не искам да бързам с ваксинирането. Не защото допускам, че не са качествени, безопасни и други подобни. А просто защото смятам, че не са достатъчно добре проследени във времето какво се случва. Юруш на доматите, давайте, те са великолепни бе, какво ще им стане. Има си причина да се правят по-продължителни изпитвания и да се разработват повече години. И не, не смятам,че ваксините са довели до увреждания и т.н. Смятам, че трябва да се даде време, да се провери водят ли, не водят ли, какво се случва и едва когато са спокойни, че всичко е ок, да ги предлагат.
Иначе съм голям фен на ваксините, слагаме и задължителни, и незадължителни, и против грип семейството ми се ваксинира всяка година и т.н. Но просто искам да са минали през всички етапи. Несъкратени по възможност.

# 18 403
  • София
Доколкото четох е починала през нощта, т.е. не е било незабавно след ваксина, аутопсията установила сърдечна недостатъчност.
Е то не винаги симтомите настъпват веднага...

# 18 404
  • в кукувиче гнездо
И вината е на АЗ или на онези, които не са поставили незабавно урбазон (каквото и да е сега търговското име)/еквивалентен медикамент. Нали това е смисълът пациентите да остават в здравното заведение след ваксинация - за да може да им се окаже своевременна помощ. При задушаване - спешна трахеотомия и обдишване. Реакцията е субективна (на пациентката),  а вина за леталния изход имат ваксиниращите.
Починала е няколко часа по-късно в дома си. Грешно написах веднага.

Общи условия

Активация на акаунт