Нещо смешно, което децата казаха - 12 тема

• 78 578
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Моя син се е научил от сестра си и започва да се моли с една муцунка 🤣..невинна.Ама така жално,все едно е умрял от глад.

# 526
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Любимата ми фраза сутрин:
Мамооо, много съм гладен!!! Flushed Weary
Сякаш е бил в Сомалия до вчера... А то е 6:30 и на мен ми спииии...

Кака му пък се е научила да е гладна за нещо конкретно, например за десерт...

# 527
Като никога съм си сложила рокля, взимам децата от градина. Първородният:
 - Мамо, много си хубава.
 - О, колко мило, благодаря за комплимента. Харесва ли ти роклята ми?
 - Да, малко приличаш на листо.
Що ли ми трябваше да питам 🤣 (роклята е зелена).

# 528
  • София
Фифи, това ми напомни нещо аналогично с моя син. Беше на 6г. и също бях с рокля. Като ме видя и възкликна:
Мамо, това ти ли си? Много си хубава. Приличаш на мама, а си леля.( имам сестра близначка, която вижда рядко защото не живее в Бг)

# 529
  • София
Наложи се да взема 7-годишната ми дъщеря с мен в офиса. В края на деня казва:
- Мамо, не знаех, че работиш така.
- Как?
- Ами така както работиш.
(Не разбрах как точно работя, но продължих разговора).
- Разочаровах ли те, че работя "така"?
- О, не, очарова ме!

Пояснявам, че работя с документи и клиенти, фронт офис. Какво точно я очарова не стана ясно. Но с един около 22- годишен младеж (клиент) се разбраха да я чака да порасне, за да се загаджят.

# 530
Синът ми на 2,5г, гледайки снимка от зимата:
- Тук с тати ходим по сняга. Аз имам ботуши, а той има кобилки. Grinning

# 531
-Мамо, искам тук вътре да сложим едно братче(и ме пипа по корема).
Да го поръчаме за Хелоуин.
Аз ще съм Султанка, а братчето Спайдърмен.
Изабела, 4 г и половина

Фенове сме на Хелоуин (и аз и тя).
Отсега пита с какъв костюм ще е. Много й харесва.

# 532
Синковеца е на 7г. е командирован на село при бабини си.Намерил си дружка ,с която да играят,в случая действието се развива в съседската къща.Отива баба му да го наглежда какви ги върши и го заварва старателно да мие някакви пластмасови съдове 😄.
-Какво правиш,М?
-Н. (приятелката)отиде да разхожда детето,аз мия съдовете!😂Бързичко се задомил моичкия 🤭
За протокола баща му често мие съдове у дома,пожелание 😉.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 12:58 от believe_

# 533
Беше на 7-8г. Отиваме в пощата да пуснем писмо, и той започва да ласкае служителката колко хубаво (рокля, фиба,.... Не помня) има и колко хубаво й стои.
Тя не очакваше такъв комплимент, и, очарована, извади една вафла и му подари. Той я взе, благодари, и каза, че си има и братче, което също обича точно същите вафли.

Хехе, получи още една. Която занесе на по-малкив ми тогава син 🌞🌞🌞

# 534
Това са мъжете 😃 от малки си имат подход и знаят как да ласкаят жените ☺ Много е миличък сина ти 🥰

# 535
  • София
Звярът е с варицела. Говори с баба си по телефона и се оплаква, че не го водя на площадката, защото е ИЗОБИРАН.
Станал е толкова изобретателен с молбите:
-Мамо, моля те да отидем при пързалката, аз ще кажа на пъпките да не излизат повече.

P. S. А като знам, че шарката съвпада с отпуската ми от утре и ми идва да се гръмна.

# 536
  • Варна
Покрай Европейското и изборите моето момче съвсем се ошашави. Преди няколко вечери ще гледаме мач и той пита баща си: - За кой отбор ще гласуваш?

През уикенда ходихме на плаж, в следобедните часове. Вкъщи човекът ми казва: - Сега като отидем, ще има жълт картон. Трябваше да отидем рано сутринта, когато е бил зелен картонът.

# 537
Хитрушка, на 3,8 г.
Пътуваме към морето преди няколко дни, а тя не търпеливо пита: "Тате, а кога ще пристигнем в Бургаса?"
Малко по-късно: "А тия лайки защо толкова викат? Карат ли се? Сигурно едната лайка вика на другата, ти си бебе, а тя вика не съм, и така сигурно се нервят?"
(лайки, разбирай чайки)
В стаята са влезли много мухи и решавам да изгся осветлението и да ги изгоня през прозорците. Малката първо върви след мен и досъщ свекърва затваря прозорците и нарежда:" Мамо, затваря прозорците, че влизат много Скомари (разбирай комари) и хапят!" Обяснявам логиката на действията, че всъщност гоня мухите, а тя обяснява на 1,8 г. си братче: "Мама загаси лампите, защото мухите ги е страх от тъмното и ще избягат..."

# 538
  • Страната на чудесата
Никола(8г)
"Мамо, имаш нужда от бонбонче!"
Аз, умилена от неговата загриженост, питам защо.
"-Ами, не ти е много хубав дъха!"
Толкова за загрижеността😂

# 539
  • София
Моята 7-годишна сутринта ме пита спомням ли си колко бързо сме тичали когато закъснявахме за нещо.
- Да, спомням си, но аз не бях много бърза, защото ме болеше крак. Ти ме изпревари много.
Тя решава да ме успокоява.
- О, мамо, за човек на твоята възраст тичаше много бързо.
За протокола. На 39 г съм. Откакто съм я родила за N-ти път се чувствам като динозавър.

Общи условия

Активация на акаунт