Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 78 513
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ела да видиш една голяма " мързеливка",
Вместо "миризливка" - едни буболечки са тези
😃😃😃

# 76
  • София
3-годишната ми племенница не иска да порасне голяма, иска да порасне малка. Това е откакто схвана, че когато е голяма от нея се очаква да спазва някои правила.

# 77
  • София
Синът ми, почти на 4. Гладен е и ме обикаля. Задава въпрос: Мамо, ти обичаш ли храна? Joy

# 78
Много деликатно дете, браво 😇

# 79
Майка ми, аз и племенницата на 3 години ядем сладолед. Малката го излапва набързо и казва: бабооо, питай ме дали искам още малко сладолед.

# 80
Нашият батко на близо 4г. като си изгребе сладоледа за норматив и веднага се обръща към сестра си (и държи лъжицата готов) “хайде да си споделим” 😆😆 Ама то и малкото е опасно, на 2:
 - Икам де-сет (десерт, натъртено)
 - Няма десерт, не си изяла вечерята още.
 - Гавааа.. кулачи (тогава шоколадче).
И при всеки отказ продължава да изрежда желания: “Гавааа лед”, “Гаваа бикитка” и т.н.😁😁

# 81
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Иван 2г.
- Мамооо, качето бои! (Боли го крачето)
Мая 5г.
- Ела, Ванко. Къде те боли? Тук ли?
Мая идва при мен.
- Мамо, Ванко го боли крачето. Направих му рентгенова снимка. Има тук някакви хрущялчета, които го болят! Ей сега ще го оперирам и ще ги махна....
Отива -  ръчка, бучка брат си. Той одобрително пищи.
Пристига след 2 минути:
- Готов е, мамо! Махнах му ги. Вече не го боли!
.......

# 82
  • София
Детската площадка в градинката на църквата Св. Седмочисленици.  Минава поп. След малко внучката, на 4,5 г., казва: " Видях Христо Ботев, но той си замина".

# 83
  • София
Детската площадка в градинката на църквата Св. Седмочисленици.  Минава поп. След малко внучката, на 4,5 г., казва: " Видях Христо Ботев, но той си замина".

Със сълзи се смея? Joy

# 84
Като стана реч за дядо поп се сетих как миналата седмица щерката иска да обясни нещо на сестра си:
- Баба поп...  - прекъсва я и обяснявам, че е правилно да се каже баба попадия.
- Разбра ли?
- Разбрах! Та исках да кажа, че баба попеса...

# 85
Отиваме на почивка и аз три пъти бъркам пътя и пристигаме със закъснение. Идва края на почивката и аз обяснявам на децата, че като се наспим и се връщаме у дома. Синът ми ме поглежда и казва.
- Значи утре ще сбъркаме пътя три пъти и после ще пристигнем у дома.

# 86
Постригахме днес дребния.И комшийката като го видя го пита "Къде ти е косата?".Той маха с ръка и отговаря-"Пак ще цъфне" 😁 (много харесва цветята и много се разочароваше в началото като увяхваха и все му обеснявах,че пак ще цъфнат 🌻)

# 87
  • Пловдив
Брат ми като малък беше нарекъл някакви монахини "женски попове".

# 88
Малкото на 2.2г., играе си нещо с телефона ми и баща му казва: "дай го на майка си". Сега детето всеки ден по няколко пъти ми вика "майка си, майка си", чувствам се, все едно ме псува Grinning

# 89
Каката 3г9м: "Мамо, моля те, помогни ми"
Аз : "С какво, маме"
Тя: "Поскопчай ми копчето и ми заципи ципа, токо съм готова  моляяяя."
.
.
.
Каката: "брат ми, каж" рррр", тако куче
Малкият 2г3м: " куче,ю" плези се и след нея казва ррррррр 😅
Много бързо й тече мисълта, а устата е по-бавна и разменя срички, букви, изяжда ги и т. Н, по-принцип говори много правилно и хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт