На море в Турция - тема 67

• 63 714
  • 799
  •   1
Отговори
# 585
Аз искам да попитам, дали има някой ,който все пак мисли да пътува гова лято,ако няма карантина и отворят границите?
Аз, септември. Чакам само да ми договорят една идея по-ранна дата.

И аз съм за 25.09 с автобус до Фетие. Ще преценявам дали да пътувам като наближи.
Да си призная честно, много съм объркана и не знам дали ми се ходи Cry

# 586
Много се радвам,че все още има и други,които не са се отказали от Турция това лято! Няшата почивка е от 26.08. Бодрум с полет от Истанбул. Ако отворят границите и няма карантина,отиваме с най-голямо удоволствие!
Попитах дали и други мислят да пътуват, тъй като  в последните страници ми се струва,че повече хора си искат връщане на парите-отмяна на почивката. Надявам се все пак да успеем да отидем,да изкараме добре и да се върнем без корони и карантина 😀😀😀.

# 587
Много се радвам,че все още има и други,които не са се отказали от Турция това лято! Няшата почивка е от 26.08. Бодрум с полет от Истанбул. Ако отворят границите и няма карантина,отиваме с най-голямо удоволствие!
Попитах дали и други мислят да пътуват, тъй като  в последните страници ми се струва,че повече хора си искат връщане на парите-отмяна на почивката. Надявам се все пак да успеем да отидем,да изкараме добре и да се върнем без корони и карантина 😀😀😀.

Ако не бях бременна, само да паднеше карантината и газ към Анталия. Не ми пречи коронавируса, а това, че са много километри с кола.
Мислехме за почивка в БГ, но тук ме е страх, защото мерките и хигиената няма да са такива, каквито в турските курорти.

Не се отказвайте от почивката си, ще си изкарате чудесно Simple Smile

# 588
  • Sofia
Турция удължава забраната за международни полети до 10.06.2020 https://bgtourism.bg/21052020-turkish-airlines/

# 589
Ние сме решени да пътуваме. Не сме пътували от Коледа. Нямам търпение за море. Пътуване самостоятелно средата на Юли.... дано стане... Ако не презаверяваме - Август, Септември.

# 590
# 591
  • У дома !
Значи силно се надявам да имаме така желаната почивка в Чешме за моят РД.

Кой хотел в Чешме - Бабилон ли ?
[/quote]
Да, точно този!
Хотела е скромен и тих,някой почивал ли е там?
На мен целта ми е да отидем с половинката ми на 23 юни в Алакати –Алачати цял ден да се разхождаме в това приказно градче с каменни къщи, тесни улички,цветни прозорчета и пъстри кафенета и ресторанчета.

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 10:00 от TiFoNi

# 592
Ninoto, последните две години почивахме там и наистина много ни харесва, на голямото дете особено много Simple Smile

# 593
Пишете имената на агенциите, когато споделяте че не ви дават варианти за връщане на пари и не сте доволни. Нека всичко е видимо, тук четат много хора и повярвайте ми, публичността и обществения натиск работи. С големи 2 вериги съм имала проблеми и след гневен статус във фейсбук са били разрешавани, за да не създавам лош имидж и да не вдигам много шум. А аз мога да вдигна шум до небето. Пишете ги кои са с имена, и агентите които ви мотаят кои са. Нека се види в тази тема, която има над 35 000 преглеждания към момента.

# 594
Здравейте, някой има ли отменени полети с Пегасус, за които да е успял да се свърже с оператор на телефона за възстановяване на сумата?

# 595

И аз съм за 25.09 с автобус до Фетие.

В кой хотел ще бъдете ?

# 596
  • София
Емералд искат доплащане до края на месеца за почивката ни от 21.06.2020г.с автобус, засега твърдят че ще пътуваме.Обясних им какви са притесненията ми - всички ги знаем, но нямало основание да ми предлагат други варианти.

# 597
Ofi, ние сме с Емералд от 17 юни, каэаха да се свържа с тях на 29 май и отложиха датата эа доплащане на 02 юни. Турция обявила ли е, че отваря сухопътната граница с България и от кога?

# 598

И аз съм за 25.09 с автобус до Фетие.

В кой хотел ще бъдете ?

Club Tuana

# 599
  • ВАРНА
Шарк - 
ЕС и Шенген  отварят границите си от 1 юни без задължителна карантина и без тестове при престой до седем денонощия.

Турция обаче мълчи.  
 И от срещата на балканските лидери на 1 юни в Евксиноград са се отказали дори.  
Явно самите те не желаят чужди туристи в близкият месец поне.  Така като гледам около нас Турция последна ще отвори за туристи от 1-15 юли.

Общи условия

Активация на акаунт